Vše proběhlo v pořádku.
Reakce obchodu PMN - nerez
děkujeme Vám za nákup v našem obchodě WWW.PMN-NEREZ.CZ . Vždy se snažíme, aby zákazník zboží dostal v co nejkratším možném termínu a komunikace probíhala co nejrychleji. Vážíme si Vašeho hodnocení a budeme rádi, když zavítáte do našeho obchodu.
- Komunikace
Reakce obchodu PMN - nerez
děkujeme Vám za nákup v našem obchodě WWW.PMN-NEREZ.CZ . Vždy se snažíme, aby zákazník zboží dostal v co nejkratším možném termínu a komunikace probíhala co nejrychleji. Vážíme si Vašeho hodnocení a budeme rádi, když se k nám opět vrátíte.
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana - jednatelka -
- Cena, objednal jsem, zaplatil a přišlo to.
- Doprava.
Reakce obchodu PMN - nerez
děkujeme Vám za nákup v našem obchodě WWW.PMN-NEREZ.CZ . Vždy se snažíme, aby zákazník zboží dostal v co nejkratším možném termínu a komunikace probíhala co nejrychleji. Bohužel dopravu již neovlivníme. Vážíme si Vašeho hodnocení a budeme rádi, když se k nám opět vrátíte.
Rychlé dodání, ochota.
- super ochota
vždy bez problému!
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana - jednatelka -
- Vše rychle a spolehlivě.
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana - jednatelka -
E-shop funguje výborně, nabízí sortiment, který není snadno k mání.
Snad jediná výhrada je poštovné, které mě opravdu překvapilo. Rozumím ceně vzhledem k těžším součástkám, ovšem poslat šroub za 300 Kč....Reakce obchodu PMN - nerez
děkujeme Vám za nákup v našem obchodě WWW.PMN-NEREZ.CZ . Vždy se snažíme, aby zákazník zboží dostal v co nejkratším možném termínu a komunikace probíhala co nejrychleji. Dopravu máme nastavenou pro veškeré zboží stejnou (vyjma nerezové výroby). Věřte, že nám žádný dopravce k zákazníkovi balíček nepošle zadarmo. Vážíme si Vašeho hodnocení a budeme rádi, když se k nám opět vrátíte.
- Ochota, rychlost dodání, komunikativnost
- Velmi flexibilní
- rychlost dodání
- komunikace s obchodem
- velký výběr zboží
Velmi kvalitní komunikace, rychlost dodání zboží.
Velký výběr gastro vybavení .Reakce obchodu PMN - nerez
- jednoduchý nákup
Nakupuji pravidlně
Vždy velmi ochotně poradí s nákupem
Obchod můžu jen doporučitReakce obchodu PMN - nerez
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana - jednatelka -
Vše v naprostém pořádku. doporučujeme
- ochotní
Reakce obchodu PMN - nerez
děkujeme Vám za nákup v našem obchodě WWW.PMN-NEREZ.CZ . Vážíme si Vašeho hodnocení a budeme rádi, když se k nám opět vrátíte.
- RYCHLE VYŘÍZENO - BEZ KOMPLIKACÍ DORUČENO - SUPER
- Rychlost dodání zboží
- Komunikace s pracovnicí na telefonu - která ochotně poradila s nákupem zboží
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana - jednatelka -
Vše bylo ok. Myčka dnes dorazí.
- Rychlost dodání
- Komunikace
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana - jednatelka -
Korektný prístup, spoľahlivé jednanie a rýchle dodanie.
Dobrá firma!Reakce obchodu PMN - nerez
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana - jednatelka