Perfektní servis, ochota, vstřícnost.
Reakce obchodu PMN - nerez
děkujeme Vám za nákup v našem obchodě WWW.PMN-NEREZ.CZ . Vždy se snažíme, aby zákazník zboží dostal v co nejkratším možném termínu a komunikace probíhala co nejrychleji. Vážíme si Vašeho hodnocení a budeme rádi, když se k nám opět vrátíte.
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana - jednatelka -
- Super spolupráce
- Rychlé jednání
- Vždy vyjdou vstříc
Vřele doporučujeme.
S přáním hezkého dne Pašiak Marián - prokurista -
Velmi příjemná paní na telefonu, ochotná poradit jakou chemii si máme k dané myčce zakoupit.
- rychle
S přáním hezkého dne Pašiak Marián - prokurista -
- Doručení i komunikace s osobou, která zboží doručila velmi pohodová a vstřícná.
- rychlost
S přáním hezkého dne Pašiak Marián - prokurista -
- rychlé vyřízení, skvělá komunikace
S přáním hezkého dne Pašiak Marián - prokurista -
- Milá komunikace, rychlost dodání, skvělé ceny
- Bleskové vyřízení
vše ok.
- Kvalita, ochota, odbornost
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana -
Zásilka byla rychle připravena a doručena na místo.
- rychlost
- kvalita
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana -
Velmi příjemná komunikace & ochota personálu.
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana -
- dobrá cena, okamžité odeslání
naprostá spokojenost
rychlé jednání a dodání