Perfektní servis, ochota, vstřícnost.

Reakce obchodu PMN - nerez

děkujeme Vám za nákup v našem obchodě WWW.PMN-NEREZ.CZ . Vždy se snažíme, aby zákazník zboží dostal v co nejkratším možném termínu a komunikace probíhala co nejrychleji. Vážíme si Vašeho hodnocení a budeme rádi, když se k nám opět vrátíte.
    S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana - jednatelka

• Super spolupráce
    • Rychlé jednání
    • Vždy vyjdou vstříc

Vřele doporučujeme.

S přáním hezkého dne Pašiak Marián - prokurista

Velmi příjemná paní na telefonu, ochotná poradit jakou chemii si máme k dané myčce zakoupit.

• Cena
    • Rychlost

• rychle

S přáním hezkého dne Pašiak Marián - prokurista

• Doručení i komunikace s osobou, která zboží doručila velmi pohodová a vstřícná.

• rychlost

S přáním hezkého dne Pašiak Marián - prokurista

• rychlé vyřízení, skvělá komunikace

S přáním hezkého dne Pašiak Marián - prokurista

• Milá komunikace, rychlost dodání, skvělé ceny

• Rychlost

• Bleskové vyřízení

vše ok.

• Kvalita, ochota, odbornost

S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana

Zásilka byla rychle připravena a doručena na místo.

• rychlost
    • kvalita
    • cena

S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana

Velmi příjemná komunikace & ochota personálu.

S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana

• dobrá cena, okamžité odeslání

naprostá spokojenost

rychlé jednání a dodání