Rychlost dodání
Velký výběr zboží
Vlastní výroba nerezových stolůReakce obchodu PMN - nerez
děkujeme Vám za nákup v našem obchodě WWW.PMN-NEREZ.CZ . Vždy se snažíme, aby zákazník zboží dostal v co nejkratším možném termínu a komunikace probíhala co nejrychleji. Vážíme si Vašeho hodnocení a budeme rádi, když zavítáte do našeho obchodu.
- ochota, rychlost
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana - jednatelka -
Široký sortiment, rychlé termíny dodání.
Rychlost dodání
Komunikace na telefonu
Vždy ochotně poradí s výběrem zbožíReakce obchodu PMN - nerez
- Skvělá komunikace, rychlé odeslání
- Žádnou
Celkově jsme spokojení, doporučujeme.
Perfektní servis...
- Rychlost,komunikace,profesionalia
Pani byla skvela,velmi ochotna. Nabidla levnejsi allternativu. Prijemna komunikace.
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana - jednatelka -
Rychlé jednání a vyřízení.
- rychlost, vstřícnost
rychlé dodání
- Komunikace
- Kvalita
- Rychlost dodaání
- Velký výběr na eshopu
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana - jednatelka -
- Velice rychlé vyřízení.
Rychlost, cena
standardní vybavení zakázky
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana - jednatelka -
SKVĚLÁ SPOLUPRÁCE, PERFEKTNÍ DOMLUVA A DORUČENÍ DRUHÝ DEN.
Vždy spolehlivé , rychlé, profesionální
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana - jednatelka -
super, všechno v pořádku, rychlost i cena, díky
- Rychlost dodání
- Paní na telefonu vždy ochotně poradí s výběrem chemie
Velmi dobré služby jak obchodu tak servisu a nerezové výroby.
- Spokojenost s osobním vyzvednutím
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana - jednatelka