- Spolehlivý obchod
- Nakupujeme pravidelně
- Vlastní servis - velká výhoda
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana - jednatelka -
- Po dohodě připraveno na pobočce
- Rychlost připravení zboží
- Vždy poradí po telefonu
- Rychlé vyřízení objednávky
- Zajištují i servis - perfektní
Reakce obchodu PMN - nerez
děkujeme Vám za nákup v našem obchodě WWW.PMN-NEREZ.CZ . Vždy se snažíme, aby zákazník zboží dostal v co nejkratším možném termínu a komunikace probíhala co nejrychleji. Vážíme si Vašeho hodnocení a budeme rádi, když zavítáte zpět do našeho obchodu. Také děkujeme za pochvalu našeho servisu.
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana - jednatelka -
- Kvalitní obchod s velkou nabídkou
spolehlivost, rychlost
- Rychlost dodání
- Konzultace s pracovníkem na telefonu
- Komunikace s pracovníkem PMN
- Velký výběr zboží na eshopu
- Rychlá dodací lhůta
- Vlastní servis
- Ochota
S přáním hezkého dne Pašiaková Zuzana - jednatelka -
Spolehlivý obchod, nakupuji poněkolikáté. Velmi milá komunikace, rychlé vyřízení, přehlednost obchodu, velký výběr zboží :-)
- Rychlé jednání
- Adekvátní cena