- Vše proběhlo k naší spokojenosti
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme velice rádi, že jsme v tomto směru naplnili Vaše očekávání!
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu – velice si ji vážíme a těšíme se na Vaši další návštěvu!
Tým PLANEO.cz -
S obchodem problémy nemám jen maličko se spotřebičem.Plynový hořák se pri spuštění musí delší dobu držet a zhasíná mi .Občasně praskání ve sporáku.Jinak maličko jinak označené hořáky,než u předchozího spotřebiče.
Vážený zákazníku,
velice děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že se i přes drobné komplikace podařilo vše vyřešit k Vaší spokojenosti.
- Rychlé vyřízení objednávky
Vážený zákazníku,
děkujeme za pochvalu, moc si ji vážíme. Vaše podpora je pro nás velmi důležitá a těšíme se na Vaši další návštěvu.
vždy spokojenost
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byl spokojený a těšíme se na další návštěvu.
Vše ok
Vážený zákazníku,
velice si vážíme Vaší pozitivní zpětné vazby a těšíme se na Vaší příští návštěvu!
spokojena
Tým PLANEO.cz -
- vše proběhlo bez problému
vše OK
ochotný personál
Vážený zákazníku,
jsme velice rádi, že jste byl s naší prodejnou spokojen.
Vaši zpětnou vazbu předáme na prodejnu, kde z ní budou mít určitě velkou radost.
super obchod
- Rychlé dodání.
spolehlivost
- super
Tým PLANEO.cz -
- Kvalitní značkové zboží za rozumnou cenu.
- Možnost parkování před prodejnou.
- Příjemný personál.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme moc rádi, že nákup proběhl v pořádku a podle Vašich představ.
Těšíme se na Vaší příští návštěvu!
Cena rozhodla
Tým PLANEO.cz -
Tv objednaná přes internet,vyzvedával jsem na prodejně … čekal jsem celkem dost dlouho,než ji donesli a na platbu také ,ačkoliv jsem byl tou dobou jediný platící zákazník…na druhou stranu byli prodavači ale velmi příjemní
Tým PLANEO.cz -
- Velmi rychlé vyřízení a doručení objednávky
- Super slevy- zboží jsem nalezla nejlevněji tady
- Vše ok.
Tým PLANEO.cz -
Úžasné je, že je vždy rychlé dodání a produkty jsou ve skvělém stavu.
Tým PLANEO.cz