Nejen že zboží ještě nedorazilo. ale ani jsem zatím neobdržela informaci, kdy hodlají dovézt!
    Salačová

• Cena
    • Komunikace
    • Dlouhá doba dodání zboží
    • Neustálé posouvání termínu odeslání

Objednal jsem si zboží uvedené jako "Skladem. Expedujeme ihned". Zboží skladem-expedice ihned nakonec dorazilo za 7 dní. Na moje dotazy mi bylo bylo pokaždé odpovězeno, že již zítra bude zboží odesláno, pokaždé s jiným zdůvodněním, proč došlo ke zpoždění. Toto se stalo celkem 4x. A ačkoli nakonec objednávka dorazila a komunikace se zástupkyní Penta byla OK, byl to zřejmě můj první a poslední nákup na Penta.cz.

Žádala jusem platbu z účtu, vůbec nedorazila faktura a obchod se neuskutečnil. Již nemám zájem.

• cena
    • komunikace
    • Naprosto pomalá expedice
    • Lživé informace, psali expedování v pondělí zboží bylo expedováno v pátek
    • Nedá se na ně spolehnout

Ačkoliv je výběr zboží široký, ceny nízké a komunikace má odezvu v den kdy napíšete, tak v dnešní době aby jste čekali celej týden než vám něco doručí kdyžto od konkurence to je za 2-3 dny u vás je tohle naprosto nepochopitelné, ještě k tomu měli jasně napsáno na webu kdy bude zboží expedováno a přesně tak se nestalo, stalo se o 4 dny později takže určitě příště volím konkurenci...pokud někdo chce levně nakupovat asi dobrý, ale jestli nechcete zbytečně čekat tak tenhle obchod určitě nedoporučuji

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

Zboží po týdnu ještě nedorazilo

• Po týdnu zboží ještě nepřišlo

Zboží bylo objednáno a zaolaceno 20.9. ráno, dnes je 27.9. a včera přišla na e-mail poze faktura. Zboží stále nikde...

- zboží nedorazilo, z obchodu žádná info

Zatím zboží nedorazilo, stále čekám.

• sortiment
    • pasivita
    • nekomunikace
    • otřesná dodací lhůta

Můj první a poslední nákup u Penta.cz. Zboží, které měli skladem předali dopravci až 11 dnů poté, co jsem si ho objednal, a to jsem se ještě 2x upomínal.

• skladem není skladem

Na Heurece zboží skladem, a po týdnu pouze potvrzení objednávky. Jinak nikde nic a informační ticho.

• Rychlé odeslání zboží
    • Nekomunikace při reklamaci

Problém s nefunkčním displejem u rotopedu. Za více jak týden mi nebylo odpovězeno na reklamaci.

Zboží se jim někde zaseklo, žádná informace však pro zákazníka, až reakce na můj dotaz, na odpověď jsem čekal dva dny.

Zboží nedodali žádná reakce na email.

Reakce obchodu PENTA CZ s.r.o.

děkujeme za zprávu. Prověřovala jsem komunikaci a zjistila jsem, že vás kolegyně dvakrát kontaktovala s upřesněním vaší objednávky. Bohužel jsme ji bez informace od vás nemohli odeslat a došlo tak ke zpoždění, které nás velmi mrzí.

Radka Kazdová, Penta Family

Kolo prislo s deformovan uchytem na vidlici pro upevneni predniho kola(jiz od vyroby - prepravni obal nebyl nijak poskozen),tak,ze kolo neslo nasadit.Udelal jsem videozaznam a kontaktoval obchod.Bez odezvy.Nasledne mi od nich prisel email zda bylo vse v poradku,napsal jsem jim to znovu,opet bez odezvy.Kolo jsem nechal na sve naklady opravit (doma srovnat to opravdu neslo).Za me to byla prvni a posledni objednavka od spolecnosti Penta

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Komunikace
    • Krom potvrzení objednávky, žádná další informace..... Po 5-ti dnech jsem si volala,jestli platba přišla...jestli se objednávka zpracovává....

Reakce obchodu PENTA CZ s.r.o.

omlouváme se za zpoždění, ale čekali jsme na doskladnění jednoho produktu z vaší objednávky, abychom ji odeslali najednou. Děkujeme za pochopení a věříme, že jste s produkty spokojená.

Radka Kazdová, Penta Family

Zboží objednáno, přišel mail, že objednávku vyřizují, měl to být dárek k narozeninám, tak do poznámky uvedeno, že žádám doručení do týdne. Bohužel nic nedorazilo, urgovano mailem, opět žádná reakce, následně urgenci telefonem, bylo mi sděleno, že objednaný zahradní box nemají a že jej dodají až za rok.
    Špatná zkušenost, nedoporučuji:(

Reakce obchodu PENTA CZ s.r.o.

omlouváme se za vzniklé komplikace.

U produktu bylo ale uvedeno, že jde o zboží s předobjednávkou a pozdějším termínem doručení. Kolegové se snažili vás na to upozornit, bohužel se jim nepodařilo včas se s vámi spojit. Mrzí nás, že vám objednávka zkomplikovala oslavu :(

• Složité na vyzvedáni

Reakce obchodu PENTA CZ s.r.o.

děkujeme za recenzi, každá zpětná vazba je pro nás důležitá. I když se nám většinou daří vyhovět, v tomto případě to ale neumíme. Sklad, odkud vydáváme zboží, je od administrativní budovy vzdálen cca 80 m a tuto vzdálenost, bohužel, nedokážeme zkrátit (viz náš včerejší telefonát). Výhodnější je proto platba online, kdy můžete zastávku na recepci vynechat a autem zajet přímo ke skladu.

Každopádně doufáme, že budete se zakoupeným produktem spokojený a přejeme vám spoustu krásných foto zážitků.

Radka z Penta Family