Většina zaměstnanců nedokáže poradit, vyhledávač v eshopu nefunguje v kamenné prodejně není nic skladem. Už je to jen e-shop, který nefunguje.
Nedorazilo komplet u pracovní Stanice chybí adaptér
- Problém se servisem zakoupeného zbozi
- Musim zkonstatovat, ze se Pecka bohuzel pripojil k rozsirenemu nesvaru, ze oznacuje polozky skladem, ktere sam ve skutecnosti skladem nema. Do ted v tomto pripade udaval "Skladem u dodavatele". Tedy objednate si zbozi, ktere je "skladem" a misto jeho doruceni se dozvite, ze dodavatel to jiz nema a nevi kdy bude mit. Pokladam tuhle praktiku za klamavou a neseriozni a presne kvuli tomu jsem prestal nakupovat napr. u Profimodelu. Chapu, ze toho takhle treba prodate vic, ale podle me je to neseriozni a mrzi me to.
I přes prosbu v objednávce aby Vlies nebyl překládán jelikož slouží ve výsledku jako pohledová věc, byla asi 1/2 k nepoužitelnosti . Byl tak zmuchlán, zpřehýbán a sežvýkaný, že by se za něj kráva nemusela stydět !
Internet obj. vyzvedával rodinný příslušník, objednáno 5m ,na účtence 6m , ve skutečnosti 5,8m s polovinou k ničemu. Hrůza. -
- Zatím mi neposlali kód na vyzvednutí obědnávky jsem nespokojená
- Nekomunikativní
- Neumí se vyjádřit
Reakce obchodu Pecka Modelář
o stavu vaší objednávky z pátku 21.7.2023 jsme vás informali hned v pondělí 24.07.2023 10:46:57. Bohužel z Vaší strany nemáme žádnou reakci až do této recenze.
Nastalá situace nás mrzí a pokud si přejete sjednat nápravu, tak se nám ozvěte na email [email protected].
S pozdravem tým Pecka Modelář -
- Při vyzvedávání zboží se ptám prodavače jestli náhodou nebylo objednané plastová deska 2mm 1x a pl. deska 1mm 2x , neb mi bylo "vnucováno" obrácené množství. Ne máte to objednané a dodané k nám na "6" správně... Kulový, již tehle dotazník ukazuje , že dodáno špatně a navíc ten prodavač lhal, což mě fak docela se...
Reakce obchodu Pecka Modelář
dle objednávky jste dostal správné zboží tj. 1x balení plastová deska 1mm(2ks v balení) a 2x balení plastová deska 2mm(1ks v balení). Nicméně děkujeme za recenzi a pokud došlo k nějakému nedorozumění, tak se Vám omlouváme.
S pozdravem tým Pecka Modelář -
- Vysoké ceny
- Naprosto neprofesionální jednání!!!
Už nikdy víc…
Reakce obchodu Pecka Modelář
v kombinaci s vánočním shonem a limitovanou skladovou dostupností byl Vámi objednaný model bohužel prodán dříve na prodejně než se stihl zarezervovat pro Vaší e-shop objednávku. Ihned jak to bylo možné, jsme Vás informovali o této skutečnosti.
Za způsobené komplikace se Vám ještě jednou omlouváme.
Tým Pecka Modelář -
Na strankach uvedeny zavadejici informace o dostupnosti zbozi na kamennych prodejnach, pri navsteve kamenne prodejny v letnanech negativni a odmitava reakce
- poslání dvou položek trvá dodnes
Reakce obchodu Pecka Modelář
u Vaší objednávky stále neevidujeme platbu. Občas některé avizo zmizí v éteru ať už na Vaší nebo na naší straně. Kolega Vám právě opětovně zaslal výzvu k zaplacení.
Tým Pecka Modelář -
- Do objednávky dali místo objednaného modelu od firmy Revell sice stejný typ letadla, ale od jiného výrobce Academy Plastic Model, které se prodává ani ne za poloviční cenu.
Objednán a zaplacen model v hodnotě 569 Kč, dali nám místo toho model od jiného výrobce v hodnotě 250 Kč... Byl to dárek a bohužel zjištěno až po rozbalení dárku, jak trapně nás napálili.
Reakce obchodu Pecka Modelář
omlouváme se Vám za způsobené nepříjemnosti. Bohužel došlo k chybě, kterou velmi rádi napravíme jakmile nás kontaktujete. Dle informací od kolegy z prodejny, na které jste model osobně vyzvedávali již k nápravě došlo. Doporučujeme Vám si překontrolovat zboží při osobním převzetí, přestože vynakládáme maximum úsilí, abychom zabránili pochybení.
Tým Pecka Modelář -
již týden čekám na info k vyzvednutí zboží
- ... po zrušení obchodu (a skladu eshopu) ve Zlatnické se Pecka modelář zhoršil.
- ... nejprve více jak 24 hodin, žádné info
- ... až na můj dotaz cvo se děje zpráva, že musí něco převést z prodejny.
- ... no a pak přišel mail s pokynem zaplaťtě, ale platební pokyny žádné.
- ... no a na moji odpověˇ, že by bylo dobré poslat platební pokyny přišel mail, kterým ze mě snad chtěli dělat "blba", že to tam bylo a přiložen screenshot z jednoho z mailů z předchozího dne a napsána věta, že tedy můžu chodit nakupovat do Karolíny Světlé, což je od Masaryčky hezkých pár stanic tramvají - fakt jsem měl chuť objednávku zrušit
- .... neposílají Zásilkovnou
zakoupila jsem si Betu 1400 RC přisla mi Alpha .Snažili se rychlé jednat, ale nic jsem jako bonus od nich nedostala .že byla chyba na jejich straně . příště z toho obchodu si už nic neobjednam zboží objednáno skoro za 9 tisíc takže nedoporučuji!!!!
- Objednal jsem zboží 16.12. zboží nedorazilo. U konkurence zboží přišlo do tří dnů.
- mezi možnostmi dopravy chybí Zásilkovna
- zrušen jediný solidní obchod (Zlatnická), kde jste si mohl třeba porovnat jestli jste si vybral opravdu ten správný odstín příslušné barvy.
- dlouhá doba dodání na výdejní místo
Na eshopu mají v nabídce zboží které neumí dodat.
- Velký výběr ze sortimentu modelářství
- jako laik postrádám zřetelnější klasifikaci nabízených produktů
pro modeláře (zasvěcené) určitě zajímavý obchod s velkým výběrem, laik se však ztrácí v pro něj nepřehledné klasifikaci produktů