- široký sortiment
- rychlost odeslání objednávky
- Výborná komunikace s obchodem
Široký sortiment zboží, možnost koupě testerů, které jsou mnohem levnější. Velmi rychlé vyřízení objednávky. Výborná komunikace s obchodem.
- Sortiment, ceny
- Rychlé doručení.
- Rychlé jednání, rychlé dodání!
- Vše na jedničku s hvězdičkou
- Vše na jedničku s hvězdičkou
Nic.
Vždy vše perfektní a rychlé dodání. Děkuji!
- Komunikace obchodu velice špatná!!!
- Komunikace pouze mailem!! Telefon nikde uveden není, ikdyž dříve šlo normálně objednávky telefonicky řešit ( zřejmě hodně nespokojených zákazníků )
- odpovědi mailem opravdu, opravdu hodně opožděně
- Zrušení objednávky neskutečný problém!!! Opravdu pozor na tento jejich systém!!!
- Učinil jsem objednávku ve večerních hodinách, zaplatil a hned za cca 30 minut s omluvou a žádostí o vrácení platby objednávku zrušil. Napsal jsem celkem 3 maily než mi přišla odpověď druhý den v dopoledních hodinách, že odesílají objednávku, že storno nelze. Že si jí nemám přebírat a až se jim vrátí tak do několika dnů vrátí peníze zpět. ( můj odhad 10 - 14 dní nejdříve )
- Takže jsem byl za platbu předem eshopem řádně potrestán a teď budu s napětím čekat :-).
- U jiných eshopů je storno objednávky a vrácení platby bez mnohadenního zprodlení na štěstí běžné a já už vím, že tady u Elnino.cz to byla moje poslední zkušenost
POZOR NA PLATBU PŘEDEM!!!
Zboži nebylo zabalené do oryginal krabičky.
Reakce obchodu ELNINO.CZ
Vážená zákaznice,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Objednala jste si testerový produkt. U každého testeru máme na e-shopu ikonku malého "i" v kroužku – po najetí kurzorem se zobrazí detailní informace o tom, co tester znamená.
Testerové parfémy jsou určeny primárně k vyzkoušení vůně, a proto bývají baleny v obyčejné kartonové krabičce a často nemají víčko. Nejsou tedy vhodné jako dárek.
Pokud budete potřebovat další informace, neváhejte se obrátit na náš zákaznický servis na e-mailu: [email protected]. Rádi Vám pomůžeme.
Děkujeme za pochopení.
S přáním hezkého dne,
El nino parfum s.r.o. -
- rychlost vyřízení objednávky
- Absolutní spokojenost jsou ochotní a velmi vstřícný ani jsem to nečekala objednávka jako vždy vše bylo v pořádku rychlé dodání obchod můžu jen chválit nakupuji zde řadu let a vždy jsem byla spokojená
vše vynikající, komunikace obchodu,doprava
SPOKOJENOST
Přehledný sortiment produktů, rozumné ceny, kvalita a rychlost dodání. Doporučuji...
Vše v pořádku, velká spokojenost
- Spokojenost
- rychlé doručení
- žádná
velmi dobry
- Rychlost dodání
- opakovaně dobrá zkušenost, spolehlivost