Perfektní komunikace, široký výběr, snaha maximálně zákazníkovi vyhovět. Velice ochotní zaměstnanci.
Reakce obchodu p-ronic.com
Jsme moc rádi za takovou pozitivní zpětnou vazbu a těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen.
Budeme se těšít na Vaší příští návštěvu.
Váš tým Donwood -
Ochota vyřešit vše ke spokojenosti. Určitě zase nakoupím.
Reakce obchodu p-ronic.com
děkujeme za čas, který jste věnovala vyplnění recenze. Moc nás těší Vaše pozitivní zkušenost z nákupu a velice rádi Vás uvidíme i příště.
Váš tým Donwood -
- bezproblémoví jednání i při změně požadavků, rychlé doručení a zboží dle popisu.
Reakce obchodu p-ronic.com
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jsme Vám byli schopni vyhovět i při změně požadavků a budeme se na Vás těšit i příště.
Váš tým Donwood -
- Mozete su vybrat sparovku podla vkusu a kvality a vasho projektu
- Ochohotny personal
- Priamo tam si mozete narezat ak mate zo sebou pilu
- Personal kazdy den otaca sparovky aby boli vzdy co najrovnejsie
- niesu narezane do praveho uhlu. +- 2 stupne
- Na sparovkach je otlaceny vyrobca. odporucam poraidne hoblovat alebo brusit. Logo uvidite pri navlhceni alebo az pri lakovani.
Reakce obchodu p-ronic.com
děkujeme, že vyzdvihujete poctivost našeho perzonálu a sortiment. Jsme moc rádi, že jste s nákupem u nás byl spokojen.
Děkujeme za upozornění ohledně pravého úhlu a otlačeného výrobce. Jsou to věci se kterýma nejspíše v tuto chvíli nebude moc nic udělat, ale dáme na to pozor.
- Dobrá komunikace , rychle dodání
Reakce obchodu p-ronic.com
děkujeme za Vaší recenzi. Jsme moc rádi, že Vás oslovila rychlost dodání a komunikace našich zaměstnanců. Rádi Vás uvidíme i příště.
Váš tým Donwood -
Dubové sparovky boli pekne. Samozrejme ze som si mohol vybrať akú chcem. Zobral som AA kvalitu keď bola možná za cenu AB. Sparovky sú rovné v dobe prevzatia. Jedine mínus bolo ze je nutné si v dielni dorobiť pravý uhol ale to je zanedbateľné mínus. Každý dobrý stolár si pravé uhly skontroluje pre rezom. Doporučujem.
Reakce obchodu p-ronic.com
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Moc nás těší, že jste byl spokojen s kvalitou našich spárovek a budeme se na Vás těšit příště.
- rychlost, ochota
Reakce obchodu p-ronic.com
děkujeme za Vaší recenzi. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí dodání a ochotou našeho perzonálu. Budeme se na Vás těšit příště.
Váš tým Donwood -
Skvělá komunikace, rychlé dodání zboží.
Reakce obchodu p-ronic.com
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že jste byli s nakupováním u nás spokojeni!
- široký výběr
- přijatelné ceny
- dobrá kvalita
- někteří zaměstnanci nejsou zrovna přívětiví k zákazníkům
Dobré výběr, dobré zboží. Někteří zaměstnanci ale nemají elementární komunikační dovednosti.
Reakce obchodu p-ronic.com
děkujeme za Vaší pozitivní recenzi. Jsme rádi, že si ceníte našeho sortimentu, cen a kvality.
Uděláme zároveň vše možné, aby se zlepšila Vaše zkušenost s naším personálem.
Váš tým Donwood -
- Velice ochotný personál, nápomocný při krácení hranolů...
- Nepřehlednost při objednávkách. musel jsem udělat závaznou objednávku, s tím, že prověří stav u dodavatele. Pak ji ztratili v systému. Pak jsem jim 2 x musel telefonovat, aby objednávku vyřídili.
Reakce obchodu p-ronic.com
děkujeme za čas, který jste věnoval vyplnění recenze. Jsme rádi, že vyzdvihujete ochotu našeho personálu při výdeji objednávek na skladě.
Moc nás mrzí Vaše negativní zkušenost s procesem objednání. Někdy se bohužel stane, že objednávka zapadne do spamu nebo není k dohledání z důvodu technických problémů poskytovatele e-shop služeb.
Zboží, které je "na dotaz" nebo "na objednávku" má zpravidla delší lhůtu dodání než to co máme označené jako "skladem" na co upozorňujeme na webu, ale vždy se to snažíme včas a řádně se zákazníkem komunikovat.
Po dohledání objednávky bylo zboží urychleně během 2 dnů na sklad doručeno a vydáno.
Budeme se na Vás těšit příště,
Rychlé a bezproblémové
Reakce obchodu p-ronic.com
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Budeme se na Vás těšit u příštího nákupu.
vždy super
Reakce obchodu p-ronic.com
děkujeme za čas, který jste věnoval vyplnění recenze. Na kvalitě našich služeb nám záleží. Naší odměnou, je když od nás zákazníci odcházejí spokojeni.
V případě jakéhokoliv dotazu nás kontaktujte na infolince nebo přes email. Jsme vám k dispozici každý den od 8 do 17 hodin.
Váš tým Donwood -
Mají kvalitní spárovku všech možných tipů a velikostí za přijatelnou cenu.
Reakce obchodu p-ronic.com
děkujeme, že vyzdvihujete naší kvalitu, sortiment a cenu. Naším cílem je i nadále se snažit poskytovat to nejlepší za férovou cenu pro spokojenost našich zákazníků.
Váš tým Donwood -
Prostě to funguje jak má!
Díky. -
- rychlá akce
- ochota
Rychlá komunikace, vynikající kvalita, dobrá cena
Super kvalita
vše v pohodě,není problém.
- léta spolehlivé služby, sparovky odpovídají uvedené kvalitě
- Rychle jednání
- Záruka kvality