nemám zatím zkušenost
- Celková spokojenost
- V klidu si vyberu,co potřebuji
jsem velice spokojena, zboží vždy dojde ve velmi krátké době
- dodáno kvalitní zboží
Supr obchod s obří nabídkou semínek. Hodně rychlé dodání.
Super rychlost, objednávka v pátek večer, v sobotu info o vyskladnění a v pondělí balíček doma.
Mohu jen doporučit..A děkuji za darek
- Rychlé dodání, už se těším až kytička vyroste.
Objednávka přišla v pořádku.
- je sice hezké, že mají svůj firemní obal, ale pro mě je to dost nepřehledné. Všechno vypadá stejně, ani obrázek rostlin, které ze semínek vyrostou nejsou. To mě opravdu zklamalo
- rychlé doručení
velká spokojenost, zakoupila jsem už jsem také vloni a úroda ze semínek byla vynikající
Kvalitní semena a rychlé doručení
- neskutečná rychlost, velký výběr zboží
- Přehledné třídění zboží
Byla to první objednávka, v sobotu jsem semínka objednala a v pondělí jsem je měla doma :o. V nádherných přírodních obalech s podrobným popisem k pěstování. Jsem z obchodu nadšená a rozhodně ho všem doporučuji :)
- dobrá komunikace ,rychlé vyřízení objednávky
- vše v pořádku dorazilo
- Skvělá kominikace.
- Velice rychlé doručení.
- Dobře zabaleno.
- Děkuji za dárek k objednávce.
Objednávala jsem o víkendu a hned mi přišla SMS, že se objednávka zpracovává. V pondělí už mi psala zásilkovna a v úterý byl balíček doma. Semínka krásně zabalená. K objednávce dáreček. Moc potěšil. Obchod mohu jen doporučit a objednám určitě znovu.
Vše v pořádku.
Dobré informace o pěstování, vše dorazilo rychle a v pořádku, kvalitně zabalené. Klíčivost zatím nemůžu posoudit.
Rychlost, spolehlivost