• Rychlost vyřízení objednávky.

Perfektní vyřízení, druhý den po objednání bylo zboží na cestě. Dobře zabaleno, u každého sáčku podrobný popis, počet semínek i expirace. A k tomu dárek v podobě bylinkových semínek. Určitě jsem neobjednávala naposledy.

• Výborná spolupráce.

• Rychlé dodání
    • Vše bez problémů
    • Dobrý výběr
    • Děkuji moc za čajík jako dárek, velmi mě potěšil

• Ani jedna rostlinka ze semen nevzešla.

děkujeme za Vaše hodnocení.

Na kvalitě semen si velmi zakládáme a odebíráme je od prověřených dodavatelů. Často se však setkáváme s jednostraným posouzením situace. Komu vyklíčí semen málo nebo žádná, vidí hned problém v samotných semenech. Výsledek ovlivní bohužel mnoho faktorů.

tým osiva-semena.cz

Výhodnou.Omlouvám se přecenila jsem se a zásilku jsem nedokázala vyzvednout. Zdravím Sedláčkovái

Vše v naprostém pořádku.

operativnost, ochota,

rychlé doručení, pěkně zabaleno, semínka bazalky jako dárek, díky. teď ještě aby ten bambus vyklíčil :-)

- rychle vyrizeni objednavky
    - darek k objednavce

Sire sortimentu a neskutecne rychle dodani. Objednano ctvrtek poledne a v patek uz bylo na vydejnim miste

• rychlé doručení, dobré ceny

Jednoduché objednání, rychlé dodání

Bohužel z objednávky za více než 1000 Kč vyklíčily pouze 3 semena,tedy odhadem cca 3%,což je žalostně málo.

děkujeme za Vaše hodnocení.

Semena odebíráme od prověřených dodavatelů a na jejich kvalitě si zakládáme. Bohužel se často setkáváme s jednostraným posouzením situace. Každému, komu semena nevyklíčí nebo jich vyklíčí velmi málo, vidí hned problém v samotných semenech. Na výsledek má však vliv velmi mnoho faktorů.

tým osiva-semena.cz

Poprvé jsem objednala,jsem velice spokojená

Zboží jsem obdržela bleskově a semínka vzešla velice rychle.

Z 5ti semen Kávovníku arabského, která jsem tam zakoupil nevyklíčilo ani jedno. Takže nedoporučuji toto zboží kupovat.

Jsem velmi spokojená

• Téměř nic mi od tohoto dodavatele nevyklíčilo. Vlastně jsem se zhrozil, když osivo dorazil a já poznal, že jsem od tohoto dodavatele již objednával v minulosti. Tenkrát mi nevyklíčilo vůbec nic ani na několik pokusů. Měl bych i napsat, že nejsem žádný nováček co se týká pěstování.

děkujeme za Vaše hodnocení.
    Opravdu nás mrzí, že Vám nic nevyklíčilo, neumíme si to vysvětlit.

Zakoupili jste u nás obyčejná semena, která nejsou na pěstování nijak náročná.
    Od každého druhu semen jsme prodali velké množství a přestože nás jistě nemusí kontaktovat každý, určitě bychom podobné podněty již dostali.
    Semena navíc pocházejí od různých dodavatelů a byla čerstvá, nejstarší 6 měsíců.

Věříme, že právě proto, že nejste žádný začátečníci víte, že na klíčení semen má vliv mnoho faktorů.

Zákazníci se k nám opakovaně vracejí a kvalita semen je jedním z důvodů.

Doufáme, že najdete dodavatele, se kterým budete spokojeni.

tým osiva-semena.cz

Ta ryclost vyřízení objednávky je perfektní, není co vytknout