- Rychlost vyřízení objednávky.
Perfektní vyřízení, druhý den po objednání bylo zboží na cestě. Dobře zabaleno, u každého sáčku podrobný popis, počet semínek i expirace. A k tomu dárek v podobě bylinkových semínek. Určitě jsem neobjednávala naposledy.
- Výborná spolupráce.
- Vše bez problémů
- Dobrý výběr
- Děkuji moc za čajík jako dárek, velmi mě potěšil
- Ani jedna rostlinka ze semen nevzešla.
děkujeme za Vaše hodnocení.
Na kvalitě semen si velmi zakládáme a odebíráme je od prověřených dodavatelů. Často se však setkáváme s jednostraným posouzením situace. Komu vyklíčí semen málo nebo žádná, vidí hned problém v samotných semenech. Výsledek ovlivní bohužel mnoho faktorů.
tým osiva-semena.cz -
Výhodnou.Omlouvám se přecenila jsem se a zásilku jsem nedokázala vyzvednout. Zdravím Sedláčkovái
Vše v naprostém pořádku.
operativnost, ochota,
rychlé doručení, pěkně zabaleno, semínka bazalky jako dárek, díky. teď ještě aby ten bambus vyklíčil :-)
- rychle vyrizeni objednavky
- darek k objednavce -
Sire sortimentu a neskutecne rychle dodani. Objednano ctvrtek poledne a v patek uz bylo na vydejnim miste
- rychlé doručení, dobré ceny
Jednoduché objednání, rychlé dodání
Bohužel z objednávky za více než 1000 Kč vyklíčily pouze 3 semena,tedy odhadem cca 3%,což je žalostně málo.
děkujeme za Vaše hodnocení.
Semena odebíráme od prověřených dodavatelů a na jejich kvalitě si zakládáme. Bohužel se často setkáváme s jednostraným posouzením situace. Každému, komu semena nevyklíčí nebo jich vyklíčí velmi málo, vidí hned problém v samotných semenech. Na výsledek má však vliv velmi mnoho faktorů.
tým osiva-semena.cz -
Poprvé jsem objednala,jsem velice spokojená
Zboží jsem obdržela bleskově a semínka vzešla velice rychle.
Z 5ti semen Kávovníku arabského, která jsem tam zakoupil nevyklíčilo ani jedno. Takže nedoporučuji toto zboží kupovat.
Jsem velmi spokojená
- Téměř nic mi od tohoto dodavatele nevyklíčilo. Vlastně jsem se zhrozil, když osivo dorazil a já poznal, že jsem od tohoto dodavatele již objednával v minulosti. Tenkrát mi nevyklíčilo vůbec nic ani na několik pokusů. Měl bych i napsat, že nejsem žádný nováček co se týká pěstování.
děkujeme za Vaše hodnocení.
Opravdu nás mrzí, že Vám nic nevyklíčilo, neumíme si to vysvětlit.
Zakoupili jste u nás obyčejná semena, která nejsou na pěstování nijak náročná.
Od každého druhu semen jsme prodali velké množství a přestože nás jistě nemusí kontaktovat každý, určitě bychom podobné podněty již dostali.
Semena navíc pocházejí od různých dodavatelů a byla čerstvá, nejstarší 6 měsíců.
Věříme, že právě proto, že nejste žádný začátečníci víte, že na klíčení semen má vliv mnoho faktorů.
Zákazníci se k nám opakovaně vracejí a kvalita semen je jedním z důvodů.
Doufáme, že najdete dodavatele, se kterým budete spokojeni.
tým osiva-semena.cz -
Ta ryclost vyřízení objednávky je perfektní, není co vytknout