Online jazyky študujem cca 2 týždne. Chcela som začať od úrovne B1, no po vyskúšaní som išla od A1. Je to pre mňa super opakovanie, veľa cvičení, nahrávok.. Precvičujem si gramatiku, písanie, posluch a najmä mám spätnú väzbu. Určite budem pokračovať svojím tempom k B1
- Možnost studovat více jazyků současně
- Snadné ovládání kurzů
- Kurzy je možné studovat na více zařízeních, včetně mobilu
- Možnost vlastní volby času a tempa při studiu kurzu
- Umožňuje sledovat průběžně výsledky a hůře splněné úkoly libovolně krát opakovat
Studuji jazyky němčinu a angličtinu, které jsou velmi dobře propracované a jsem s nimi velmi spokojen.
Oceňuji především maximální flexibilitu při volbě času, délky a intenzity studia dle mých aktuálních možností.
Nejzábavnější video hodnocení jsou určitě od Pavla Lišky. Vždy se na něj těším.
Pravidelně využívám možnost nákupu kurzu za zvýhodněnou cenu. -
- Snadná dostupnost do kurzů i rezervačního portálu každý čtvrtek
- Možná bych doporučil koupi kurzů a hodin Konverzačního klubu ve stejné jazykové úrovni.
- Slušný přípravný kurz na KK hodiny konverzace.
- Nevýhoda je v menším počtu rezervačních termínů pro uživatele hledající po čtvrtku
- Měli by nabízet i více témat v rámci rezervace tématické hodiny konverzačního klubu.
Slušná cena a velká dostupnost rozšiřujících produktů.
- Výhodná cena
- Snadná obsluha
- Možnost používání na více zařízeních
Poměr cena/kvalita je zcela vyvážen, za super cenu získáte možnost naučit se jazyk ve svém vlastním tempu s možností opakování jak potřebujete, dokud si jazyk zcela neosvojíte.
- Velmi různorodá cvičenī
- Procvičování slovní zåsoby mnoha způsoby,takže pro mne nejtěžší věc v učení jazyka je moc pėkně zpracovanå
- Použití reálných článečků(nebo alespoň tak vypadají),nutnost vyhledat určitou informaci
- Vždy opakovací cvičení na konci kapitoly
- Někdy se v textu vyskytne fråze,s jejímž překladem mám problém a nemám možnost zjistit jejī skutečný význam
- Překlådat jednotlivá slova,která si označīm,je možné,ale překlad není proveden přímo v kurzu,ale odkazem na překlad na googlu
Studuji Španělštinu od ürovně B1,takže nevím,zda výklad pro začåtečnīky by byl dostatečný. Mne vyhovuje toto studium,intenzitu si mohu přizpůsobit mé potřebě. Úroveň jsem zvolila podle rozřazovacího testu a myslím,že byla určena správně. Jsem spokojená.
- dobře propracované kurzy AJ
- možnost nezávislosti na čase
- možnost komunikovat a zasílat připomínky
- možnost sledovat výsledky a hůře splněné úkoly opakovat
- konverzační online cvičení s lektorem (časem vyzkouším)
- pouze nutná teorie, jinak velmi prakticky sestaveno, což urychluje výuku
- určitá nevýhoda je automatické strhávání plateb za předplatné. Nemám z bezpečnostních důvodů povolené na účtě internetové platby, povoluji je vždy jen k určitému účelu
- při procvičování slovíček by mohla být tolerance k synonymům, také je nutné zadávat překlad i s případnou upřesňující frází přesně tak, jak je slovíčko uvedené ve výuce (toto člověk zcela přesně leckdy netrefí a má chybu)
- mně osobně dělaly problém kvizy na určitá témata, která neovládám (ač slovní vyjádření ovládám. Takovému kvizu by mohl předcházet krátký článek v daném jazyce.
- uvítala bych možnost ke každému cvičení zaslat připomínku, někde jsem objevila drobné nedostatky či nejednoznačnosti v zadání
Já jsem začala svou výuku AJ na portále Duolingo. Mohu jej doporučit k paralelnímu procvičení jazyka. Ten systém má ale jednu velkou nevýhodu, že tam nelze s nikým komunikovat, resp. veškerá komunikace je bez odezvy. Právě odezva je velkou výhodou na portále ONLINE jazyky. Cena je také příznivá. Možná by bylo vhodné, kdyby byly ke stažení takové velmi jednoduché gramatické přehledy - ve stylu např. předbudoucí čas se tvoří tak a tak, použije se tam a tam + několik modelových vět jako praktický příklad.
- Perfektně zpracovaná angličtina a němčina
- Přívětivá cena
- Různorodost cvičení
- Slovíčka se opravdu naučíte
- Nácvik výslovnosti
- Mobilní aplikace, můžete studovat kdykoli a kdekoli
- Malý výběr kurzů pro ruštinu a italštinu
- Konverzační klub jen v angličtině
- Lektor po ruce jen v angličtině
- Chybí možnost přidat si vlastní slovíčka či si je upravovat(v aplikaci)
Angličtina a němčina jako vlajkové lodě jsou perfektně zpracované, určitě kurz doporučuji, z domova můžete trénovat všechny jazykové dovednosti - mluvení, psaní, čtení, poslech. Metoda učení slovíček funguje, mám je opravdu v dlouhodobé paměti, jako předkládali. Cvičení jsou různorodá, takže se nenudíte. Hvězdu strhávám za španělštin, kterou jsem si prošel. Není tam jediný úkol na mluvení, takže samotný kurz vám nestačí, a konverzační klub je přístupný jen v angličtině.
- Perfektni system opakovani slovicek i uciva
Online jazyky pouzivame v rodine dva, syn na anglictinu a ja na spanelstinu. Ucivo Vas prirozene navadi, nemusite myslet na to, co byste si meli zopakovat.
Urcite doporucuji i pro deti. -
- rychlá komunikace, super obsah, bezproblémové, kvalitní
Zakoupil jsem si online kurz nedávno a musím uznat, že online výuka je opravdu propracovaná. Vše perfektně vysvětlené, důkladně procvičené a následně i zopakované. Ve výuce se můžete kdykoliv vrátit zpět a procvičit jakoukoli látku. Navíc vše možné stáhnout do PC (slovíčka, nahrávky...). Celá forma výuky je opravdu chytlavá a zábavná. Jsem z toho opravdu nadšený a neskutečně mě to baví.
Rozhodně doporučuji všem (i těm co váhají) jakýkoliv kurz zakoupit. Nebudete litovat a pokud Vám daný kurz nebude sedět, tak ho můžete do 14 dní vyměnit či vrátit. Jakýkoliv kurz si navíc můžete vyzkoušet v demo verzi.
Za mě naprostá paráda!
P.S.: Videohodnocení Pavlem Liškou je geniální :) -
Jazykové kurzy společnosti online jazyky doporučuji. Líbí se mi propracovanost systému a variabilita cvičení.
Lenka Weignerová -
- perfektní jednání + super produkt
Jazykové kurzy společnosti online jazyky vřele doporučuji. Je to skvěle zpracovaný systém, perfektně funguje jak mobilní aplikace, tak přes webové stránky. Moc doporučuji, velká spokojenost.
S pozdravem a jazykům zdar Michal Fojtík. -
- Učím se s aplikací italštinu a od samého začátku jsem byla velmi mile překvapena. Celý systém je totiž skvěle propracovaný. Neustálé opakování, které je ale pokaždé vedeno zcela jinou formou, naučí slovíčka i gramatiku každého. Velice příjemná jsou motivační videa, která vás chválí po každém správném cvičení velmi vtipnou formou, celkové přehledy, bodování, nastavení denní práce, možnost porovnat se s ostatními, to vše je silně motivační pro každé učení.
- Kurz obsahuje slovní zásobu včetně audionahrávek, cvičení gramatiky i slovíček, texty ke čtení, videa k probírané problematice v italštině, návody, jak studovat, testy, prostě mu nic nechybí. Jako bonus pak v pravidelných intervalech chodí na e-mail návody, jak studovat efektivněji.
Jako výraznou nevýhodu v současnosti vidím, že kurz nemá pokračování, obchod se soustředí na angličtinu a němčinu, které jsou naopak dovedeny až do stupně pokročilí. Pro mě poněkud složitější přístup, kurz totiž nelze stáhnout off line, ale funguje pouze online, tj. pokud máte horší připojení, nemusíte se vždy dostat tam, kam chcete. Také jsem dosud neobjevila např. možnost porovnání s ostatními studenty na webové aplikaci, vidím je pouze v mobilní aplikaci. Obě verze jsou ale vzájemně propojené, takže je jedno, kde pracujete, pokrok se započítává do obou.
- Za mě fantastický nástroj na výuku AJ. Vtipný a efektivní, oceňuji především opakování, výukové lekce na sebe navazují, takže věty se zkladaji ze slov co znáte. Já právě dokončují A1- a jsem mile překvapen. Rozhodně však doporučuji pridat aktivní mluvu, platím si osobního učitele zvlášť 2x týdne půl hodiny ve skupině 5lidi online. Moc se nenamluvim, ale zato je čas se připravit a člověk nemá takový strach. Aj se učím od nuly začal jsem na Duolingo, prošel 1 jazykovou školu půl roku a posun žádný. Onlinejazyky jsem si zamiloval a konečně vidím posun. Je ale určitě možné, že za to mohou předešlé dva roky trápení utrpení a nesnášenlivosti k AJ jazyku. Mobilní alikace je skvělý doplněk. Nejvíc mě fascinuje webové rozhraní, jde to tam jak po másle a procvičování slovíček mají vážně vychytaný. Já preferuji test z ČJ do AJ a to tak, že Český slovíčko přečtu a Anglicky ho vyslovím.
Aplikace pro Android nezaznamenává výuku formou Tinder (líbí/nelíbí - umím/neumím slovíčko) do webové rozhraní, takže můžete mrskat denně, ale nikde se to neprojeví. U webového rozhraní při zkosení slovíček mi vadí, že aplikace, když neřeknete slovíčko správně, vám nepřehraje správný překlad a tak jen hloupě přeskočite slovíčko a nevíte dal jak se vyslovuje.
- rychlá dostupnost
- vedení statistik
- technická podpora a opravy chyb
- horší slovník
Velice pěkně udělaný online kurz, s možností vrátit se zpět.
- pěkně zpravovaný kurz angličtina na cesty
- možnost procvičovat slovíčka i porozumění textu
- mnoho variant procvičování slovíček
- vlastní slovníček
- Srozumitelné
- Zábavné
- Cenově dostupné
Učení tohoto kurzu je zábavné a chápavé už pro úplné začátečníky.
- nie som obmedzená časom
- žiadna
..čo sa mi na kurze páči?...že môžem študovať,kedy ja chcem,koľko chcem,z pohodlia domova...vybrať si úroveň šitú na mňa...postupovať svojim tempom...nie každý má nadanie na jazyky,a tak si tempo môžem prispôsobiť svojim schopnostiam...a opakovať...opakovať...koľko potrebujem.Hlavne v slovníčku môžem počúvať výslovnosť "do nemoty"...
- Zábavná forma výuky
- Skvělá mobilní aplikace
- Po úspěšném absolvování získáte rovněž i certifikát
- Velice výhodný poměr "cena/výkon" (co se naučíte, za jakou dobu a v jaké kvalitě)
Od doby co jsem začal používat mobilní aplikaci, tak již téměř nic jiného nepoužívám. Výuka je zábavná praktická, a vždy po ruce. Od podzimu loňského roku jsem se začal učit španělsky, a je zajímavé sledovat jak se nebojím ji používat, Je to nejspíš z důvodu že si s aplikací můžete "povídat", a tak Vám nepřipadá divné mluvit. Výuka je zábavná, proto Vám ani nepřipadá že se učíte. Vřele doporučuji si to vyzkoušet, domnívám se po dřívějších zkušenostech s výukou jazyků, že toto je skutečně dobrá volba, To co se naučíte a kolik Vás to stojí!!! Jak Vašeho času, tak i peněz.
Myslím, že nejlepší způsob vyúky jazyků vůbec!
Kvido Polívka -
- studuji denně, ale čas si určuji já
- můžu se vrátit do již probrané kapitoly a opakovat si ji
- vtipná videa
- zábavná forma učení
- mobilní aplikace
- okamžitá kontrola cvičení
Dlouho jsem váhala, zda tento kurz zkusit a mrzí mě, že jsem do toho nešla dřív. Denně se těším co mě čeká.
Zatím studuji začátky angličtiny, ale určitě budu pokračovat dál
Jsem mírně pokročilý student v němčině a to bych zde chtěla taky zkusit. Osvěžit si v paměti :-)
Rozhodně všem vřele doporučuji!!!