- při výběru kurzu pro samouky rozhodla možnost poslechu demoverze
- jinak jde o studium v příjemné atmosféře včetně obrázků, doplňovaček a křížovek
- naštěstí : ) i přesto, že jde o tzv. učení hrou, se probraná látka postupně přesouvá z krátkodobé do dlouhodobé paměti
- proto z mého pohledu mohu doporučit -
- Ucenie hravou a putavou formou
- Rozne varianty ucenia
- Pri uceni sa nenudim, ale ma to bavi kazdy den
Dobry sposob ucenia, co nenudi a nuti studenta si to otvorit kazdy den a venovat 20 minut uceniu hravou formou.
Online jazyky jsem zkusila na doporučení kamarádky. Byla to taková motivace konečně se pořádně začít věnovat italštině. Po vyzkoušení demoverze zdarma jsem se rozhodla zakoupit si celý kurz. Líbí se mi malé a přehledné dávkování gramatiky po níž následuje procvičování v různě zpracovaných cvičeních. Opakování a vracení se ke slovíčkům a frázím mě jako samoukovi dělalo vždy problém, nikdy jsem se k tomu nedokázala pořádně donutit. V tomto kurzu mě to ale baví a zjišťuji, že to opravdu k něčemu je. Líbí se mi forma procvičování slovíček u kterých je vždy výslovnost a česká verze. Líbí se mi i nápad s videi pro odlehčení výuky. Člověk má tak šanci více si ten jazyk zamilovat a pokračovat ve zdokonalování. Docela mě vždy pobaví, když konkrétně Pavel Liška hodnotí výkon. Hlavně jsem moc ráda, že nemusím chodit do kurzu mezi více studentů, že si sama určuji tempo podle svého času. Jsem moc ráda, že jsem tento tip dostala a jsem taky zvědavá, jaké zlepšení mě na konci kurzu čeká.
- Super pro rozšíření znalostí
- hodně jsem si během kurzu rozšířila slovní zásobu
- doporučuju
- Kurzy Jazyky online, mohu vřele doporučuji všem, kteří si chtěji osvěžit své dosavadní znalosti a posunout o nutný kus dál. Široce frekventovaná sociální témata, slovní zásoba na požadované obtížnosti, poslechová cvičení s přepisem. Můžete si zvolit vlastní tempo výuky, dle vašich možností, stránky jsou kdykoliv dostupné, velice důležitý je i servis, lektor který Vám vysvětlí a nebo objasní danou problematiku. Kantek Miloň
- Vysoká profesionílní úroveň, skvěle propracovaný studijní materiál.
- mohu se učit kdykoliv a kdekoli, pokud mám datové připojení
- nedostatčné vysvětlení, hodně procvičování, které ale tolik nepomůže, pokud to nemám dobře vysvětlené.
Zpočátku jsem byl opravdu nadšený. Po dvou letech poctivého studia jsem byl zklamaný. Vůbec jsem si nebyl jistý jestli mluvím správně. Zkrátka zmatek a chaoz, i když závěrečný test jsem měl na nějakých 90%. Pokud na mě někdo promluvil anglicky, tak jsem ničemu nerozumněl. Přihlásil jsem se do jiné online výuké školy s velmi odlišnou výukou a začal jsem úplně od začátku. Hlavně to tam lektor vše perfektně a srozumitelně vysvětluje. Nyní po třech měsících tvořím jednoduché anglické věty s naprostou jistotu a zvládám jednoduché konverzace v angličtině.
Možná mi jenom nevyhovuje způsob výuky v Onlinejazycích, ale docela rád bych poznal nějaké studenty, kteří se zde začali učit jazyk jako já od úplného začátku a dnes mluví plynule anglicky?? A zda to zvládli jenom výukou v těchto Onlinejazycích? Skoro všechny recenze jsou zde napsány chvilku po zakoupení kurzu. Bylo by tomu tak i po někulika letech studia?Reakce obchodu ONLINE jazyky
děkujeme za zpětnou vazbu. Naše kurzy jsou určené pro samouky a můžete je kombinovat s výukou s lektorem, kterou také nabízíme. V kurzu procvičujete mluvení jen okrajově, proto nabízíme i možnost zakoupit konverzančí klub, kde trénujete konverzaci nebo i možnost dokoupení skype lekcí s lektorem. :-) Samozřejmě taková online výuka nemusí být pro každého.
Krásný den, tým Online jazyky -
- mohu se učit kdykoliv a kdekoliv
- jasné a stručné vysvětlení
- mohu si zopakovat cvičení které mi nešlo
- skvělé poslechy výborná výslovnost
- Výuka ONLINE jazyky je super!!! Studuji italštinu a forma i metodika výuky je nesmírně zajímavá, poutavá a především velice motivující. Vždy s napětím čekám na hodonocení cvičení. Rozdělění do výukových částí je navazující a promyšlené. Velice se mi tolíbí a vždy se těším na další spuštění výuky a pokračování ve výuce. Moc děkuji celému kolektivu. Milena Vohralíková
- Z pohodlí domova
- Kompletní výuka
- Zlepšení výslovnosti, trénink poslechu a obohatí slovní zásobu
Kurzy onlinejazyky.cz poskytují kompletní výuku anglického jazyka, aniž by člověk opustil pohodlí svého domova. Můžu si vybrat z několika kurzů, které mě provedou nejen slovní zásobou, ale i gramatikou a vše v mém vlastním tempu. Pro mě je nejdůležitější Konverzační klub, kde mohu s laskavím lektorem a dalšími čtyřmi spolužáky konverzovat na určená témata a tím si zlepšit výslovnost, trémovat poslech a obohatit slovní zásobu.
příjemné zpestření při výuce cizího jazyka
- Kdykoliv a kdekoliv lze studovat.
- Pokud něco nelze pochopit můžete opakovat znova a znova.
- Učení si můžete přizpůsobit svým časovým potrebam
- Učíte se v klidu kdy a kde chcete
Doporucuji
- Mohu se učit kdykoliv mám čas a to i na cestách protože je zde možnost aplikace iOS/Android
- Skvěle zpracované, jde vidět počet určitých hodin, které jste investovali do vzdělávání a % úspěšnosti
- Skvělá motivace pro lidi, kteří se potýkají s prokrastinací
- Najdete zde to, co vás opravdu ve škole nenaučí protože na to nebyl čas
- Jednoduché vysvětlení
- Nemusíte si nic psát, vše zůstane uložené a můžete stáhnout v PDF formátu
Chtěl bych říct, že ti, kteří si řeknou, že tento kurz je drahý, tak věřte že není. Taky jsem si nebyl jistý před zahájením kurzu jestli do toho mám či nemám jít a nechtělo se mi do toho investovat. Ale kde jinde investovat než do sebe? Vzdělání nám nikdo nevezme a taky je to dobré pro nás. Já když jsem začínal, tak jsem míchal všechny časy dohromady. Na střední škole byl pro mne problém mluvit nahlas anglicky protože jsem se styděl, ale teď když na konci každé kapitoly máte možnost něco říct na dané téma, tak se snadno rozmluvíte a uvidíte že až vás na ulici zastaví anglicky mluvící člověk tak už se bát nebudete, tak jako i já jsem se před tímto kurzem bál promluvit.
Takže jestli přemýšlíte hodnota x peníze, tak tenhle kurz tu hodnotu má.
Nebojte se, nepřemýšlejte už nad tím ale pojďte do toho po hlavě s námi!
Budete sami překvapení jak rychle se do toho dostanete a hlavně jak vás to bude bavit.
A co víc může být než to, že vás něco baví a že budete mít další vědomosti ? :) -
- Rychle jsem si zvykl na každodenní učení
- Učím se skoro každý den což mi v osvojení jazyka hodně pomáhá
- Dřív jsem měl problém se k učení jazyku donutit ale teď už se nutit nemusím a učím se rád
- Vidím na sobě značné pokroky
- Mužů se učit kdykoliv mám čas
- Aplikace na mobilní telefon, tablet i PC je obrovská výhoda
Jsem rád že používám právě ONLINE jazyky. Na základní škole jsem měl problémy s učením se cizího jazyka a chtěl jsem se zlepšit. Právě ONLINE jazyky mi v tomhle hodně pomohli a určitě doporučuji všem co se chtějí angličtinu naučit nebo se v ní zlepšit.
- Lekce jsou přehledně a jasně zpracované.
- Výhodou je i aplikace do mobilu/tabletu.
- Uživatelsky velmi přívětivé.
- Různorodost cvičení.
- Skvělé poslechy.
- Možnost namluvit se a poslechnout si nahrávku.
Kurz Angličtiny využívám více než měsíc. Jsem velmi spokojená. Líbí se mi i krátká motivační videa na konci každého cvičení. Doporučuji:-)
Účastním se kursu francouzštiny pro mírně pokročilé a jsem moc spokojená.
Jednoduše vysvětlená gramatika, po ní následují cvičení, někdy formou her, typu křížovky, atp.
Po každé kapitole se píše esej, kterou mi osobně vyhodnotí lektorka. Obecně velmi oceňuji zákaznický servis: na své emaily s dotazy a návrhy dostávám okamžitou odpověď.
Je možné si zapnout "motivační videa", to znamená, že po každém cvičení Vám nějaký lektor nebo slavný český herec známku zahraje. Je to blbina, ale potěší to., ostatně s jazyky člověk často přestává, protože ho to nudí.
Mám vlastní nástěnku "dashboard", který mě motivuje ke každodennímu 20 minutovému cvičení a navrhuje mi jeho skladbu (pojďte si zopakovat slovíčka, upevnit znalosti, pokračovat ve studiu), což je taky prima.
Osobně bych ještě ocenila víc cvičení na gramatiku, ale to je trochu subjektivní věc, a možnost trénovat si mluvení. Tuším, že angličtináři mají nějakou společnou online místnost, kde se účastníci můžou rozmluvit. No, francouzština je trochu minoritní. Tak to jsem vyřešila na italki.com. Ale kdyby to bylo možné zařídit v rámci Onlinejazyků, potěšilo by mě to.
Každopádne "thumbs up!"
Eliška K. -
Učení anglického jazyka poměrně zábavnou formou. Je fajn, že je možnost učit se všechny formy výuky (psaní, čtení, poslech i mluvení). Jsem rád, že jsem si vybral tyto stránky.
- možnost studovat kdykoliv
- slovíčka a obsah který vám nejde se vám zobrazí na denním opakování
- ke všemu je možnost se kdykoliv vrátit
Online jazyky doporučuji pro všechny, kteří se chtějí naučit anglicky. Je zde možná i online schůzka s lektorem.
Dokončila jsem svůj první online kurz. Zkusila jsem to na doporučení kolegy. Velmi mi vyhovuje to, že si organizuji studium podle svého, nestydím se před ostatními když mi to nejde a studuji pomalu a mohu se vrátit. Jediné co by se mi ještě líbilo, je kdybych během práce se mohla podívat do slovíček, když si nejsem jistá, ale přitom mi zůstalo rozpracované cvičení.
Jana -
Nejprve jsem si zkusil bezplatně ukázkový kurz. Ten mě nadchnul že jsem věděl že toto rozhodně chci k učení anglického jazyka. Toto moje rozhodnutí ještě podpořil můj dobrý kamarád který zde studuje již delší dobu. Jsem nadšený a spokojený jakým způsobem je nastavené učení, velice vtipnou a zábavnou formou. Moc se mi líbí také podpora které se mi dostává a není tedy důvod mít pocit že na něco bude student sám. Vždy je zde " někdo ochotný " kdo velice rychle odpoví, na cokoli, nebo pomůže s čímkoli.
Ještě ke kurzu, velice přehledně a srozumitelně postavená výuka.