Přihlásit se a přidat recenzi

• interaktívnosť
    • vstupný test zadarmo

Ja rád študujem s firmou ONLINE learning s.r.o. Zameral som sa na angličtinu a veľmi ma to baví. V cvičeniach sú napr. riadky s prázdnymi políčkami, kde treba doplniť slovo. Alebo vety s nesprávnym slovosledom, kde slová treba usporiadať tak, aby vznikli zmysluplné vety a pod. Sú jednoduché krížovky či cvičenia zamerané na čítanie resp. na počúvanie. Čiže úlohy sú rôznorodé a nenudím sa. A je len na mne, akým tempom študujem. Nástenka s priebežnými výsledkami ukazuje môj pokrok. Po absolvovaní kurzu študujúci od firmy ONLINE learning s.r.o. získava certifikát. Ja ich už mám dva a pokračujem v treťom kurze. Vďaka tomuto štúdiu evidujem zlepšenie mojej úrovne znalosti angličtiny.

• Zábavná forma
    • Možnost kdykoliv se vrátit a opakovat
    • Zpětná vazba
    • Bezvadné procvičování slovíček
    • Možnost ukládat si do slovníku i slova z textu, která neznám
    • Možnost vytisknutí slovíček na kartičky

Ještě nikdy jsem u výuky jazyka tak dlouho nevydržela. Pestrá cvičení, na jejichž konci čeká vtipné hodnocení. Pokrok je vidět a tím víc mě to baví! Stojí to za to!

• 100 %

• Možnost studovat kdykoliv a kdekoliv
    • Možnost ukládat si cvičení na jindy
    • Vedení kurzem

Studuji na on-line jazycích již rok a pořád mě to baví a výsledky jsou viditelné (slyšitelné). U žádného jiného kurzu jsem takto dlouho nevydržel.

• nezávislé studium
    • kdeokoli, kde je net
    • variabilita procvičování

Mám rád, když si mohu rozvrhnout učivo podle sebe, což tyhle kurzy umožňují. Zároveň mají promyšlený systém procvičování slovíček a gramatiky, každému, co vyhovuje. Statistika studia přehledná, pomůže v tom, na co se více soustředit. Tento kurz mne bavil, snad rozšíří nabídku témat.

• 100 %

Výuka cizího jazyka musí bavit, jinak se člověk trápí a nenaučí se nic. Tento kurz je nabízen hravou a vtipnou formou. Učí se lépe, když člověk nemá pocit trapnosti ve studené učebně. Navíc je kurz cílen na efektivitu, ne na okamžitý výkon. Každý si zvolí podle svých momentálních schopností a energie :-) Good job! Je vidět, že samotné tvůrce práce bavila.

• 100 %

• Široká nabídka kurzů, jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé (celkem 6 jazyků)
    • Zatím není mobilní aplikace (září 2018)

Pokud jste jedni z těch lidí, kterým byla výuka jazyků znechucena školní docházkou, budete příjemně překvapeni způsoby výuky OnlineJazyky.cz. Je to platforma pro ty, jenž to s učením jazyků myslí vážně a chtějí se posunout o úroveň výše. Máte na výběr kurzy ze všech jazykových úrovní (angličtina) a k tomu i některé speciální jako třeba přípravné kurzy na FCE. Vybrat si můžete online kurzy angličtiny, němčiny, španělštiny, francouzštiny, ruštiny a italštiny. Nabídka jazykových úrovní v rámci různých jazyků se liší (až na italštinu a ruštinu mají všechny jazyky více úrovní). Celá recenze Onlinejazyky.cz je k nalezení na stránkách: https://www.5nej.cz/online-jazyky-recenze/

• 100 %

• Konverzační klub je výborný, jako celý kurz Online jazyky. Účastnila jsem se podruhé a opravdu pomalu ztrácím ostych mluvit anglicky před ostatními, i když nedokonale a s chybami. A navíc mi vyhovuje stručný popis toho, co se bude v daném kurzu probírat a možnost si připravit domácí úkoly k danému tématu. Mohu to přečíst a lektorka mi opraví chyby a výslovnost, jsem pak klidnější a nemám takovou trému. Kurz studuji svým tempem, navíc si přes nástěnku kontroluji svoji úspěšnost. Kurz je opravdu zábavný a hravý. Škoda, že jsem takový styl výuky neměla před mnoha lety ve škole, nemusela bych být dnes někoilkrát začínající úplný začátečník. Regina Kosmová

Zatím jsem žádnou nevýhodu neobjevila.

• Konverzační klub

Online jazyky je perfektní výukový program,který vás bude bavit.
    Navíc každý týden konverzační klub s lektorem.
    Můžu všem vřele doporučit.

• 100 %

SUPER BEZVA KRÁSNÝ VÝUKOVÝ PROGRAM, CO ŘEŠÍ MNOHÉ ZA VÁS, JSEM MAXIMÁLNĚ HAPPY :) Ahoj kamarádi a přátelé učím se pomoci programu - "ONLINE JAZYKY - angličtina online" - pár týdnů, a když srovnám jiné moje zkušenosti, tak toto pasuje přesně pro moje potřeby. DŮVODY JSOU ZDE: srozumitelný, interaktivní, přehledný zábavný a použitelný od PC po tablet. Je zkrátka stále po ruce. SKVĚLÁ MOŽNOST MULTILICENCE ( my používáme čtyři parťáci, za jednu cenu ) na cenu jsme se prostě složili dohromady, přitom studujeme společně a žijeme odděleně - Anglie, Slovensko a čechy.
    Nástroj pro učení jazyků, který mě baví. :) ;) :)

• Učíte se, nebiflujete
    • Zábavná a rozmanitá forma výuky

Je to první výukový program, který vás zaujme od první chvíle. Obsah kurzů je bohatý na slovní zásobu, gramatickou část, ale i na možnosti, jak si danou látku opakovat a procvičovat. Nenásilnou a zábavnou formou vás učivem provází lektor nebo se můžete učit sami. Díky podrobnému a pečlivému vysvětlení, jak se daný jazyk učit, se opravdu jazyk učíte, nikoli biflujete. Velký dík celému kolektivu za perfektní práci a trpělivost s námi.

• 100 %

Nejlepší jazykový kurz na internetu, jednoduché ovládání ,vše srozumitelné a zábavné.

• 100 %

• Studuji kdy chci a jak dlouho chci

Tento způsob výuky se mi moc líbí. Nová látka je procvičovaná několika způsoby od jednoduchých až po náročnější cvičení. Kdo se stydí mluvit před učitelem, spolužáky, tak zde to odpadá. Poslech mluvených cvičení je možné zastavovat a opakovat podle potřeby. Hodnocení provedených cvičení je provedeno zábavnou, vtipnou formou, i když se vám cvičení zrovna moc nepovede. Baví mě to.

• 100 %

Tuto metodu výuky angličtiny jsem si zamiloval. Je příjemná na učení a můžu si naplánovat lekce jak chci a jak potřebuji. Líbí se mi, že si můžu výuku opakovat jak dlouho potřebuji i třeba to, že při učení výslovnosti mně to nepustí dál, dokud nebude výslovnost správná. Je to velmi zábavná forma učení. Navíc je k dispozici skvělá podpora lektorů. Doporučuji.

• Velký výběr jazykových kurzů
    • Možnost se k jednotlivým cvičením vracet.
    • Každý studuje podle svého tempa.

Mám výbornou zkušenost s ročním studiem AJ prostřednictvím e-learningu. Kurz je velmi dobře vymyšlený, vidím posun a hlavně motivaci učit se dál. Zlepšila jsem se v gramatice a co je důležité - umím jí konečně používat při konverzaci. Vše je uděláno hravou a zábavnou formou. Způsob výuky mě tak nadchnul, že jsem začala současně studovat i FJ.

• 100 %

• Široká nabídka kurzů, jak pro začátečníky, tak i pro velmi pokročilé. Nabízí zábavnou výuku s řadou interaktivních účebních metod. Vše s doživotním přístupem.
    • Ačkoli si OnlineJazyky.cz můžete spustit i na mobilu, nemá mobilní aplikaci.

Pokud jste jedni z těch lidí, kterým byla výuka angličtiny znechucena školní docházkou, budete příjemně překvapeni způsoby výuky OnlineJazyky.cz. Je to platforma pro ty, jenž to s angličtinou myslí vážně a chtějí se posunout o úroveň výše. Máte na výběr kurzy ze všech jazykových úrovní a k tomu i některé speciální jako třeba přípravné kurzy na FCE. Celá recenze zde:

• zábavné
    • možnost učit se během celého dne

Můj taťka vyzkoušel tento kurz a já jsem mu při tom stála několikrát za zády. Kurz se mi velice líbil a myslím, že praktiky (zábavná cvičení, možnost zopakování,doprovodná videa,..), které jsou tímto kurzem používány jsou efektivní. Taťka před kurzem neznal téměř nic a teď je schopný se se mnou bavit anglicky o sobě, rodině a jiných základních tématech. Samozřejmě je začátečník, takže se nějaká ta chybka najde. Myslím, že onlinejazyky.cz jsou skvělou volbou pro pracující lidi, kteří nemají moc času a ty, kteří s jazyky válčí nebo se ještě neodhodlali pustit se do toho.