- Krásné zboží
- Rychlé vyřízení
- rychlost vyřízení objednávky, pozitivní přístup
malý výběr doručení - není uložení
rychlost, dobrá komunikace, kvalitní zboží z kvalitního materiálu
- Objednala jsem triko v šedé barvě, ale přišlo v „vojanské” zelené barvě. Naštěstí bylo pekne i tak, takže jsem nevracela.
- Rychlost dodání
- Komunikace
- Krásná grafika na tričkách
- Látka působí kvalitně
- bez problemovy nakup
- rychle doruceni
Velmi kvalitní vytobka a velmi rychle dorucení snadna komunikace s firmou, velmi spokojena dekuji
Super
- Rychlé
Spolehlivý
Objednáno z domu, výběr bezespěchu
- Profesionalita
- Rychlost doručení
- Komunikace obchodu
U ok trika jsem si nechala dělat trika a mikiny již třikrát a vždy vše bylo krásné, kvalitní potisk, rychlé dodání. Určitě doporučuji.
- rychlé dodání, kvalitní zboží
- Skvělý výběr
- Super ceny
- Výborný materiál, jde vidět že je opravdu kvalitní
- Dodávali informace ohledně objednávky
- Vždy bylo navýběr skvělé řešení
Jsem nadmíru spokojená
Balíček přišel v pořádku, vždy jsem byla e-mailem dostatečně informována ohledně objednávky a materiál je úžasný a příjemný.
Můžu pouze doporučit s maximální spokojeností -
Vzhledem k tomu, že byla objednávka uskutečněna před Vánoci, bylo dodání včas .Prodejcem bylo avizováno zdržení. Některé shopy mají dobu doručení delší i když nejsou vánoce.
dobrá komunikace, velký výběr, příznivá cena,
- Výborná komunikace a snaha všemožně vyjít vstříc a poradit s přípravou grafiky pro tisk.
- Kvalita tisku excelentní.
- Rychlost.
Celková spokojenost je někde na dvaceti hvězdičkách z deseti :) Včetně veškeré komunikace a dodatečných úprav grafiky tak, aby to vyšlo v tisku dobře celé vyřízení a výroba trvala necelý týden, a to ještě musím říci, že se čekalo vyloženě na mne, než zareaguji na dotazy a rady. Tady nejde najít nedostatek, ani kdybych se sebevíc snažil :)
- Triko přišlo, jako na obrázku.
- Příjemný materiál trika. Moc hezké provedení obrázku. Triko vypadá opravdu hezky a kvalitně. Jsem mile překvapena.