Nakupuji zde trika (s vlastním popisem) opakovaně. Vždy rychle zpracováno a doručeno. Vždy maximální spokojenost s kvalitou triček i potisků.
Reagují i na mé dodatečné požadavky, které jsem zaslala e-mailem.
Skvělá komunikace. -
- rychlost, komunikace, kvalitní zboží
- Kvalita ,rychlé dodani
Již poněkolikáté jsem objednávala a vždy vše perfektní.
- kvalita arychlot je u tohoto obchodu samozřejmostí. Nejvíce jsem ocenil osobní kontakt ohledně formátu textu a tištěných obrázků právě z důvodu zajištění maximální kvality. I při této komunukaci adoposílání podkladů jsem v neděli objednal a ve středu vyzvedl zaslanou zásilku.
- Super komunikace, vstřícnost a rychlost dodání
- Velký výběr bavlněných triček bez potisků.
- Rychlost a spolehlivost
- Rychlost, výběr triček
Skvělý obchod. Měla jsem přání dostaz zboží v určitý den. Stalo se. Jsem moc spokojená.
Trička jsou ze super materiálu, ale bohužel mi poslali 15 stejných velikostí. Objednávala jsem je pro děti na soutěž, naštěstí všem seděla. Avšak když člověk napíše požadovaný počet kusu dané velikosti, čekal by, že mu přijdou a ne 15x stejné. Pochopila bych, kdyby mě informovali, že dané velikosti nejsou, ale bohužel mi žádný email nedošel.
- Skvělý přístup k zákazníkům, ochota vyjít vstříct.
- Děkuji panu Strakovi, a jeho týmu za profesionální práci. Veškeré problémy řeší OKTRIKA před samotným tiskem. Takže na textil jde grafika bez vad, a anomálií.....
- Rychlost doručení
Spokojenost
Rychlé dodání, vnuk je velmi spokojen s tričkem.
- Rychlé vyřízení
Zboží je kvalitní,velikosti odpovídají rozměrům uvedených v tabulce velikostí.Rychlá komunikace.
- rychlé doručení
- velký výběr
- kvalitní zboží
tričko moc pěkné - rychlost, kvalita, spolehlivost
Kupoval sem poprvé, vše proběhlo v pořádku.
- Perfektní komunikace i rychlost doručení. Pán mi zavolal, když nebylo dostatečné rozlišení obrázku na potisk a problém vyřešil.
- Kvalitní triko i potisk
Rozhodně doporučuji, objednal jsem dvakrát a pokaždé jsem byl spokojen.