Výborná komunikace a vstřícnost.

• Super servis, max spokojenost

• vstřícnost
    • rychlost
    • profesionalita

• Velký výběr
    • Super ceny

• Otevřená komunikace, skvělý přístup.

Přehledný eshop s velice dobrým výběrem běžeckých bot. I přes komplikace způsobené výpdakem ze strany českého zastoupení mi majitel rovnou volal a informoval mě o situaci s informací, kdy bude vše vyřešeno. Oceňuji takovýto osobní a otevřený přístup k zákazníkovi.

• Dlouholeté (a osobní) zkušenosti majitele s obuví pro běh a OCR závody. Vždy uměl perfektně poradit

bez problémů, rychlé dodání

• Skvele ceny
    • Dobry vyber
    • Rychle dodani

• poradenství, profesionalita a aktivní proklientský přístup

Vynikající osobní a aktivní přístup majitele OCRrunning.cz p. Šálka byl skvělý. Nejenže poradil, ale dobře doporučil i vybraný artikl. S OCRrunning.cz jsme řešili i reklamaci, kterou výrobce neuznal a přístup i profesionalita pana majitele mě neskutečně mile překvapila. Reklamaci uznal a ještě na další výrobek přidal slevu. Za tento přístup a řešení mu patří velký dík a mé skvělé doporučení.

• Vstřícné a rychle jednání. Při potřebě výměny zboží super pružné jednani

• Zajímavý sortiment
    • Dobré ceny

Jsem spokojen, jen dodání trvalo trochu déle, ale zrovna byly velikonoce.

• Prakticke rady od aktivnich sportovcu.
    • Osobni pristup.

Individuální a odborné poradenství od člověka, který ví o čem mluví........není to jen prodejce, ale srdcař...
    Vřele doporučuji

Velmi rychlí obchod.

• rychlé vyřízení a odeslání objednávky
    • dobrý výběr obuvi

Ve čtvrtek večer jsem si objednal boty, v pondělí si je vyzvednul v zásilkovně. Boty přišly v pořádku. Klidně bych tu příště zase nakoupil.

Obchod s absolutně čistým svědomím doporučuji. Pan Šálek, jako majitel obchodu, je úžasný profík, jeho přístup k řešení problému a pomoc při výběru vhodné boty, byl jak z jiného světa. S podobným přístupem jsem se v obchodě snad ještě nesetkal. Nasadil tak vysokou laťku, že mě tím zároveň dostal do stavu, kdy mi všude jinde přijdou protivní a neochotní. Každopádně, co se týká dalších bot, vím, do jakého obchodu se budu určitě rád vracet.

Reakce obchodu OCRrunning.cz

Strašně moc si vážíme Vaší důvěry a moc děkujeme za recenze!!! Je pro nás ohromně motivující, pokud jste spokojeni. Chápeme, že není v této době úplně jednoduché, vybrat, koupit boty třeba na běhání do lesa, pokud jste začátečník a nemáte zcela jasnou představu o tom, co by Vám konkrétně mělo sedět a pro co se rozhodnout. Proto se snažíme, i s ohledem na naše zkušenosti pomoci s výběrem, poradit. Jelikož jsou zatím obchody zavřené a puštění závodů nejisté, je i pro nás nesmírně důležité a fajn, pokud nám zavoláte, napíšete, můžeme s Vámi probrat vše ohledně výběru produktu, velikosti, typu. Zkrátka, jsme v komunikaci :) Velmi nás těší, že máme zákazníky, kteří preferují aktivní způsob života a pro které je pohyb, stejně jako pro nás, součástí života:) Moc děkujeme, že Vás máme!!!

• Velice vstřícné jednání a rychlé vybavení objednávky.

• rychlost

• Cena
    • Rychlost
    • Ochota prodejce
    • O žádných nevím

Široký sortiment, výborné ceny, profesionální konzultace a doporučení, rychlé odeslání ♥️