- Doručenie zdarma
- Rýchla komunikácia
Veľmi dobrý prístup predajcu. Všetko bez problémov, už som tu nakupoval a vždy som bol spokojný.
Velmi vstřícné a milé jednání! Děkuji.
- Super cena, rychlé dodání, skvělá komunikace s eshopem (včetně telefonické)
- Velmi levne
- Rychle dodání
- Slabá komunikace
Obchod nabízí skvělé boty za skvělé ceny. Mohli by ovšem zapracovat na komunikaci, protože po zaplacení objednávky jsem nedostal žádné potvrzení a až po pár dnech jsem obdržel zprávu od zásilkovny - být méně trpělivý, tak už jednám s bankou na zrušení platby...
díky moc za referenci.
Potvrzení platby samozřejmě zasíláme hned jak se platba spáruje přes platební bránu s objednávkou - potvrzení platby. Následně zasíláme info i o expedici objednávky v den expedice.
Mrzí nás to, ale pravděpodobně Vám tyto emaily zapadly do spamu. -
Skvely obchod, skvela a prijemna komunikace. Doporucuji
- Rychlé a vstřícné jednání- výrobek skvělý!!!
- Velký výběr bot
- Dobré ceny
- Velká ochota a skvělý přístup k zákazníkovi
- -
Můj první nákup v OCRrunning s osobním vyzvednutím v Příbrami nemohl dopadnout lépe. Pan Šálek je profík a fajn člověk, který poradí a bylo skvělé zde nakupovat. Kéž by takových bylo kolem nás více. Moc děkuji za nákup a všem doporučuji.
I přes objednávku na poslední chvíli mi zboží, díky velké ochotě, prodejce stihl doručit. Super jednání!
- Skvělá komunikace
- Odborná konzultace - znalost svého zboží
- Skvěle padnoucí a pohodlné
- Bez negativ
Výborná zkušenost
- rychlé odeslání
- Boty Mizuno přišly v krabici Adidas
nevím proč ale boty Mizuno přišly v krabici Adidas....na zboží to nemá vliv ale působí to trochu divně, jinak spokojenost.
Reakce obchodu OCRrunning.cz
Jednalo se o doprodej posledního páru obuvi Mizuno se slevou 65%. Originál krabice byla deformována, proto byly boty přebaleny do náhradní krabice. Díky za pochopení.
- Velký výběr
- Dobré ceny
Objednal jsem si sedlo ergon ale nesedělo mi, tak jsem ho chtěl vyměnit za jiný model, což nebyl problém a vše proběhlo v pořádku.
Doporučuju -
- Precizní zabalení
Doporučuji. Vše na jedničku.
- rychlost
- široká sortiment
- Rychlost dodani
- Komunikace
Skvely obchod. Nakupuji pravidelne - pan Salek tomu co prodava rozumi a skvele poradi. A pokud nekde neco neni na sklade, zkusi sehnat a doda co nejdrive. Az priste budu potrebovat neco na behani, tak jedine zde.
Moc díky za reference:)
Víme, že není vždycky všechno na 100%, ale snažíme se jak to jen jde:)
A moc si vážíme důvěry našich zákazníků!!! -
- sprawnie
- szybko
Výborná domluva, rychlé dodání.
- Skvělá komunikace
- Rychlost dodání