Tento obchod musím ohodnotit velice kladně protože jsem se s takovou ochotou a snahou, sehnat pro mě správnou velikost boty, nikdy nesetkala ani v kamenném obchodě. Prodávající byl velice ochotný a komunikativní. Dokonce mi zavolal a omluvil se, že mnou žádané zboží nemají, ale že dělá vše proto, aby zboží sehnal a dodal. Již mám boty doma v pořádku doručené.
Vše naprosto skvěle. Výborná konzultace, rychlost dodání. Určitě i další boty vezmu odsud.
- vynikající spolupráce a komunikace
- Super rychlost
- rychlé dodání
- měli model, který už jsem jinde nemohl sehnat
Odborná rada, rychlé dodání
- rychlost a spolehlivost
Objednal jsem, jasna komunikace a rychlá dodávka přes zásilkovnu. Tak mají služby fungovat.
- Super komunikace!
První nákup, vše v pohodě
rychlé zpracování objednávky vč. dodání
- Skvělá komunikace při reklamaci a rychlé vyřízení
- Naprosto super jednání. Takto si představuji komunikaci a chování k zákazníkům, top firma.
- Perfektní komunikace
- Dobře zabalené zboží
- 3 dny, než byla objednávka odeslána obchodem
Profesionální přístup, konzultace výběru, ochota, bezproblémová komunikace i domluvení vyzvednutí na sportovní akci. Děkuji :)
- Obchod mohu jen doporučit - skvělá a rychlá komunikace, možnost poradit se... už vím, kde nakupovat v budoucnu běžecké boty.
- V mém případě výrazně nejlevnější zboží
Měl jsem obavu, protože obchod měl malý počet hodnocení, ale vše proběhlo naprosto v pořádku.
- cena, rychlost
- rychlost, široký výběr