Nejsem vůbec spokojena, zboží jsem si objednala a zaplatila s předstihem 11 dnů před tím, než jsem ho chtěla použít jako dárek. Už na něj čekám 8. den, pokud nedorazí do 2 dnů, už ho nebudu potřebovat.
Reakce obchodu OchutnejOřech.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. 14.8. vám kolegyně zasílala informační SMS, že máte objednávku připravenou k vyzvednutí na výdejním místě. Kolegyně vás bude kontaktovat znovu.
S přáním hezkého dne,
Petr z Ochutnej Ořech -
Ze sušených brusinek je cítit pachuť od slunečnicového oleje který tam přidávají.Už bych je nekoupil.
používají klamavou reklamu, na hlavní stránce měli 3kg + 0,5kg pistácií zdarma, tak jsem si objednal 3kg pistácií a žádných 0,5kg zdarma jsem nedostal. když jsem na to upozornil, pouze mi napsali, že musím objednat nějaké speciální pistácie, které ale na hlavní stránce napsané neměli. navíc kvalita pistácií dost nízká, každá 10. skořápka pistácie je prázdná
Reakce obchodu OchutnejOřech.cz
o žádnou klamavou reklamu se nejedná.
Bohužel jste zřejmě zakoupil standardní 1 kg balení solených Pistácií a ne AKČNÍ BALENÍ Pistácií solených 3kg + 500g ZDARMA. Toto jsou 2 rozdílné produkty.
Na našem e-shopu je toto jasně uvedeno a rozděleno, na hlavní stránce je tato akce uvedena s proklikem na dané Akční balení pistácií. V kategorii pistácií je toto Akční balení uvedeno hned na prvním místě. Navíc je vše dostatečně popsáno v detailu daného produktu.
Petr z Ochutnej Ořech -
Objednal sem si vlašské ořechy a byli hořké a cítit plísní
Reakce obchodu OchutnejOřech.cz
mrzí nás vaše zkušenost. Kontaktujte prosím kolegy z reklamačního oddělení a oni s vámi vše vyřídí k vaší maximální spokojenosti.
Petr z Ochutnej Ořech -
Po týdnu zásilka stále nedorazila
Reakce obchodu OchutnejOřech.cz
vaše objednávka zatím nebyla uhrazena, proto jsme ji nemohli předat na expedici.
Kolegyně se s vámi spojí, abyste se dohodli na dalším postupu.
Petr z Ochutnej Ořech -
Je to 6 dní od zaplacení zboží,já zatím nic nemám a obchod už chce hodnocení,zatím předčasné.
Reakce obchodu OchutnejOřech.cz
vaši zásilku jsme zkontrolovali a zjistili jsme, že je již 5 dní připravená k vyzvednutí na vámi vybrané Balíkovně.
Stačí pouze vyzvednout :)
Petr z Ochutnej Ořech -
- zboží sice vyexpedovali,ale zvolili špatnýho dopravce
Všechno zboží které mělo mít 1000g,tak mělo pouze jen 900g.
Reakce obchodu OchutnejOřech.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu, které si vážíme.
Jednotlivé šarže jsme raději zkontrolovali a hmotnost byla všude v pořádku. Prosím, kontaktujte naše reklamační oddělení. Navrhnou vám další postup k vaší plné spokojenosti.
Petr z Ochutnej Ořech -
Během dvou let se zhoršila kvalita zboží.
Reakce obchodu OchutnejOřech.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Bylo by možné nás informovat, s jakým konkrétním produktem jste nebyla spokojena? Rádi bychom zkontrolovali danou šarži.
velice dlouhá čekací doba
Reakce obchodu OchutnejOřech.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Vše jsme prověřili. Problém nastal na straně přepravní společnosti, která vám balíček doručovala. Vaši zásilku jsme zaurgovali, aby u vás byla co nejdříve.
Za vzniklé komplikace se omlouváme.
Petr z Ochutnej Ořech -
- zdánlivě cena, ale vzhledem ke kvalitě, zase tak nízká není
- Buráky JUMBO rozhodně nejsou velikosti JUMBO, jsou drobné běžné velikosti. Navíc jako ostatní ořechy jsou navlhlé a nekřupou. Pražené jsou nerovnoměrně. Buráky jsou flekaté a je mezi nimi poměrně dost zlomků. Dají se koupit mnohem lepší, byť za vyšší cenu.
- U konkurence se dají koupit o pár korun dražší, ale chutnější ořechy.
- dobrá cena
- dárek zdarma
- rychlé doručení
- zboží neodpovídalo očekávání
V zásadě spokojenost, ale trochu mě zklamala realita vs. očekávání. Když je u produktu napsáno: "Pražené a solené pistácie ve skořápce prémiové kvality. Jejich vynikající šťavnatá chuť je způsobena tím, že oproti mechanicky otevíraným pistáciím ze supermarketů, se naše jádra pistácií nechají dozrát dostatečně dlouho, aby jejich skořápka pukla sama od sebe. Jsou díky tomu větší a lahodnější.", tak člověk čeká, že budou plody opravdu puklé - přesto jich tam bylo percentuálně zhruba stejný počet neprasklých, jako když si koupím pistácie z Lidlu. Co mě pak zklamalo opravdu výrazně bylo, že když si koupím pistácie JUMBO a jsou velké, jako běžné pistácie ze supermarketu, tak je něco někde špatně (viděl jsem JUMBO pistácie v Bulharsku a tohle se s nimi opravdu nedá ani srovnat - tyto ořechy jsou velké kolem 1,5cm některé dokonce pod 1cm [deformované]). Celkově ne moc slané a veskrze spíš mdlé chuti. Pozitivně hodnotím, že u objednávky byl dárek zdarma (gumídky, které mi chutnaly), ale znovu už si tyhle pistácie asi neobjednám. Pokud by to popis tolik nevychvaloval, asi bych neměl co vytknout, ale když člověk hodně očekává, je pak hodně zklamán.
Reakce obchodu OchutnejOřech.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu, které si velmi vážíme!
Rád bych uvedl na pravou míru označení u pistácií. JUMBO u pistácií značí tvar ořechu, které je oproti ostatním odrůdám "baculatější". Ostatní odrůdy, například AKBARI, se vyznačují spíše užším, podlouhlým tvarem.
Jinými slovy, nejedná se o označení velikosti pistácií ve skořápce, ale tvaru ořechu jako takového.
To, že některé oříšky v balení nemusí být puklé, je běžný jev, protože se jedná o přírodní produkt. Rozdíl je ovšem ve velikosti pistáciového jádra jako takového, které u našeho přírodně otevřeného oříšku je větší a uzrálejší než u oříšku, které je otevřeno mechanicky.
Nicméně děkujeme za váš podnět k popisu a revidujeme jej tak, aby bylo jasné označení tvaru a velikosti. -
Když jsem se po 6 dnech tázala, co je s mojí objednávkou, bylo mi sděleno, že nebyla uhrazena. Výpis z účtu, který prokazuje uhrazenou objednávku,
jsem odeslala již 2 x, odpověď nic.Reakce obchodu OchutnejOřech.cz
vaše objednávka dosud uhrazena nebyla, a z toho důvodu ji nemůžeme expedovat.
Na vámi zaslaném výpisu o potvrzení platby je jasně uvedeno číslo účtu konkurenčního e-shopu a i částka je naprosto odlišná. U nás platba provedena nebyla - toto jsme několikrát kontrolovali.
Zřejmě jste vytvořila 2 objednávky u nás a u konkurence.
Prosím, zaplaťte vaši objednávku i u nás a ihned ji budeme expedovat.
S úctou,
Petr z Ochutnej Ořech -
Kesu orechy sú nakazene chrobakmi
Reakce obchodu OchutnejOřech.cz
všechny šarže kešu ořechů jsme pečlivě zkontrolovali. Nenašli jsme problém, který popisujete. Od ostatních zákazníků máme pouze kladnou zpětnou vazbu. Naše kešu ořechy jsou dlouhodobě velmi dobře hodnocené mimo jiné i zde na Heurece.
Prosím, kontaktujte naše reklamační oddělení, ať můžeme případný problém společně vyřešit.
- Rychlost dodání
- Komunikace
- Ořechy nejsou kvalitní, některé druhy nejsou dozrale
Dodání a komunikace vynikající, bohužel kvalita zboží není tak dobrá
Reakce obchodu OchutnejOřech.cz
na kvalitě si zakládáme. Pokud nastal nějaký problém. prosím, kontaktujte naše reklamační oddělení.
Navrhnou vám kompenzaci k vaší plné spokojenosti.
Petr z Ochutnej Ořech -
- lískové ořechy jsou nevalné chuti a gumové, papája mněla být bez přidaného cukru. Přeslazené, samí cukr. Nedostala sem to, co jsem si objednala.
Reakce obchodu OchutnejOřech.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu a mrzí nás, že jste nebyla spokojena.
Pokud bylo něco v nepořádku, prosím, kontaktujte naše reklamační oddělení a kolegové s vámi vše vyřídí k vaší spokojenosti.
Mohu vás ujistit, že všechny produkty se na expedici kontrolují pomocí unikátního EAN kódu. Je tedy vysoce nepravděpodobné, že by došlo k záměně.
- nedostal jsem Fa nemohu zkontrolovat objednávku 2x jsem žádal Firmu
Reakce obchodu OchutnejOřech.cz
děkujeme za zpětnou vazbu. Faktury zasíláme e-mailem a občas se stane, že je tento email automaticky zařazen do složky "hromadné" místo do složky "doručené". Proto jste jej možná nemohl najít.
Požádal jsem kolegyni, aby vám danou fakturu zaslala znovu.
Petr z Ochutnej Ořech -
Objednala jsem vlasaky a kesu orechy, vlasaky hnus ,pokousane od housenek, nevysusene/vlh.ke/pavucinky vnich zakuklen housenky z kterych se vynozi mole a sacku prasek /krupicka/ a to nabizite ve sleve,ze se nestydite,chapu situaci ,ze v dnesni dobe chce kazdy vydelat za kazdou cenu,mam za to ,ze je to pro vas byznys/hiena/ ,co se tyce kesu orechu nemam problem ,suche ,krasne ,odpovidajici cene. A to nabizite v reklame ,stydte se ,chtela jsem to poslat zpet ,ale jak mi na poste zekla u prepazky cenu postovneho tak jsem vlasaky vzala zpet domu,a vysypala do popelnice,jako duchodkyne usetrim na necem jinem,mam to vyfocene a dam to na internet ,aby zakaznik vedel co kupuje/pomuze mi s tim vnucka .
Reakce obchodu OchutnejOřech.cz
velmi nás mrzí vaše zkušenost. Zároveň nám přijde zvláštní to, co popisujete výše. Naše Vlašské ořechy si dlouhodobě udržují nejlepší recenze na Heurece (96%), a proto se řadí mezi TOP 13 produktů. Vše jsme ale raději pečlivě zkontrolovali a namátkově ochutnali vícero balení. Vše bylo v pořádku. Od ostatních zákazníků máme pouze pozitivní reakce na danou šarži Vlašských ořechů, které jste zakoupila. Samozřejmě chceme, abyste byla s naším obchodem spokojená. Proto vás kontaktovala naše kolegyně z reklamačního oddělení a společně jste se domluvili na adekvátní kompenzaci k vaší plné spokojenosti bez toho, abychom daný problém dále kontrolovali a abyste dané balení musela zasílat zpět na naši provozovnu.
Příště poprosíme, abyste nejdříve kontaktovala naše reklamační oddělení. Snažíme se našim zákazníkům vycházet maximálně vstříc, protože reklamací máme minimum.
Petr z Ochutnej Ořech -
To co nabízí v reklamě také není.
Reakce obchodu OchutnejOřech.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu, které si moc vážíme.
Bylo by možné nám dát vědět, s jakým konkrétním produktem jste nebyla spokojena?
Rádi bychom vše pečlivě zkontrolovali.
Moc děkujeme,
Petr z Ochutnej Ořech -
Objednávala jsem z Ochutnej ořech pro druhé. Při první objednávce obchod komunikoval, vše bez problémů. Při druhé přišel pouze email o tom, že objednávka byla přijata a dál nic. Nereagovali na dotazy zaslané emailem. Po telefonu mi nakonec sdělili, že určité zboží nemají a čekají na jeho dodání. Nechápu, proč takovéto informace neposílají svým zákazníkům emailem. Toto chování mě velmi zklamalo.
Reakce obchodu OchutnejOřech.cz
mrzí nás, že jste nebyla spokojena s nákupem. Kolegyně vás telefonicky kontaktovala ihned poté, co zjistila, že s daným produktem bude problém a navrhla vám, jakým způsobem danou situaci vyřešit k vaší spokojenosti.
Problém bohužel nečekaně nastal na straně našeho dodavatele a toto jsme nemohli nijak ovlivnit.
Omlouváme se za způsobené komplikace a pevně věříme, že při další objednávce budete spokojena na 100%.
Uděláme pro to maximum!
Petr z Ochutnej Ořech