• Prodávajíšmsjdy

Koupil jsem si sušené mango - kilo za 350kč. Několikrát mi to přivezli přátelé z Thajska - božská chuť. Tady od těch šmejdů byl snad vysušený hnůj. Nechutné. Od nich už ani za korunu.

• Rychlé dodání
    • Jsme sklamaní chuti pistácií,některé už chytají hnědou barvu.Takze za mne ne

• Velký výběr kvalitních ořechů a sušeného ovoce
    • Problém s dodržením dohody s klientem
    • Než zaplatíte v stanovené lhůtě objednávku může se stát, že některá položka bude vyprodána - stalo se opakovaně

Objednala jsem a zaplatila za zboží, ale protože jsem objednala i čokoládové výrobky a zrovna byly venku tropické teploty, domluvila jsem se s manažerkou, že pozdrží odeslání objednávky přes víkend. Ozvat jsem se měla po víkendu s tím, že upřesním termín a způsob dodání tak, aby se zboží dopravou a skladováním neznehodnotilo. Byla jsem nadšená vstřícným přístupem až do pondělí, kdy mi bylo sděleno, že jedna položka z mé zaplacené objednávky byla přes víkend vyprodána. Shodou okolností to byla položka, kvůli které jsem celý nákup uskutečnila. A tak mi nezbývalo než celou objednávku stornovat, neboť adekvátní náhrada za chybějící zboží není k dispozici. Zůstala mi jen nezodpovězená otázka, jak je možné znovu prodat již zaplacené zboží? Odpověď, že je to obvyklý postup, mě totiž neuspokojila a nemůžu tudíž tento eshop nikomu doporučit. Škoda...

• Rychla dodavka
    • Málo slané

Oříšky nám přijdou dosti navlhlé.

Reakce obchodu OchutnejOřech.cz

děkujeme za vaši recenzi a rádi bychom se dozvěděli s jakým konkrétním produktem byl problém, abychom vše důkladně zkontrolovali.
    Kontaktujte prosím naše reklamační oddělení. Kolegyně s vámi vše vyřeší k vaší maximální spokojenosti.
    Petr o Ochutnej Ořech

• Byla v tom cítit zapuchlost
    • Pachuť

Krásný den,
    rádi bychom si u vás napravili reputaci. Můžete prosím kontaktovat naše reklamační oddělení?
    Potřebovali bychom zjistit, s jakým konkrétním produktem jste nebyl spokojen, abychom zkontrolovali danou šarži produktu. Kolegyně z reklamačního oddělení s vámi vše dořeší tak, abyste byl spokojen.
    Na kvalitě si zakládáme a rádi bychom vás o tom přesvědčili.

• podvodné jednání

nakupuji v obchodě už delší dobu, ale toto mne velmi nepříjemně překvapilo,
    před nákupem podzemnice jsem se dotazoval na zemi původu toto byla odpověď v emailu: arašídy máme nyní původem z USA.
    Ovšem na plasových sáčcích je země původu ČÍNA!!!

Reakce obchodu OchutnejOřech.cz

velmi se omlouváme za komplikace při sdělení informace o zemi původu. Rozhodně se nejednalo o záměr vám sdělit mylné informace.
    Co se týče podzemnice, snažíme se pro vás dovážet vždy tu nejlepší surovinu z aktuální sklizně. Proto střídáme dovoz z USA, Argentiny i z Číny. Upřímně řečeno, konkrétně u podzemnice si rok od roku všímáme, že právě ta čínská bývá kvalitnější než z ostatních zemí. Má větší jádra, která jsou vláčnější, chutnější a hodí se i lépe na pražení. Vždy ale porovnáváme všechny 3 země původu, abychom pro vás dovezli nejlepší poměr cena vs. kvalita.
    Kolegyně vám bohužel sdělila zemi původu u šarže, která se vyprodala ještě předtím, než se vaše objednávka dostala na expedici. Tam se již expedovala nová šarže podzemnice s jinou zemí původu.
    Petr z Ochutnej Ořech

Nechutnalo mi to, moc tvrdé , že by staré?

Reakce obchodu OchutnejOřech.cz

na kvalitě si zakládáme. Bylo by prosím možné nám sdělit s jakým produktem jste nebyl spokojen?
    Kontaktujte prosím naše reklamační oddělení s touto informací. Kolegyně s vámi vyřeší reklamaci k vaší plné spokojenosti.
    Petr z Ochutnej Ořech

• sušené maliny jsou kyselé, kešu ořechy měly být pražené a solené a nebyly křupavé a chutnaly jako kdyby ležely měsíc v misce

Reakce obchodu OchutnejOřech.cz

ano, máte pravdu, že lyofilizované maliny mají sladko-kyselou chuť. Ostatní zákazníci si je ovšem maximálně pochvalují. Díky tomu mají také maximální počet hvězdiček u nás na e-shopu co se týče hodnocení produktu.
    Co se týče kešu ořechů, kontaktujte prosím naše reklamační oddělení. Kolegyně s vámi reklamaci vyřeší k vaší spokojenosti.
    Petr z Ochutnej Ořech

Objednala jsem si rozinky Jumbo natural , kde k objednávce byl i VZOREČEK kde byly rozinky velké a chuťově vynikající , ale v sáčku které jsem si objednala jsou rozinky klasické malé a úplně jiná chuť , pro už si z tohoto eshopu nebudu nic objednávat .
    Bohuslava

Reakce obchodu OchutnejOřech.cz

děkujeme za vaši reakci. Jako specializovaný obchod na sušené ovoce nabízíme více než 5 druhů / odrůd / velikostí rozinek. Nabízíme velké kalibry i menší velikosti rozinek, protože máme široké portfolio zákazníků a ti používají rozinky k různým účelům. Například v pekařině se upřednostňují právě menší kalibry rozinek. Kontaktujte prosím naši zákaznickou podporu, která vám vysvětlí rozdíl mezi jednotlivými druhy, abyste v příští objednávce objednala stejný produkt, jako byl zabalen do vzorečku. Špatně vybraný produkt můžete bez udání důvodu vrátit do 14 dní od nákupu.
    Petr z Ochutnej Ořech

• Velký sortiment za rozumné ceny

Po poslední zkušenosti s dopravou a jednání ze strany české pošty zvažuji že začnu nakupovat u konkurence. Tím že nabízí dopravu od takové společnosti jako je ČP si hodnocení asi nevylepší.

Reakce obchodu OchutnejOřech.cz

děkujeme za vaši zpětnou vazbu, které si moc vážíme.
    Kromě České pošty nabízíme k výběru i ostatní přepravce, například Zásilkovnu, PPL a GLS.
    Stačí si v košíku vybrat jinou položku dopravy než je Česká pošta. Pevně věříme, že se k nám i přes špatné zkušenosti s Českou poštou vrátíte.
    Petr z Ochutnej Ořech

• Bohužel nelze zvolit jiný dopravce, než Česká Pošta. Zásilka vždy trvá a jsou problémy s doručením.

Reakce obchodu OchutnejOřech.cz

na našem e-shopu si můžete vybrat až z 8 možností doprav. Kromě České pošty zde najdete mimo jiné i Zásilkovnu, GLS a PPL.
    Všechny 3 přepravní společnosti nám nyní garantují doručení do druhého pracovního dne od předání zásilky do přepravy. Doporučuji u příští objednávky vybrat jednoho z výše uvedených přepravců.

• zajmavé ceny
    • chutné produkty
    • široká nabídka
    • pravděpodobně ze sušených meruňek jsme měli se synem řádné břichabolení a průjem. Takže i když není na obalu uvedeno, tak je potřeba vše velmi poctivě umývat.
    • poměrně naddimenzované obaly

Zatím mám smíšené pocity. Široký sortiment, chutné zboží, ale čekal bych, že budu minimálně upozorněn, že sušené zboží je třeba řádně omývat.

Reakce obchodu OchutnejOřech.cz

děkujeme za zpětnou vazbu, které si vážíme. Jako specializovaný obchod na prodej ořechů a sušeného ovoce nabízíme vícero variant sušených meruněk a jejich způsobů zpracování. Osobně doporučujeme čistě naturální, nesířené meruňky, které považujeme za nejlepší možnou volbu, bohužel nemusí být dostupné po celý rok. U oranžových (sířených) meruněk, které jsou v ČR stále nejoblíbenější (a i přes naši edukaci je po nás zákazníci stále vyžadují), doporučujeme meruňky před konzumací omýt. Tuto informaci uvádíme i na etiketě. Je na každém zákazníkovi, jaké konkrétní meruňky preferuje. Meruňky navíc obsahují velké množství vlákniny.
    Doufáme, že i přes prvotní, smíšené pocity u nás objednávku zopakujete a zařadíte se mezi ostatních 11 tis. spokojených recenzentů.
    Petr z Ochutnej Ořech

Gumové medvídky se stéviji už nikdy,celé rodině nám bylo zle po pár kouskach.

Reakce obchodu OchutnejOřech.cz

děkujeme za vaši reakci a vážíme si jí. Je nám líto výše zmíněných komplikací.
    Tento produkt při nadměrné konzumaci může vyvolat projímavé účinky - tuto informaci samozřejmě uvádíme i na etiketě produktu.

klamavá reklama

Reakce obchodu OchutnejOřech.cz

můžete prosím specifikovat, jakou reklamu máte na mysli?
    Rádi bychom si ji chtěli co nejvíce obhájit, že klamavá není. Za našimi argumenty v reklamách si stojíme!
    Petr z Ochutnej Ořech

Balíček nepoškozený!!ale to co bylo uvnitř!! totální katastrofa!!! pytlík úplně rozervaný a ořechy rozdrolené po celé krabicí!!!! nejhorší obchod jaký znám!!! nikomu nedoporučuji

• Zboží mi přišlo naštěstí na Balíkovnu a bylo snědené!!Kdybych měla v Alza boxu tak zaplatím za zboží a nemám nic!Dávejte si bacha

Kvalita ořechů -nic moc cena vysoká , budu raději nakupovat v zahraničí !

Vecer jsem provedl objednavku a pozadal o platebni udaje. Druhy den rano jsem obdrzel platebni udaje a odpoledne provedl platbu. Vecer jsem obdrzel urgenci platby (neuplynulo ani 24 hodin od zaslani udaju). Odstoupil jsem od smlouvy a pozadal o vymaz osobnich udaju. Ani po 14 dnech nemam zpet uhrazenou castku a na zadost o vymaz nikdo nereagoval.

• Vše proběhlo v pořádku

Bohužel jsme koupili 5 kg datlí Medjool, kde byli v prvním kile již 2 shnilé datle . Obchod za to nemůže, ale já již další objednávku neudělám. Uvidíme co se objeví v dalších 4 kg.