Tři lahve vína v krabici na cca 6 lahví, nedostatečně oddělené kartonem. Zboží bylo v pořádku, ale nebezpečí rozbití je celkem vysoké.
- výborný poměr kvalita/cena, hodnocení vína prodávajícím skutečně odpovídá skutečnosti, rychlá zpětná vazba, bezproblémové doručení zásilky přívětivý přístup k zákazníkovi
Skvělý výběr, rychle dodání, dokonalá komunikace.
- rychlost, zajímavý sortiment
- vše přehledné, krásně popsané a táák rychle vyřízené
Naprosto profesionální přístup, velký výběr , poradenství, ochota, zkrátka TOP *****
Rychlé jednání a rychlé dodání
- Skvělý obchod, skvělá vína. Nakupuji opakovaně.
Bleskové doručení druhý den po objednání.
Perfektní a rychlé služby, skvělá vína.
- Prómtní doručení.
Dobrý výběr. Rychlé doručení.
Perfektní, jako vždy.
Nakupují opakovaně, dodání do 2 dnů.Kvalitní vína, velký výběr
Omlouvám se, nemůžu hodnotit, protože vína jsem koupila jako
vánoční dárky -
Jako vždy super!! Zboží dorazilo následující den po objednání :-)
Skvělé! Milé jednání, rychlé dodání, přiznivé ceny a skvělá prezentace vín.
Skvělá vína, zboží na stránkách výmluvně popsáno, výborná komunikace a rychlé dodání.
Problém. Objednala jsem si jednu láhev drahého vína. S tím, že mi přijde domů. Bohužel se na objednávce objevila jiná adresa z předchozí objednávky, přesto, že jsem ji pře odesláním objednávky smazala. Po odeslání objednávky jsem to nezkontrolovala. Víno nemám, protože už mi bylo trapné takové víno "vyrvat z praciček" tomu, komu přišlo omylem. Snad se zaradoval. Já už jsem si další nekoupila. Počkám a budu věnovat pozornost kontrole objednávky. Jinak všechno došlo rychle a perfektně.
Váš obchod mi připadá super a velký výběr. To mě baví. Díky.Reakce obchodu oceněnávína.cz
Zdravím Vás, jejda to mě mrzí. Předpokládám, že adresu z minulé objednávky asi sám doplnil google. Doporučuji si pro jistotu vymazat cookies a adresy uložené v prohlížeči. Už se mi to osobně totiž taky jednou stalo a tohle to vyřešilo. Každopádně cítím s Vámi a mailem Vám pošlu slevový kód na další objednávku.
Vláďa Vaněk, zakladatel & head sommelier OceněnáVína.cz -
Byl to můj 1. nákup a určitě se do obchodu vrátím. Velmi příjemné a vstřícné jednání od pana jednatele.
Vřele doporučuji. Nemá to prostě chybu. Skvělá vína. Zdeňka
Rychlé vyřízení objednávky.