vše bylo rychlé a bezproblémové, zatím jsem otestoval první dvě vína a byl jsem spokojen

Výborná vína a majitel obchodu u mne za 1*
    Děkuji

rychlé a spolehlivé dodání

Vše proběhlo rychle a bez komplikací

• Velký výběr kvalitních vín, rychlé doručení a výborná komunikace s obchodem

• Kvalitní zboží a doručení

• Všechna vína v nabídce jsou prověřená a kvalitní, nemůžete šlápnout vedle.
    • Rychlé doručení
    • Podrobné popisy a hodnocení vín vycházející z osobní zkušenosti majitele eshopu, žádné marketingové plky.

• Sortiment, rychlost

Všechna objednaná vína velmi vyhovují mým chuťovým buňkám

• Při objednávání jsme klikli na ročník 2018 ale Vaše aplikace nám do objednávky vložila ročník 2020, aniž by nás na to upozornila. Tak jsme si omylem koupili něco jiného, než jsme chtěli. Bohužel ročník 2020 není sice špatný, ale zdaleka nedosahuje kvality 2018.

Reakce obchodu oceněnávína.cz

Zdravím Vás pane Bubeníčku,
    děkuji Vám za zprávu. Ročník 2018 na 2020 se měnil na konci ledna. Od 31.1.2025 už na eshopu byl zobrazen jen ročník 2020. Vzhledem k tom, že jste objednával 9.2. - zobrazoval už se jen ročník 2020. Jediné co mě napadá je, že jste mohl otevřít stránku s vínem před 31.1. a tím pádem jste na ní viděl ještě ročník 2018, ale tím že jste objednávku dokončil až 9.2. , kdy už byl 10 dní ročník změněn na 2020, jste si pak nevšiml v košíku aktualizace ročníku.

Každopádně nemusíte mít obavy, ročník 2020 má dle světoznámého kritika Roberta Parkera ještě o 1 bod lepší hodnocení než 2018. Samozřejmě mu chybí oproti ročníku 2018 ty 2 roky archivace navíc, ale pokud si část vín z Vašeho nákupu necháte chvíli ležet ve sklepě věřím, že Vás nakonec mile překvapí.

Pokud byste to nicméně chtěl nějak řešit, není problém. Napište mi prosím na mail: [email protected] a můžeme vymyslet nějaké řešení.

Přeji Vám pěkný zbytek dne

Vláďa Vaněk
    zakladatel & head sommelier

• Vse v pořádku. Vína velmi chutná.

Skvělá vína za velmi dobré ceny. Pozitivně hodnotím popisy jednotlivých vín. Rychlé dodání. Jednoznačně doporučuji!

Super.

• Rychlost doručení

Moje objednávka byla velice rychle vyřízena. Zboží dorazilo již druhý den od objednání a byla přibalena milá pozornost.

• Kvalitní vína za rozumnou cenu, hodnocení vín odpovídá skutečnosti , rychlá doprava,

Profesionální přístup, kvalitní vína za rozumnou cenu, hodnocení vína odpovídá realitě, rychlé doručení od objednání

Po řadu let naprosto spolehlivě fungující eshop s vynikajícími a zajímavými víny.

• přehledná nabídka
    • rychlé dodání