I přesto, že Zásilkovna si zboží nechala zaplatit a nedodala (Z-Box), pan Ondřej to vzal na sebe a druhý den (chtěl hned, ale nemohl jsem) zásilku osobně doručil v domluvenou hodinu až domů. Tomu říkám "client service"! Doporučuji!!
Reakce obchodu Obchod pro alergiky
Děkuji za krásnou recenzi. Pokud je to v našich silách rádi pomůžeme :-) Zákazník je u nás na 1. místě. Přeji pěkný den. Ondřej - Obchod Pro Alergiky
Velmi rychle jednání , zásilka doručena od objednání do 48hodin.
Reakce obchodu Obchod pro alergiky
Děkujeme za recenzi. Objednávky se u nás moc neohřejí, odesíláme neprodleně :-) Ondřej - Obchod Pro Alergiky
Přírodní produkty, rychlé vyřízení objednávky, skvělá originální komunikace. Obchod vřele doporučuji.
Reakce obchodu Obchod pro alergiky
Moc děkuji paní Dano za recenzi. Na výběru produktů si dáváme záležet. Děkuji za každé doporučení a přeji fajn den. Ondřej - Obchod Pro Alergiky
- Výborné ceny
- Kvalita
Reakce obchodu Obchod pro alergiky
Děkujeme. Naše produkty pečlivě vybíráme. Není jich mnoho, ale za jejich kvalitu ručíme. Přeji pěkný den. Ondřej - Obchod Pro Alergiky
- Rychlost dodani
Reakce obchodu Obchod pro alergiky
Děkujeme za Vaší recenzi. Všechno zboží máme skladem, čili odesíláme prakticky ihned :-) Ondřej - Obchod Pro Alergiky
- Rychlost dodání a kvalita výrobků super.
Reakce obchodu Obchod pro alergiky
To je bezva! To jsme rádi! Děkujeme za pochvalu a přejeme pěkný den. Ondřej - Obchod Pro Alergiky
- opravdu bleskové vyřízení objednávky
- velmi přijatelné ceny
- věděl jsem o každém pohybu balíčku
Opravdu doporučuji, velmi spokojen, nano povlak na polštář (protiroztočový) určitě účinkuje, úleva od alergie /roztoči, pyl, astma/ je znát. Podpora českého výrobce:), praktické, lze prát na 60C.
Reakce obchodu Obchod pro alergiky
Děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že povlak funguje jak má a že jste spokojen. Produkty v našem e-shopu vybíráme opravdu pečlivě. Není jich mnoho, ale dáváme přednost kvalitě před kvantitou :-) Hezký den, přeje Ondřej - Obchod Pro Alergiky
Rychlost a kvalita
Reakce obchodu Obchod pro alergiky
Děkujeme za recenzi. Na kvalitě našich produktů si zakládáme, vše osobně testujeme a nepustili bychom k našim zákazníkům produkt, za kterým si nestojíme. Fajn den, přeje Ondřej - Obchod Pro Alergiky
- Svědomité a operativní vyřizování objednávek
- Kvalifikované rady při výběru zboží
Reakce obchodu Obchod pro alergiky
Děkuji za krásnou recenzi. Děláme vše co je v našich silách aby byl náš zákazník spokojený :-) Pěkný den, přeje Ondřej - Obchod Pro Alergiky
- Velký sortiment
- Osobní přístup
Reakce obchodu Obchod pro alergiky
Jsme víceméně rodinná firma a stejně tak s rodinným a osobním přístupem přistupujeme i k našim zákazníkům. Je to pro nás samozřejmost. Děkuji za reakci. Ondřej Obchod Pro Alergiky
- Velm rychla komunikace a vyřízení objednavky
Reakce obchodu Obchod pro alergiky
Děkujeme za recenzi. S ničím se nezdržujeme a objednávky vysíláme k zákazníkům rychlostí přepravních služeb :-) Přeji fajn den - Ondřej Obchod Pro Alergiky
Rychlost dodání,skvělá komunikace
Děkujeme za Vaší recenzi. Ondřej - Obchod Pro Alergiky
Ďakujem Vám za perfektnú starostlivosť a darček k nákupu v podobe nazalnych sprch. Váš obchod odporúčam.
Reakce obchodu Obchod pro alergiky
Děkuji za pochvalu a za recenzi. Za každé doporučení děkuji předem! Ondřej - Obchod Pro Alergiky
- Rychlé dodání perfektní a milá komunikace se zákazníkem. Vše v nejlepším pořádku. Vřele doporučuji.
Jsem ráda, že jsem obchod objevila. Ráda budu opět nakupovat.
Reakce obchodu Obchod pro alergiky
Děkuji za recenzi, která nás velice potěšila. Jsme moc rádi, že bylo vše v pořádku. Za Obchod Pro Alergiky Ondřej
vše fungovalo bez chyby
Skvělé! Děkujeme! Ondřej - Obchod Pro Alergiky
Vše OK
Prijemna komunikace na dotaz a objednávka přišla rychle a v pořádku. Materiál je skvělý a kvalitní
- Rychle odeslaný balíček.
- Možnost výběru dopravy/ přepravy.
- Bezpečně zabaleno.
DOPORUČUJI -PROFESIONÁLNÍ SLUŽBY!
- Spolehlivé - objednávala jsem již několikrát.
- Výborná komunikace
- Rychle dodáni, průběžné informace o stavu objednávky