- Obchod doručil o celkem 92 ks dárkových tašek méně, protože skladník prostě číslo počtu produktů škrtl a místo 100 nabalil pouze 8ks. Okamžitě jsem vše řešila s obchodem, po týdnu se mi však bohužel nikdo neozval!
děkujeme za zpětnou vazbu.
Mrzí nás vzniklá situace. Prodleva v dodání chybějícího zboží může vzniknout nedostupností produktu. Jakmile je zboží skladem, doposíláme. Pokud se nám podaří se zákazníkem spojit,
informujeme ho.
Děkuji za pochopení
Obaly Kredo -
- Kurýr byl velice profesionální a přátelský. Skvělá zkušenost.
- Toto mě docela překvapilo, že eshop vyloženě zakazuje platbu kartou/převodem/qr kodem. Platit navíc 40kč za dobírku mi přijde naprosto nesmyslné, když kurýr u sebe veze platební terminál :D
- Doprava pouze na adresu, žádná služba jako Zásilkovna, to by pro mě bylo mnohem pohodlnější. Rozumím, že v rámci nákupů palet to úplně smysl nedává, každopádně pro malé objednávky naprosto ideální způsob.
Kvůli přestřeleným dodatečným nákladům za dobírku a dopravu mi cena krabice vzrostla o 40%"
děkujeme za zpětnou vazbu.
Při objednávce si můžete zvolit různé způsoby platby.
Můžete využít osobní odběr nebo přepravní službu.
S ohledem na možné kombinace různě objemných produktů používáme doručení na adresu.
Vaše připomínky jsou po nás velmi důležité. Vážíme si jich.
Na zkvalitňování služeb a servisu trvale pracujeme.
- Ceny
- Výběr
- Některé produkty lze koupit jen po celých baleních
- Oznámení (volá kurýr) o doručení až v den dovozu
- Bez registrace platba pouze na dobírku - vyšší cena za dopravu
- Doručené zboží neodpovídá popisu
Spíš je to velkoobchod. Doručené krabice mě zklamaly - nebyly bílé, ale klasicky hnědé a navíc se mi nevlezou do police - po složení jsou vyšší, než je uvedeno.
děkujeme za zpětnou vazbu.
Vážíme si Vašich připomínek, na zkvalitnění služeb stále pracujeme.
V případě jakýchkoliv nedostatků v objednávce nás neváhejte kontaktovat.
Tereza Raušová -
- prodáváte nesmysly,které nejsou k reálnému použití
Reakce obchodu Obalykredo.cz
děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás Váš názor.
Pokud máte jakékoliv potíže s objednávkou, zbožím apod., neváhejte nás kontaktovat.
Obaly Kredo -
V zásilce chyběl odvíječ pásky ..... ale byl napočítán
chybělo dále 4x lepenka hnědá.ale.byla napočítána.......nevím co k tomu říct ale bohužel jsem to uhradila dobírkou vše i co chybělo .........Reakce obchodu Obalykredo.cz
děkujeme za zpětnou vazbu.
Dle popsané situace zřejmě došlo k nedopatření přímo v expedici – pravděpodobně při chystání rozsáhlé (mnoho položkové) objednávky.
Omlouváme se za vzniklé nedopatření. Pokud nás zákazník kontaktuje s tím, že v jeho objednávce není něco v pořádku, rádi se mu věnujeme a hledáme vhodné řešení.
Tereza Raušová -
Cena dopravy silena, zbozi nam bylo predano v ruce bez krabice obalu vseho...
děkujeme za zpětnou vazbu.
Snažíme se zboží expedovat řádně zabalené s ohledem na jeho druh a množství. V tomto případě došlo zřejmě k nedopatření v expedici. Omlouváme se a děkujeme za pochopení
Tereza Raušová -
Zboží měli na skladě, ale za celý týden ho ve skladu nebyli schopni připravit k osobnímu vyzvednutí.
Naopak komunikace se zákaznickým servisem byla velmi dobrá, vše skončilou omluvou a zrušením objednávky.Reakce obchodu Obalykredo.cz
děkujeme za zpětnou vazbu.
Vzniklá situace nás velice mrzí a omlouváme se. Ke zpoždění dodání Vaší objednávky došlo z provozně kapacitních důvodů.
Monika Pelnářová -
Objednávka z 23.11.2023 potvrzena pro 3 druhy zboží. Zboží bylo mailem potvrzeno, že je skladem, expedice do 24 hodin. Došlá fa pouze na 1 druh.
Po telefonu sděleno, že zboží dalších 2 druhů není na skladě, ale na objednávku v neurčitém čase. Termín dodání neurčen. Po telefonu objednáno ihned náhradní podobné zboží. Opět expedice do 24 hodin. Zboží skutečně dodáno až 30.11.2023 okolo po 16 hodině. Jako zákazník bych očekávala při potvrzení původní objednávky info, že zboží není skladem.Reakce obchodu Obalykredo.cz
děkujeme za zpětnou vazbu.
Omlouváme se za způsobené komplikace. K potížím s vyřízením a dodáním Vaší objednávky došlo z provozně kapacitních důvodů.
- Krátká otevírací doba
- Pomalé zpracování objednávky
- Drahé
Zboží bylo zabaleno.
děkujeme za zpětnou vazbu.
Velmi nás mrzí, že nejste spokojen. Vaše připomínky jsou pro nás velice cenné.
Snažíme se náš servis neustále zlepšovat a naším cílem je dodávat kvalitní zboží v co nejkratších termínech.
V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.
- Doba vyřízení, emailová nekomunikace
- Stav zboží
Potřeboval jsem dvě krabice o rozměru 500*500*500 ma zaslání drahého předmětu. Objednal jsem je 9.6. cca ve 14h, byly skladem. 13.6. jsem psal dotaz, kdy krabice dorazí. V 21. století, kdy létáme na Mars jsem očekával dodání do dvou, tří dnů. Na email nikdo nereagoval. Velmi drahá doprava. Krabice dorazily zohýbané, dne 15.6. na dobírku, jelikož platba online nelze na eshopu provést. Tak jsem zásilku odmítnul.
Reakce obchodu Obalykredo.cz
děkujeme za zpětnou vazbu a omlouváme se za komplikace.
Rádi bychom Vás informovali, že zboží bylo z naší strany doručováno 9.6.2023.
Kurýr Vás na dodací adrese nezastihl, ani se mu nepodařilo s vámi telefonicky spojit.
Přesto jsme se následně pokoušeli Vám zboží dodat znovu.
Emailová zpráva byla nešťastnou shodou okolností doručena do nevyžádané pošty.
V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat telefonicky. Jsme Vám k dispozici v pracovních dnech na telefonním čísle 326 910 990.
Velmi nás mrzí Vaše zkušenost. Ozveme se Vám, abychom společně našli vhodné řešení této
situace.
Monika Pelnářová -
- I přes telefonickou urgenci zboží stále nedorazilo kompletně. Obálky byly doručeny za dva dny, ale archivační krabice stále nemáme.
Reakce obchodu Obalykredo.cz
velice nás mrzí vaše negativní zkušenost. Kontrolou jsme zjistili, že k nedopatření došlo na straně přepravce. Na nápravě intenzivně pracujeme.
Tým Obaly Kredo -
- Nelíbil se nám přístup prodejce, žádost o řešení problému při zadání objednávky
- Krabice byly dodány poškozené, o této skutečnosti jsme informovali prodejce, ani písmenkem žádná snaha o řešení, nic...
Nejprve nám nešla zadat objednávka, s tím, že kód pro slevu nebylo možné uplatnit. Kontaktovali jsme obchod, ti byli při prvním kontaktu vcelku nabroušení a neochotní, hovor si předávali jako horký brambor. Že prý máme smůlu, když určitý kód nejde uplatnit. Ani je nenapadlo, že to třeba může být způsobeno nějakou technickou chybou na straně obchodu. Po komplikacích a četných telefonátech se vyřešilo, ale zboží došlo poškozené - zmáčklé hrany krabic, o této skutečnosti jsme informovali prodejce, ten už s námi nekomunikoval.
- 0
- Fólie na potraviny Fresh'n'Roll 30 cm x 100 m s řezačkou má krabici úplně zničenou na jedné straně .Vypadá jako rozšlápnutá, nevím, jak budu odvíjet folii. Nedrží v kolečku.
děkujeme za zpětnou vazbu.
Zboží jsme vyexpedovali řádně zabalené. Případné poškození při přepravě nás velmi mrzí, nemůžeme ho však přímo ovlivnit.
Pokud je balík při doručení viditelně poškozen (narušen), je určitě vhodné zboží nepřevzít. Následně můžeme jako odesílatel poškození reklamovat.
Veškeré informace od Vás jsou pro nás velmi cenné.
Děkujeme
Obaly Kredo -
Mizerně zabalené, takže některé krabice byly poměrně dost poškozené (rohy všech větších krabic komplet ohnuté). Také lepení uvnitř krabic není ideální - některé byly vlastně slepené, že na rozložení krabice bylo potřeba to od sebe odtrhnout...
Reakce obchodu Obalykredo.cz
velice nás mrzí vaše negativní zkušenost.
Je možná výměna zboží nebo vrácení peněz.
- rychlé dodání
Objednala jsem více zboží,mezi nimi i papírové tašky na potraniny.Ty mi přišly celé silně pomačkané a špinavé,uši tašek pokroucené.Do tak špinyvých tašek nemůžu dát potraviny.Proto nedoporučuji
Reakce obchodu Obalykredo.cz
Dobrý den a děkujeme za zprávu. Naši skladníci jsou poučeni, aby se tato situace nestávala. Ale pokud se tak stalo, tak si Vás dovolujeme požádat o zaslání fotografie s reklamovanou částí, abychom to mohli vyřešit k vaší spokojenosti. Pravděpodobně by došlo k výměně zboží.
Jinak všem ostatním zákazníkům děkujeme za pochvalné recenze, které nás těší a dělají nám radost.
Předem děkujeme za pochopení a zůstáváme s přáním hezkého dne Jiří Mára -
Po 7 dnech nebylo zboží doručeno !
- Bylo mi doručeno odlišné zboží než jsem si objednal.
- Bez jakékoliv zpětné vazby k dodání zboží
- Zboží po 10 dnech od objednání dosud nedorazilo
Reakce obchodu Obalykredo.cz
na základě ID objednávky jsme ověřili, že je řádně evidována. Zaregistrovali jsme ji dne 24.1.2021. Následně Vám bylo zasláno na Váš email její potvrzení i zálohový list pro platbu.
Dosud nebyla expedánova, jelikož jsme neobdrželi platbu. Pokud jste již finance odeslal, uveďte prosím podrobnosti, abychom částku dohledali a zboží odeslali co nejdříve.
S ohledem na odeslání zmíněných dokladů nahlédněte prosím do spamu, promoakce přip. dalších složek emailu.V případě potřeby Vám můžeme odeslání doložit. Do systému přichází kopie.
Chápu, že situaci vnímáte negativně. Přesto doufám, že se podaří toto nedorozumění vysvětlit, a objednávku vyřídit k Vaší spokojenosti.
Tým Obaly Kredo s.r.o. -
Objednané krabice přišly zažloutlé po okrajích, některé plesnivé...
Reakce obchodu Obalykredo.cz
děkujeme za zpětnou informaci. Občas zesvětlené kraje bohužel tvoří světlo ve skladě. Plesnivé krabice bychom si nedovolili vědomě poslat, ale pokud se tak skutečně stalo, tak se tímto moc omlouváme a nabízíme Vám bezplatně výměnu na naše náklady, a to i u zesvětlených krabic tak, aby to bylo k vaší spokojenosti.
S přáním hezkého dne Jiří Mára -
- kartony přišly zmačkané a potrhané
nekvalitní kartony, špatně použitelné
Reakce obchodu Obalykredo.cz
velice nás mrzí vaše negativní zkušenost. Kartony předáváme dopravci pečlivě zabalené . Pokud došlo k poškození při přepravě, je vhodné zásilku nepřebírat a kontaktovat nás. Pokud nám zašlete fotodokumentaci poškozeného zboží, rádi s vámi budeme situaci řešit.
Monika Pelnářová