- Žádná komunikace
Reakce obchodu Obalykredo.cz
tak to nás mrzí, že jste nespokojeni s naší komunikací. Standardně se snažíme zákazníkům věnovat pozornost, ale nyní připravujeme propracovanější systém, který by měl tyto vyjímečně jednotlivé nedostatky eliminovat.
S přáním hezkého dne Jiří Mára -
Zboží bylo špatně zabalené,jeden karton byl dost zničený.
Reakce obchodu Obalykredo.cz
děkujeme za podnětnou připomínku.
Kdybyste měla zájem, tak Vám jeden kartón můžeme doposlat nebo dobropisovat po zaslání fotografie poškozeného kartonu.
S přáním hezkého dne Jiří Mára -
Zaplacené zboží zatím nedorazilo ani nemáme zprávu, kdy dorazí
Dobrý den vážená paní Zdenko,
vaše negativní zkušenost nás moc mrzí, a za to se omlouváme i přesto, že jste si pravděpodobně nevšimla na našich stránkách, že jsme měli od 20.12.2019 celofiremní vánoční dovolenou až do 5.1.2020 a vaše objednávka přišla zrovna 23.12.2019. Takže se ještě jednou omlouváme, že jsme Vám nemohli promtně vyřídit vaší objednávku tak, jak je naším zvykem v běžné pracovní době mimo celofiremní dovolenou.
Vaše objednávka odchází hned první možný pracovní den, tj. 6.1.2020, takže podle dopravce předpokládáme, že zboží obdržíte dnes v úterý 7.1.2020.
Doufáme, že Vám to nezkomplikovalo život a potěšilo by nás, kdybyste i nadále zůstala naším zákazníkem.
S přáním hezkého dne Jiří Mára -
Obaly byly zabaleny jen ve slabé folii a první krabice z každé vícekusové zásilky byla prodřena a obal poškozen chce to lepší obal na papírové krabice ne jenom slabou folii.
- Zakoupená lepicí páska vůbec nelepí. Je tak tenká, že je průsvitná. Museli jsme koupit jinou a s touhle jsme bohužel museli vyhodit celou zakoupenou krabici...
- krabice nebyly pro transport předané v žádném dodatečném obalu. Jen omotané stretch fólií, takže přišly domlácené, se značně zohýbanými rohy a pár jich bylo dokonce proraženo naskrz. Krabice kupujeme i jinde a tam je balí rozumněji, aby nepřišly kartony zničené.
Soudě podle našeho prvního nákupu mají mízké ceny v tomto obchodu svůj oprávněný důvod. Vracet se sem ovšem nebudeme.
Reakce obchodu Obalykredo.cz
mrzí nás, že jste nebyli spokojeni s Vaší objednávkou. Pokud zboží neodpovídalo Vašim představám, stačilo kontaktovat naše zákaznické centrum a zboží vrátit zpět. -
- Absolutni ignor nějaké komunikace
Objednala jsem krabice na sve zboží, 6 krabic přišlo poskozenych, budiž to se da pochopit... ale to ze eshop vubec nekomunikoval a neodepsal na email, kterym jsem na to upozornila uz pochopitelne neni, i kdyz objednávám za dost peněz v tomtoeshopu uz nikdy... radeji si krabice seženu jinde
Reakce obchodu Obalykredo.cz
Dobrý den, v případě, že zákazník reklamuje zboží či nás pouze upozorňuje na nějaký nedostatek, nebereme na lehkou váhu a vždy na něj reagujeme. Vážíme si našich zákazníků a snažíme se vždy vyřešit vše k jejich maximální spokojenosti. Pokud reakce od nás nepřijde, je to důsledek toho, že k nám e-mail nedorazil. Velice nás mrzí, že máte tuto zkušenost, ale pokud se nám ozvete, samozřejmě s Vámi i zpětně vše vyřešíme.
- Spatne zabalene zbozi
Dodavka byla rychla ale naprosto nevhodne zabalena (pouze omotana folii),obal byl prodreny a cast dodavky znicena.pri prevzeti jsem si toho vzhledem k velikosti baliku nevsimla.
- ochota
- vstřícnost
- přišlo mi zboží s úplně jinými rozměry ,než jsem objednal
nabízeli zboží ,které jsem jinde nenašel , ale chyba byla ,že jsem dostal úplně něco jiného
- špatná komunikace, nerakce a na poznámku v objednávce ...
Reakce obchodu Obalykredo.cz
Velice se omlouváme za nereagování na poznámku, poznámky řešíme automaticky dle přání zákazníka. V tomto případě netušíme o jakou poznámku se jednalo. Děkujeme za pochopení
- objednal jsem konkrétní krém na ruce(e-vital, který jsem našel i na internet.stránkách) dorazil jiný krém, s možná stejným složením,ale s jiným názvem. Myslím,že jstačil 1 telefonát,nebo i-mail, a nebyl bych překvapen co to dorazilo.
Reakce obchodu Obalykredo.cz
Náš dodavatel tohoto sortimentu změnil vzhled obalu, ale složení zachoval. Jelikož kompletace objednávek a jejich odesílání probíhá odděleně, unikla nám tato změna designu a na našem e-shopu zůstal vyobrazen starý obal. Zákazníkovi se velice omlouváme a děkujeme za pochopení.
- dorazilo jiné zboží a nikd nereaguje na můj email.
- JUDr. Josef Škarabela
- žádnou výhodu nema
- Po 12ti dnech ani nepotvrdili objednávku, tudíš je obchod nepoužitelný...
Nenakupovat, obchod nemá potřebu komunikace se zákaznikem, naprosto nepotřebují, nebo spíše nemají potřebu vyřidit objednávku, natož na ní jakkoliv reagovat. A vzhledem k tomu že po takové době nejsou schopni objednávku potvrdit, natož pak vyřídit, rozhodně doporučuji jakýkoliv jiný obchod, jen ne tento... Naprostá nespokojenost...
- Bylo mi dáno úplně jiné zboží, než které bylo objednáno.