- rychlé dodání
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
děkujeme za milé hodnocení, snažíme se, aby zákazníci objednané zboží obdrželi, co nejrychleji od objednání. -
Rychlost a spolehlivost,kvalita,
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
děkujeme za milé hodnocení, těší nás Vaše spokojenost a budeme se těšit na případnou další objednávku. -
Rychlé vyřízení objednávky
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
- Zboží skladem, dobrá cena, rychlá expedice
Nebyl to první nákup, ale za to to byla vždy spokojenost.
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
- Výborná domluva, spolehlivost.
- Velmi kvalitní profesionální přístup
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
- Příkladné jednání ze strany obchodu
- Rychlost cena
spokojen
- Rychlost doručení
- Kvalita výrobku
+ rychlost vyřízení
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
Skvělá a rychlá komunikace a ochota, individuální přístup. Druhý den jsem měla zboží, které jsem nutně potřebovala doručené!
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
děkujeme za milé hodnocení, spokojenost našich zákazníků je pro nás na prvním místě. Budeme se těšit na případnou další objednávku. -
- Rychle vyrizeni, vstricna komunikace
rychlost,spolehlivost
- rychlost jednání
Rychle vyřízená objednávka
výběr zboží a ceny
rychlé dodáníReakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
Vše OK bez závad
- Vše v pořádku