- Rychlé vyřízení i dodání
nedá se platit kartou
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
děkujeme za Váš podnět. V kamenné prodejně máme plně funkční platební terminál a u spedičních služeb máme také nastavenou možnost pro platbu kartou. Je možné, že měl řidič, který Vám doručoval zboží , výpadek platebního terminálu. Tímto se Vám omlouváme, ale není standardem a platby kartou jsou v dnešní době samozřejmostí. -
- Prodávat použité obaly je dobrý nápad
- Výborné ceny
- Zboží je v dobrém stavu
- Dostal jsem přesně to, co jsem hledal
Jsem moc rád, že někdo prodává použité, nepotřebné, ale stále zachovalé a plně funkční sudy za velice příjemné ceny. Myslím, že přesně něco takového spousta kutilů a zahrádkářů potřebuje. Navíc stačí pár kliknutí a sud je doma. Za mne prostě paráda! Na e-shopu je všechno přehledně popsáno, takže člověk ví od čeho sud je a v jakém je stavu. Ani se mi nechtělo věřit, že je něco takového možné. Čekal jsem, že mne někdo napálí, že přijde nějaký hnus podobný sudu, nebo že to bude strašně dlouho trvat. Ale objednávka proběhla naprosto hladce, dopravce mi brzy zavolal a sud byl do tří dnů doma. Naprosto zachovalý, funkční a čistý (od nějakého ředidla - stačil vyvětrat). Jsem moc spokojený! A rád objednám znovu.
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
velmi děkujeme za milé hodnocení, těší nás Vaše spokojenost a budeme se těšit na případnou další objednávku. -
Rychlost vstřícnost a dodané zboží bylo lepší než v prodejním popisu.
- Velmi rychle dodanie tovaru
Rychla kominilacia a rychle dodanie
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
Vše proběhlo bez problémů.
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
- Dobře zabalené, rychle dodané.
- O trochu lepší popis zboží. Třeba hmotnost daného výrobku.
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
- Doručeno včas až do domu
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
- Extrémně rychlé vyřízení objednávky. Nepoužívají zbytečný obalový materiál.
Výborná spolupráce, rychlost, profesionalita. Děkuji Procházková
vše OK!
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
vše OK, rychlé dodání, bez problémů
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
- Nakoupil jsem už víckrát. Vždy vše v pořádku.
- Dražší doprava i při malých zásilkách.
Spokojenost.
- rychlost
- dobrá komunikace
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
- široký sortiment lahví a vzorkovnic s velmi dobrým uzávěrem
Výborný obchod na sortiment a rychlé dodání k tomu
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
- Zboží přišlo hned druhý den.
- Rychlost dodání
- Výborná komunikace
- Dobré ceny
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
Objednávka potvrzena automatem, dál nic ... nedodáno, bez komunikace.
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
děkujeme Vám za hodnocení, nicméně Vaše objednávka byla systémem přijata ve čtvrtek 7.11.2024 v 11:45 hodin, jako platební metodu jste zvolil Zálohovou fakturu. Ten stejný den ve 14:57 jsme na Váš email zaslali potvrzení objednávky a Zálohovou fakturu k úhradě s informací, že ihned po úhradě bude zboží expedováno. Faktura nebyla do dnešního dne bohužel uhrazena, proto nebylo dosud zboží dodáno. Pokud si přejete platební podmínku změnit například na dobírku, abychom zboží odeslali ihned, tak nás prosím kontaktujte na email: [email protected]. -
Není co vytknout, objednané zboží přišlo rychle a v pořádku.
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
Velký výběr obalů. Spousta praktických vychytávek co se dají i v domácnosti. Já kupuji pravidelně PET kanystry 5 -10 litrů s uzávěrem a ouškem na nošení. Půllitrové láhve s pumpičkou používáme na sirupy(oceníme hlavně pŕi dávkování sirupy do sodastreamu), ale i sójové omáčky, atd.
Šroubovací černé sudy máme na krmení pro drůbeź( těsnící tak dokonale, že ani potkani nevyčmuchají a tudíž neprokoušou!!! Potrava je tak zcela v bezpečí.Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.