vše OK, rychlé dodání, bez problémů

• Nakoupil jsem už víckrát. Vždy vše v pořádku.
    • Dražší doprava i při malých zásilkách.

Spokojenost.

• rychlost
    • dobrá komunikace

Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.

• široký sortiment lahví a vzorkovnic s velmi dobrým uzávěrem

Výborný obchod na sortiment a rychlé dodání k tomu

Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.

• Zboží přišlo hned druhý den.

• Rychlost dodání
    • Výborná komunikace
    • Dobré ceny

Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.

Objednávka potvrzena automatem, dál nic ... nedodáno, bez komunikace.

Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.

děkujeme Vám za hodnocení, nicméně Vaše objednávka byla systémem přijata ve čtvrtek 7.11.2024 v 11:45 hodin, jako platební metodu jste zvolil Zálohovou fakturu. Ten stejný den ve 14:57 jsme na Váš email zaslali potvrzení objednávky a Zálohovou fakturu k úhradě s informací, že ihned po úhradě bude zboží expedováno. Faktura nebyla do dnešního dne bohužel uhrazena, proto nebylo dosud zboží dodáno. Pokud si přejete platební podmínku změnit například na dobírku, abychom zboží odeslali ihned, tak nás prosím kontaktujte na email: [email protected].

Není co vytknout, objednané zboží přišlo rychle a v pořádku.

Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.

Velký výběr obalů. Spousta praktických vychytávek co se dají i v domácnosti. Já kupuji pravidelně PET kanystry 5 -10 litrů s uzávěrem a ouškem na nošení. Půllitrové láhve s pumpičkou používáme na sirupy(oceníme hlavně pŕi dávkování sirupy do sodastreamu), ale i sójové omáčky, atd.

Šroubovací černé sudy máme na krmení pro drůbeź( těsnící tak dokonale, že ani potkani nevyčmuchají a tudíž neprokoušou!!! Potrava je tak zcela v bezpečí.

Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.

• mimořádná rychlost vyřízení objednávky

Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.

• parádní rychlost a komunikace

Rychlost,cena

Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.

• Velký výběr. Vstřícný personál.

Dobrá zkušenost. Velký výběr nového i použitého zboží za přijatelné ceny. Ochotný personál.

• Výborné ceny plastových obalů
    • Rychlé dodání
    • Kvalitní výrobky, žádný laciný plast

• rychlost
    • dobré ceny
    • rychlá komunikace

Všechno v pořádku. Potřebovala jsem s obchodem vykomunikovat přesný den doručení, všechno jsme vyřešili k mé spokojenosti.

Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.

• Zboží v pořádku, pečlivě zabaleno
    • Rychlé dodání
    • Vstřícný přístup (domluva času doručení atd.)

Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.

děkujeme za milé hodnocení, těší nás Vaše spokojenost a budeme se těšit na případnou další objednávku. Vzhledem k pozitivnímu textu budu doufat, že těch 10 % tam skočilo omylem.

• ticho po pěšině

Objednávka potvrzena hbitě, dotazník dorazil cca po týdnu, ale sudy nikde...legrační.

Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.

zvolil jste si na našem eshopu dopravu vlastní odvoz. Zboží je skladem a pouze se čeká, až si zboží vyzvednete od 8.10.2024.
    V případě zájmu o zaslání zboží, kontaktujte nás prosím na email [email protected]
    Děkujeme

Profi přístup, děkuji.

spokojenost , vždy rychlé vyřízení , bez komplikací

Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.

děkujeme Vám za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme potěšeni, že jste s našimi službami spokojeni. Těšíme se na další spolupráci.

• rychlost vyřízení
    • ochota personálu

Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.

děkujeme za milé hodnocení, velmi nás těší Vaše spokojenost a budeme se těšit na případnou další objednávku.