spolehlivost
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
děkujeme za milé hodnocení, těší nás Vaše spokojenost a budeme se těšit na případnou další objednávku. -
- Výhodná cena
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
Vše v pořádku vč. telefonické podpoey.
- Ochota,komunikace,rychlost vyřízení objednávky
- Neni
- rychlé dodání
- velký výběr
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
- rychlé a příjemné jednamí
- RYCHLOST, SORTIMENT
rychlé dodání
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
děkujeme za milé hodnocení, snažíme se, aby zákazníci objednané zboží obdrželi, co nejrychleji od objednání. -
Rychlost, spolehlivost.
Vše ok
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
Škoda že jsem si nemohla vybrat barvu, chtěla jsem modrou
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
děkujeme Vám za hodnocení. Pro příště prosíme požadavek na barevné provedení zadat do poznámky, případně můžete zavolat či napsat email. Bez toho bohužel nemůžeme zaručit, že se trefíme do Vašich preferencí. -
- nejvýhodnější nabídka
nevím
- Lehce jej jde najít.
- Složitější přístup do prodejny
Pro jednotlivého zákazníka zejména vyššího věku je vzhledem k technickému, špatně fungujícímu zabezpečení,značně obtížné se do prodejny dostat. A to bylo docela dobré počasí.
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
mrzí nás, že pro Vás bylo obtížné se k nám dostat. Naše firma nedisponuje klasickou prodejnou. Klienti si mohou zboží objednat a poté u nás ve skladu vyzvednout. Proto je potřeba nejdříve na obchodním oddělení vyzvednout dokumenty a poté o cca o 100 m vedle zboží vyzvednout ze skladu. Vše máme označeno cedulemi s popisky. Věříme, že Vaše příští návštěva pro Vás bude již příjemnější. -
výhoda osobní odběr
- Cena,rychlost
- super domluva
- rychlé dodání
- dobrá cena
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
- vstřícné a rychlé jednání
rychlé dodání
rychlost