- Doručení bylo rychlé bez problému.
- Při přelití vody do sudu bylo zjištěno že kolem kohoutku kape voda, těsnící podložka je tam špatně usazená.
Až na ten kohoutek a jeho vyřešení, je sud na vodu ve výborném stavu a bude plnit svou funkci.
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
děkujeme za hodnocení a budeme se těšit na případnou další objednávku :)
Ohledně kohoutku máme informaci ze skladu, že je potřeba kohoutek hodně utáhnout / dotáhnout. Případně zkusit kohoutek úplně vyndat a opět znovu pořádně nasadit. Snad jsme Vám pomohli. -
- Dobré ceny
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
děkujeme za milé hodnocení, těší nás Vaše spokojenost a budeme se těšit na případnou další objednávku. -
Perfektní, zboží bylo doručeno 2 dny po objednání
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
- Mimořádná ochota a vstřícnost jak paní z obchodního oddělení tak personálu skladu. Lákavé ceny obalů.
Nejedná se o klasickou prodejnu s pultem a výlohou a tak nám dalo chvilku hledání obchodu. Pracovnice obchodního oddělení se nám ochodně věnovala a našla si i několik minut, aby nám prezentovala další zboží. Radost nakupovat.
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
děkujeme za milé hodnocení, velmi nás těší Vaše spokojenost a budeme se těšit na případnou další objednávku. -
Rychlé, kvalitní a pohodové nakupování, milý přístup. Děkuji
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
děkujeme za milé hodnocení, těší nás Vaše spokojenost a budeme se těšit na případnou další objednávku. Vzhledem k pozitivnímu textu budu doufat, že těch 10 % tam skočilo omylem :) -
- Komunikace
Vše v pořádku
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
- Široký sortiment, vždy nadju co sháním. Rychlé jednání.
- Zatím jsem se s žádnou nepotkal
- rychlost
- vše dobře zabalené
- dobrá komunikace
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
- jednoduché objednání, rychlé dodání
- dobre ceny
- sortiment
- skladom
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
- Velmi ochotni a příjemní zaměstnanci
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
- Zboží bylo připraveno k vyzvednutí rychle. Naloižení zboží pracovníkem obchodu.
Jsem spokojený, dobrá cena.
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
- vstcřícní, ochotní, komunikativní, na vyžádání mně ochotně přecenili cenu přepravy
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
Není co říci - objednáno - dodáno vše v pořádku.
- Vstřícné a rychlé jednání
- Během dvou dnů, i s dopravou, jsem měl zboží dama
- Neznám
Přehledná nabídka, rychlé jednání, v mém případě je nutno počítat s tím, že zboží již bylo používáno. Obchod doporučuji
- rýchlosť
- ústretovosť
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
Rychlé, spolehlivé, bez problémů.
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
Vše v pořádku, jsem spokojený
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
- Rychlost, vstřícnost, perfektně zabaleno.
- Rychlost dodání
- Za malé zboží vysoká cena dopravného
Reakce obchodu OBAL CENTRUM s.r.o.
děkujeme za milé hodnocení. V případě menších objednávek doporučujeme nás nejprve kontaktovat, vždy se snažíme zákazníkům vyjít maximálně vstříc a najít vhodné řešení pro obě strany.