obchod se snažil prodat rozbalené zboží viditelně buď dlouho vystavené nebo reklamované bez informace o takovém stavu.

Reakce obchodu Elektro Oáza

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Nastalá situace nás velmi mrzí.
    Chybu jsme neprodleně napravili, jednalo se o rozbalené nepoužité zboží. Vynasnažíme se podobným situacím předejít.

Věříme, že Vás tato zkušenost neodradí od dalšího nákupu v našem obchodě.

Internetový obchod Elektro Oáza

• Objednána lednice Philco PCS 2861 A+, přišlo F.

• Zboží které mělo být skladem, skladem nebylo.

Zboží které jsem si objednal a mělo být skladem, skladem nebylo. Dostal jsem e-mail kde bylo napsáno že zboží náskladní za 5 až 10 dní. Po uplynutí doby mě přišel nový e-mail kde bylo napsáno naskladnění za měsíc. Objednávku jsem zrušil. Obchod nedoporučuji!

Reakce obchodu Elektro Oáza

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Nastalá situace nás velmi mrzí.

Internetový obchod Elektro Oáza

Přišek mi jiný typ zkoušečky než bylo napsáno + ani obrázek neodpovídá.

• Obchod nabízí zboží, které nemá a ani mít nebude...

• Přišlo mi jiné zboží

Nevěřte obrázkům a reklamám, přišlo nám úplně jiné zboží nežli jsme si objednali.

Reakce obchodu Elektro Oáza

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Nastalá situace nás velmi mrzí. Prosím o kontaktování našeho eshopu a zaslání fota zboží, které jste obržel.

Internetový obchod Elektro Oáza

Obchod nabízí něco co nemá skladem a ani neví jestli to má jeho dodavatel.

• Obchod nabízí i zboží, které vůbec nedokáže zajistit a dodat a po objednání vám objednávku zruší.

Objednali jsme zboží, které ale již nebylo skladem.

Reakce obchodu Elektro Oáza

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Nastalá situace nás velmi mrzí. Na našich stránkách je uvedeno "zboží na objednávku".
    Dle aktuální informace od dodavatele je naskladnění očekáváno v průběhu prosince. Na základě této informace byla objednávka z Vaší strany stornována.

• nedůvěryhodný

Objednal jsem si zboží. Z eshopu mi poslali email, ve kterém stálo, že mnou objednané zboží nemají, že mi dají vědět až bude zboží na skladě. Po měsíci mi od nich přišel email, abych ohodnotil zboží, které jsem od nich před šesti dny obdržel. Žádné zboží jsem od nich ale nedostal. Objednávku jsem stornoval.

Reakce obchodu Elektro Oáza

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Žádost o hodnocení je automaticky vygenerovaná zpráva naším systémem.
    Po vytvoření objednávky jste byl informován o očekávaném naskladnění v průběhu 2. poloviny měsíce srpna.
    Zboží doposud nebylo naskladněno. Objednávka byla z Vaši strany stornována.
    Nastalá situace nás velmi mrzí.

zgboží nabízené skladem a předem uhrazené nebylo ani po 3 tydnech

Reakce obchodu Elektro Oáza

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Nastalá situace nás velmi mrzí. Na našich stránkách byla uvedena mylná informace. Objednávka byla vytvořena 6.8. a stejný den byla i stornována.

Internetový obchod Elektro Oáza

Objednávku jsem zrušila kvůli dlouhé dodací době, nabízené zboží nebylo na skladě.

Internetový obchod Elektro Oáza

Na webových stránkách bylo uvedeno, že je zboží skladem. Skutečnost byla ale jiná

• bez poradenství

při výdeji popletli zboží

Reakce obchodu Elektro Oáza

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se za problém při výdeji zboží. V současné době nelze provádět na prodejně poradenství - obchod je otevřen pouze pro výdej zboží.

Internetový obchod Elektro Oáza

• Když někdo zboží nabízí, měl by ho mít na skladu, jako v normálním obchodě

Reakce obchodu Elektro Oáza

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Na našich stránkách je uvedeno "zboží na objednávku".
    Při komunikaci s Vámi Vám byl sdělen termín konec dubna, se kterým jste souhlasil.

• špatná komunikace

Neschopnost dodat zboží dřív jak za 1 měsíc.

• stále se dotazují zda zboží chci, proč?????
    • nesnaží se zboží dodat

obchod nedoporučuji

Slibovanou výzvu k vyzvednutí vůbec neposlali.
    Když jsem se po pár dnech ozval ... zboží bylo, ale velmi arogantní jednání.

• Zboží dorazilo poškozené.
    • Obtížná komunikace s obchodem.

Zboží dorazilo poškozené, když jsem po dvoudenním telefonování a mailování poslal zboží zpět, po měsíci mi zboží vrátili ještě více poškozené, bez žádného vyjádření. Při okamžitém kontaktování obchodu jsem se dovolal na nějakou recepci kde mne přepojovali od čerta k ďáblu, ale bez úspěchu. Vypadá to že mi nezbyde nic jiného než se obrátit na ČOI. Z mé strany v žádném případě obchod nedoporučuji.