• Rychlé dodání, zboží moc pěkné!

Spolehlivé, rychlé, dodání, mikina hezká!

Reakce obchodu Northfinder.cz

Pracujeme s kvalitními materiály a snažíme se zajistit rychlý a kvalitní servis :) Děkujeme za nákup. S pozdravem, Nothfinder

vše proběhlo v naprostém pořádku

Reakce obchodu Northfinder.cz

Děkujeme za nákup! Jsme rádi, že se Vám u nás dobře nakupovalo. S pozdravem, Northfinder

• Kvalitní a dobře padnoucí výrobky
    • Příjemný materiál
    • Dodání v avizovaný den

Reakce obchodu Northfinder.cz

Děkujeme za vaši reakci, jsme velmi rádi, že jste měli dobrou zkušenost. Děkujeme za nákup. S pozdravem, Northfinder

• kvalitní zboží
    • rychlé dodání

Reakce obchodu Northfinder.cz

Děkujeme za projevenou důvěru. Jsme velmi rádi, že jste s naší značkou, ale také s obchodem a poskytovanými službami spokojeni. Děkujeme za nákup. S pozdravem, Northfinder

rychlost kvalita

Reakce obchodu Northfinder.cz

Děkujeme za vaši reakci, snažíme se všechny objednávky expedovat co nejdříve. Děkujeme za nákup. S pozdravem, Northfinder

• pěkné a kvalitní

za mě vše v pořádku. Vše intuitivní, teď ještě musíme dořešit vrácení jednoho produktu. Chyba byla na mé straně. jednalo se o prodlouženou verzi nohavic. Od vás produkt popsán, ale pokud člověk vybírá, nevšimnul jsem si.
    Celkově velká spokojenost. Určitě budu kupovat výrobky i nadále...

• Rychlé dodání
    • Perfektní balení
    • V ceně případné vrácení
    • Pro vrácení lze použít původní obal
    • SUPER proces - jak při nákupu, tak při vrácení zboží
    • O žádné nevím

Reakce obchodu Northfinder.cz

• Krásné sportovní oblečení, rozumné ceny, rychlé dodání.
    • Potřeboval bych větší bundu, ale už ji nemají:-((( Tak asi výměna nepůjde:-(((.

Skvělé sportovní oblečení do hor, hodně barevných kombinací, cenově rozumné.

Reakce obchodu Northfinder.cz

Milý zákazník, děkujeme za reakci. Je nám líto, že jste si nestihli zakoupit Vaše oblíbené produkty. Díky oblíbenosti produktů se některé zboží rychle utrácí, proto bohužel neumíme zaručit dostupnost zboží pro všechny zájemce. S pozdravem, Northfinder.

Kvalitní zboží. Bezproblémová výměna přes Zasilkovnu

Reakce obchodu Northfinder.cz

• Při každé objednávce maximální spokojenost.

Velký výběr praktického a kvalitního sportovního zboží. Perfektní komunikace s obchodem, rychlé objednání, rychlé doručení.

Reakce obchodu Northfinder.cz

Dobrý eshop, kvalitní zboží. dobré ceny.

Rychlé dodání, krásné zboží

rychlost

Reakce obchodu Northfinder.cz

Děkujeme za nákup! Snažíme se všechny objednávky expedovat co nejdříve. Vaše spokojenost nás velmi těší. S pozdravem, Northfinder

• Rychlost

Reakce obchodu Northfinder.cz

• spolehlivý obchod, dobrá komunikace

Reakce obchodu Northfinder.cz

Děkujeme za projevenou důvěru, jsme velmi rádi, že jste měli dobrou zkušenost s nákupem. Spokojenost zákazníků je u nás na prvním místě. Děkujeme za nákup. S pozdravem, Northfinder

spolehlivost

Reakce obchodu Northfinder.cz

Děkujeme za vaši reakci, jsme velmi rádi, že jste měli dobrou zkušenost. S pozdravem, Northfinder

Velmi dobrá

Reakce obchodu Northfinder.cz

Děkujeme za nákup, vaše spokojenost nás velmi těší! S pozdravem, Northfinder

Výborná komunikace s obchodem.

• prijemna, rychla obsluha

Reakce obchodu Northfinder.cz

Zboží, které jsem si objednala mi bylo malé. Nebyl žádný problém ve výměně, vše proběhlo super, zboží se mi moc líbí, děkuji. Určitě se ještě vrátím.