Zboží nepřišlo
- 28.11.2021 jsem objednávala respirátory do dnešního dne t.j. 5.12. 2021 nebyla objednávka uskutečněna .
Do dnešního dne nemám vrácené peníze na účet.
V pondělí rano zbozi odeslano dnes je ctvrtek vecer a nic se nedeje
- I po týdnu objednání stále objednávka není k vyzvednutí.
Obchod bohužel nabízí zboží, které ve skutečnosti nemá. Ze 7 objednaných a zaplacených kusů, měli jen 1 :-( Jinak komunikace i vrácení peněz bez problémů.
Nabídka zboží byla v hromadné reklamě a ve finále došlo ke zmatkům. Bohužel...
Objednané zboží v době objednání na e-shopu označeno jako "skladem", po týdnu bez dodání zásilky položen dotaz e-shopu, kdy zboží dodají a příšla odpověď, že zboží nemají :(
- Jakoby přišlo to no
False advertising, na obrázku krásné barvy (černá a modrá) a přišlo tmavě šedá a vyblitě šedá.
Reakce obchodu NEJODEVY.CZ
je nám líto, že nejste s produktem spokojen. Pokud nejste spokojen, můžete jej zadarmo vrátit na nejbližší Zásilkovnu. Postup jak vrátit případné zboží dostává každý zákazník při odeslání objednávky. Bohužel u produktu bylo opravdu staré foto. Vycházíme s fotografií dodavatele/výrobce, který model modernizoval a fotografii neaktualizoval. Situaci jsme napravili a za staré foto se moc omlouváme. -
- Za tyden se nikdo nestěžoval mě informovat v jakém stavu je má objednávka.
0 komunikace, 0 informace a týden je fuč
- Varuji a nedoporucuji tento obchod
V dobe, kdy by jste skoro meli Vami vybrane zbozi od konkurence doma, tak z tohoto obchodu dostavate jen maily, ze neco neni (prestoze vybirate veci, ktere maji na strankach skladem). Jeden den jedna vec, druhy den dalsi veci. Az vam dojde trpelivost a objednavku zrusite. Chcete-li usetrit cas a nervy, nakupujte jinde.
Reakce obchodu NEJODEVY.CZ
je nám líto, že nejste spokojen. Objednávku jsme od Vás obdrželi 20.9. v 20 hod. Následující pracovní den jsme Vás informovali, že jedna položka z 26 položek, které jste si objednal je nedostupná. Mnoho položek, které jste si vybral nebylo skladem a bylo u toho na stránkách uvedeno, že až do 5 pracovních dní odešleme. Bohužel jsme 22.9. při kompletaci objednávky zjistili, že nám dodavatel nedodal další dvě drobné položky a tak jsme Vás informovali. Ač se jednalo o opravdu marginální část objednávky, tak jste objednávku stornoval. Bohužel v takovém množství položek, se může stát, že něco chybí. Každopádně udělali jsme kroky pro zlepšení a teď u naprosté většiny zboží informujeme na stránkách o přesné skladové dostupnosti. Byli by jsme tak rádi, kdyby jste nám ještě dal šanci a využil našeho eshopu. -
- Asi nic
- Rukavice jsem objednal a zaplatil před třemi týdny a zboží stále nedorazilo
Tak dlouhou dodací lhůtu sem posledních pár let už nezažila.
A komunikace obchodu nulováReakce obchodu NEJODEVY.CZ
je nám líto, že nejste spokojena s délkou dodání. Ale dívali jsme se na Vaši objednávku. 13.9.2021 v 13:16 jste udělala objednávku. 14.9. Vám byl odeslán email, že objednávka je kompletí a bude se balit. 15.9. byla zásilka předána přepravci a odeslána(také jste dostala emailem informaci). Za to jak dlouho případně trvalo dodání od přepravce bohužel neručíme a nemůžeme ovlivnit. Bohužel přepravce WE|DO nepatří k nejpružnějším a nejdéle mu to trvá. Z naší strany to trvalo necelé dva dny - od objednávky 13.9. v odpoledních hodinách, do odeslání 15.9. U produktu, který jste objednala máme na stránkách uvedeno - za 3-4 pracovní dní odesíláme. Takže jsme termín odeslání zvládli za polovinu času. Bohužel rychleji to nešlo. Děkujeme za pochopení. Tým NEJODEVY.CZ -
Objednávala jsem 30.8 a zboží dorazilo až 7.9.Takže doporučuji objednat jinde .
Nákup nebyl uskutečněn z důvodu nedostupnosti zboží, přestože při objednávání přes e-shop s tím neměl být žádný problém.
Objednané zboží bylo skladem. Po zaslání platby a po sedmi dnech, kdy jsem zaslala email, sdělili, že dodavatel má inventuru a mám vyčkat!!!
10.8.2021 objednáno a zaplaceno a nic nedoručeno dnes je 17.8 ani zpráva,že zboží bylo odesláno
- rychlost, komunikace
- zboží nebylo skladem, ale objednávka byla uzavřena
- Na E-shopu uvádějí skladovou dostupnost i pro položky, které skladem nemají. Informace "do 3-4 pracovních dní odesíláme" e-shop neaktualizoval ani po té, co mě informovali, že dotčené zboží nemá skladem ani jejich dodavatel. Naštěstí jsem neplatil předem a nemusel jsem řešit vracení již zaplacené částky
Pozor na opravdovou dostupnost zboží - vyplatí se připlatit pár korun za dobírku, než následně zdlouhavě řešit vracení již zaplacených peněz za nedostupné zboží.
- V pondělí jsem objednala 1ks pracovních kalhot CRV 0310001512006 Šortky CRAMBE a dodány byly až v pátek??
- Kdybych objednala 20ks, chápu, nemusí být všechny skladem atd, ale 1ks dle hlášení byly na skladě a dodány až za 5 pracovních dnů?
pokud nevadí dlouhá čekací doba, nemám jiné námitky.