Zboží jsem objednala 16. 12. 2020 a do dnešního dne (8. 1. 2021) zboží nedorazilo, ani se z obchodu nikdo neozval.
S koupí zboží tedy bundy KINGSTON byla moje první zkušenost s nákupem.
Bohužel zboží mi doposud nedorazilo a to bylo objednáno a zaplaceno 7.12.2020
Nemusí to být chyba obchodu, ale přepravce.
Ovšem obchod Nejoděvy.cz by měl mít zpětnou vazbu o dodání zboží zákazníkovi jestli bylo doručeno. -
Zboží mi nedošlo, nikdo mě krom prvního potvrzení objednávky o dalším kroku neinformoval, žádné odeslání zboží, převzetí k přepravě, nic.
- příliš dlouhá doba expedice k dopravci
- 0
- Dodání 14 dní , tento e-shop by vubec nemel existovat .
Pri objednání byl napsanodoručujeme za 3-4 dny , dobře bylo napsáno že se nejake zasilky mohou o par dni zpozdit ale na 14 jsem teda nečekal.
Reakce obchodu NEJODEVY.CZ
je nám líto, že nejste s námi spokojen. Ovšem abych situaci vysvětlil - za dva dny od objednání jsme zboží přípravovali ve skladu na odeslání, kde bohužel jsme při poslední kontrole zjistili chybu u ústenky SANI EVO. Museli jsme to vyřizovat a reklamovat u dodavatele a čekat až nám dopošle správnou. Bohužel v současné předvánoční a covidové době dopravci nestíhají a tak to trvalo 4 pracovní dny (pátý den byl svátek 17.11.). Následující den ráno jsme to odeslali. Že to opět přepravcům trvalo několik dnů než to k Vám doručili, nemůžeme ovlivnit. Je ovšem fakt, že u nás objednávka stála 7 pracovních dní, místo slibovaných 4 pracovních za což se omlouváme. Těch sedm dnů lze jednoduše ověřit dle čísla sledování zásilky, kdy by jste uviděli, že jsme zboží předali přepravci a jak dlouho mu to trvalo, než Vám to doručili. Snažili jsme se udělat maximum pro to aby jste měl správnou objednávku co nejdříve, bohužel v současné době je to složité. -
- Objednáno 12.11. odesláno 19.11. a 24.11. ještě nedorazilo. Z Číny zboží dojde dříve!!!!
Trvá to dlouho
Do dnešního dne zásilka ještě nedorazila,nebýt dotazu na společnost nevěděla bych co s objednávkou vůbec je,
Žádné zkušenosti nemám.Zaplatil jsem zboží a od té doby o nich nevim.
- Levný, proti ostatnim
- Čas nic neznamena
Inzeruji 3-4dny, realita týden, pokud člověk nespěchá a nezapomene, že si něco objednal, tak je to ok.
Zboží mi nebylo ještě doručeno po 14 dnech, pouze mi chodí mail ze zboží je odesláno a po týdnu porad nic
Reakce obchodu NEJODEVY.CZ
je nám líto, že nejste spokojen s rychlostí dodání. Ovšem zdržení je na straně Zásilkovny - my ji dali balíček třemi dny - ovšem vůbec jej neeviduje a nejspíše jej budeme muset reklamovat. Každopádně v současné době (lidi s dětmi doma, karantény, výrazně zvýšený zájem o zboží z internetu) dopravci a i my nestíháme a za normálních okolnosti by termín byl určitě rychlejší. Byli by jsme rádi, kdyby jste nám dal ještě šanci. -
Pomalé dodání
Reakce obchodu NEJODEVY.CZ
je nám líto, že nejste spokojen s rychlostí dodání. Ovšem zdržení je na straně Zásilkovny. My jsme odeslali v termínu, který byl uveden u Vámi vybraného produktu - do 4 pracovních dní. Každopádně v současné době (lidi s dětmi doma, karantény, výrazně zvýšený zájem o zboží z internetu) dopravci a i my nestíháme a za normálních okolnosti by termín byl určitě rychlejší. Byli by jsme rádi, kdyby jste nám dal ještě šanci. -
- pomalé
- poměrně rychlá komunikace
Chápu, že se jedná o velmi poptávané zboží (rouška/prachový filtr), ale skladová dostupnost je snad údaj, který se dá velmi jednoduše průběžně aktualizovat. Navíc v době, kdy je IT na dnešní úrovni se jedná o automatický proces.
Víc než měsíc objednáno a nic se neděje. Špatný velice špatný.
- velmi dlouhá dodací doba
- psali jste kuze byla umelina
obchod lze o materialu z nehuz je vyroben
Reakce obchodu NEJODEVY.CZ
je nám líto, že nejste s obuví spokojen. Ovšem můžete obuv do 30 dní od nákupu vrátit, pokud nejste spokojen. Popisek materiálu máme od výrobce a dle sdělení od výrobce se opravdu jedná o kůži. -
- Vráceny peníze
- Komunikace dobrá
- Pokud zboží není na skladě a není jasné datum naskladnění, bylo by dobré zboží stáhnout ze stránek.
Přestože prodávající inzeroval zboží jako skladem, do dnešního dne zboží nedodal. Klame spotřebitele. Zbytečně ztracený čas a energie s nákupem.
Reakce obchodu NEJODEVY.CZ
je nám líto, že nejste s nám spokojen. Pravdou je, že některé produkty jsou v současné koronovirové době velmi rychle vyprodávány a i sklady dodavatelů i výrobců absolutně neodpovídají realitě díky čemuž se stalo, to co se stalo. Prosíme o pochopení situace. -
- Objednáte si zboží, příjde vám potvrzení objednávky ale bohužel objednané zboží není doručeno.
Tento Eshop mi připadá jako by chtěl platbu dopředu s tím, že vám samozřejmě zboží nedodá. Pokud neprovedete úhradu předem, ztrácí to pro eshop smysl jelikož vás nemůžou okrást a zboží vám nezašlou.
Reakce obchodu NEJODEVY.CZ
je nám líto, že nás takto obviňujete. Objednal jste si obuv od značky ARTRA, která je na objednání u výrobce a její délka dodání je cca 3 týdny. Samozřejmě máme většinu sortimentu, které posíláme do 2-3 pracovní dnů. Prosím příště než nás obviníte z okrádání, podívejte se na stránku produktu a upozornění, že tato obuv je na objednávku..