- Objednávka byla 28.9.22 .Do dnes ještě nedorazila.
Nakupují zde poprvé. Obchod zatím zboží neodepsal.
- Nic!
- Po týdnu mi bylo sděleno, že objednané zboží nedostanu, že není na skladě. Přitom se na e-shopu tvářilo že je k dispozici. Platba kartou, tedy s mými penězi týden obchod vesele disponuje a ještě ani nyní (několik dní po oznámení) mi peníze nebyly vráceny zpět.
- Tento obchod již nikdy!!
nedodání zboží, nekomunikace
Týden objednáno, zaplaceno a balík stále není ještě ani u přepravce... Ve středu byl svátek ale i tak bych mohl mit balík alespoň do pátku. Tak snad přijde do 9 dnů od zaplacení objednávky...
- o ničem nevím
- nabízí zboží, které vůbec nemá
- na eschopu vše skladem
- velké zklamání
zboží mi doposud nedorazilo, nemám co hodnotit
Bylo mi doručeno jiné zboží už 2x
- Asi jeden z nejlevnejsich obchodu
- Tyden dodaci lhuta, kupovat pouze pokud na zbozi nespechate
Zbozi ktere jsem si objednal mi pripadlo ze jiz asi bylo prodano nekomu predemnou a bylo vraceno. V obchode nebylo nijak deklarovano jako vracene zbozi. Mohl to byt jen muj pocit. Zbozi mi prislo v originalni krabici ale chybeli standartni vyplne jako kdyby nekde byli vystaveny nebo vraceny. Mozna jen subjektivni pocit , zbozi nejevilo zadne znamky uzivani, mozna jen nekdo ozkousel a vratil kvuli nespravne velikosti.
nemají inzerované zboží, oznámení až za dlouho.
- tvalo to bohužel dlouho
Možná ostatní budou spokoleni.
- v dnešní době strašně pomalé jednání
- jiné obchody odesílají zboží druhý den po objednání, tady bohužel nevíte jestli Vám vůbec něco přijde
Zboží jsem objednal už před týdnem a ačkoliv bylo skladem tak mi doposud nedorazilo. Stále marně čekám kdy přijde.
- Objednané zboží bylo deklarováno v e-shopu skladem, po odeslání objednávky přišel druhý den e-mail, že mnou objednaný produkt bude naskladněn až v srpnu. Totéž se mi stalo za dva dny, při objednání jiného zboží.
- Nezájem obchodu aktualizovat dostupnost zboží skladem na e-shopu!
Jaký pán, takový krám. Díky bohu, že existuje konkurence, která se o svůj kšeft stará.
Zboží uvedené jako skladové se skladovou zásobou 10 a více kusů nejsou schopni ani po 6-ti dnech zabalit a vyexpedovat
- inzerují zboží jako skladem a pak napíšou že ho nemají
dodaná vesta byla poškozena (přestřižena mezi kapsami-nekvalitní výrobek)
Zboží ještě nedorazilo ???
pokud zboží není skladem tak to má být popravdě napsané..že není a nebude!!!
Hotová katastrofa - neprofesionální a hloupé . Na internetu nabízejí něco , co ve skutečnosti nemají . Po šesti dnech od objednávky se ráčili informovat že zboží není skladem a neví kdy bude -objednávku jsem zrušila Přesto totéž zboží nabízeli na internetu dál.
- Potěšil mě výběr
- Zboží zaplaceno, ale ještě nedorazilo
I když jsem dodržela termín objednání zboží do Vánoc, zboží zaplaceno ,ale ještě nedorazilo, Zklamání