• Nákup bez problémů.

Objednávka byla vyřízena velice rychle.Obchod doporučuji.

Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz

Děkujeme za Vaše hodnocení, těší nás, když je zákazník s nákupem u nás spokojen. Přejeme, ať zboží slouží a dělá radost.

Rychlost dodání zboží

Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz

Děkujeme za Vaše hodnocení, rychlost je dána tím, že veškeré vystavené zboží máme skladem a expedujeme obratem. Děkujeme za důvěru a těšíme se na další případné objednávky.

rychlost

Lucie Maršálková, péče o zákazníky

Zboží dorazilo brzo, spokojenost, doporučuji.

• Vše vyřídím "od stolu"
    • Jak - kdo mi potvrdí záruku?

Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz

Děkujeme za hodnocení. Jako záruka slouží ze zákona doklad o koupi, což je v našem případě faktura, kterou jste dostal na e-mail. U nás Vám ale jako uplatnění záruky stačí jen Vaše jméno, u nás v systému si Vás už dohledáme.

Máme také velmi sofistikovaný systém reklamací, pokud bude nějaký problém, stačí si během pár vteřin založit reklamaci zde na tomto odkazu:

Děkuji, Jan Blažek, majitel obchodu

• Rychlá expedice, velká spokojenost

Lucie Maršálková, péče o zákazníky

• rychlé doručení bez problému

Dobrý obchod

• Rychlost

Jsem naprosto spokojená

• Rychlost a spolehlivost

Lucie Maršálková, péče o zákazníky

• Rychlé vyřízení objednávky.

• dobrá nabídka
    • rychlé vyřízení objednávky

Lucie Maršálková, péče o zákazníky

Velmi dobrá komunikace ze strany obchodu. Bohužel zboží, na které jsem čekal dodavatel obchodu nedodal a proto jsme se vzájemně dohodli na vyrovnání. Super jednání.

Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz

Mnohokrát děkujeme za Vaší kladnou recenzi a pochopení. Bohužel ne vždy a vše dokážeme ovlivnit. Děkujeme, že i tak jste v nás neztratil důvěru a těšíme se na případné příští objednávky.

Lucie Maršálková, péče o zákazníky

• velmi rychlé doručení, dobrá cena zakoupeného zboží

Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz

Děkujeme za Vaše hodnocení, právě rychlost a cena patří mezi naše největší přednosti a těší nás, když je zákazník ocení. Rychlost je dána tím, že veškeré nabízené zboží máme skladem a expedujeme obratem. Děkujeme za důvěru a těšíme se na další případné objednávky.

Vše OK

Lucie Maršálková, péče o zákazníky

• První objednávka zrušena a terapeutickou botu jsem vyměnila za druhou botu v nabídce.
    • Využívám každou chvíli, jen větší zimu v okolí nedokázala dohřát.
    • Bota stojípod stolem, a je vynikající při práci s počítačem.
    • Jeden a půl hodiny vyhřívá a vypne. Brala bych delší čas.

Balení v pořádku, balík přičel jak měl, dokonce před Vánoci neměl žádné zdržení. Líbí semi, že dokud zásilka neodešla, mohla jsem provést změnu - i se sami doptávají.

Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz

Děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme velmi rádi, že balení i doručení Vaší zásilky proběhlo k Vaší spokojenosti a že jste ocenila možnost změny objednávky před odesláním. Přejeme Vám krásné prožití svátků a těšíme se na další případné objednávky.

• Rychlé dodání,slušné chování,dobrá cena
    • Abych byl objektivní,obrázek trochu jiný,než dodané zboží ,ale z popisu se to dalo předpokládat.Doprava zdarma ,o které se píše již ne,ale to vidí každý před odesláním objednávky.

Spokojenost,rychlé doručení.

• Rychlost dodání, cena