vše ok
Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení, těší nás, když je zákazník s nákupem u nás spokojen. Přejeme, ať zboží slouží a dělá radost.
Spokojenost
Rychlé dodání.
Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení, rychlost je dána tím, že veškeré vystavené zboží máme skladem a expedujeme obratem. Děkujeme za důvěru a těšíme se na další případné objednávky.
- Dobrá cena
Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení, snažíme se, aby cena byla nejnižší na trhu a těší nás, když to zákazníci ocení. Děkujeme za důvěru a těšíme se na další případné objednávky.
- Vše v pořádku.
Vnučka je spokojená.
Lucie Maršálková, péče o zákazníky -
- Časově neomezený výběr z pohodlí domova
- rychlost dodání super
Lucie Maršálková, péče o zákazníky -
Kočičkám se moc líbí a dovádí na něm.
Lucie Maršálková, péče o zákazníky -
Rychlé dodání zboží a dobře zabalené.
Spokojen.Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz
Lucie Maršálková, péče o zákazníky -
obchod proběhl bez problému, rychlé dodání
Lucie Maršálková, péče o zákazníky -
rychlé a bezproblémové dodání zboží
- Cena a dostupnost skladem
Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení, právě rychlost a cena patří mezi naše největší přednosti a těší nás, když je zákazník ocení. Rychlost je dána tím, že veškeré nabízené zboží máme skladem a expedujeme obratem. Děkujeme za důvěru a těšíme se na další případné objednávky.
časová flexibilita.
- rychlost
- komunikace
- zpětná vazba
- reakce na požadavky
- materiál
Připojistili jsme zásilku a udělali dobře. Bohužel nám přišlo poškozené zboží, vše jsme na fotili, poslali jsme na email firmy a během druhého dne jsme měli okamžitě odpověď a další den nám odesílali nové kusy zboží. Firma jedná skvěle a korektně, což v dnešní době není obvyklé.
Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz
Taková slova se tak krásně čtou. Jsem moc rád, že jste ocenili naší snahu. Toto je totiž naším standardem a ne jen kvůli tomu, že jste si připojistili zásilku.
Moc děkuji za Vaši milou recenzi a ať nábytek od nás dlouho slouží.
Jan Blažek, majitel obchodu -
Perfektní zásilkovna, obrovská spokojenost, ochota a vstřícnost. Doporučuji:
Lucie Maršálková, péče o zákazníky -
K objednanému zboží jste nedodali návod v češtině.Doufám ,že toto nedopatření napravíte.Aamec Jiří Litoměřice
Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz
Velice se Vám omlouvám za pochybení. Vidím zde Vaše číslo objednávky, proto Vám ihned návod pošlu do mailu.
Děkuji,
Jan Blažek, majitel obchodu -
- doručeno druhý den -supr
Lucie Maršálková, péče o zákazníky -
Úžasně rychlé dodání, výborně zabalené - spokojenost.
- Nákup bez problémů.
Objednávka byla vyřízena velice rychle.Obchod doporučuji.
Lucie Maršálková, péče o zákazníky