+++++

rychlost dodání

• přišlo včas

• Rychlé

Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz

Děkujeme za Vaši recenzi. Rychlost doručení je dána tím, že veškeré zboží máme skladem a odesíláme ihned. Vždy se snažíme, aby naši zákazníci, byly s nákupem a výběrem spokojení.

• Rychlé jednání a doručení

Luxová Kristýna - péče o zákazníky

Zakázka došla v porušeném stavu. Na krabičce s příslušenstvím byly utrženy držáky . Jinak dobrý.

Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz

mrzí mne, že vše neproběhlo tak, jak mělo. I přes naší snahu zabalit zboží co nejlépe někdy selže dopravce a zboží poškodí. Vidím zde Vaše číslo objednávky, budu Vás kontaktovat a vyřešíme bu%d výměnou krabičky s příslušenstvím či adekvátní slevou, kterou bych Vám poslal na účet. Děkuji za hodnocení,

Jan Blažek, majitel e-shopu

• Bez problému

Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz

Děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo bez problémů, a těší nás, že jste spokojen. Budeme se těšit na Váš další nákup u nás.

Rychlé dodání.

Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz

Rychlost dodání je dána tím, že skutečně veškeré zboží v naší nabídce máme v našem vlastním skladu. Proto je odeslání takřka okamžité.

Rychlost a cena

Super

Luxová Kristýna - péče o zákazníky

Objednávala jsem zde poprvé a jsem spokojena

Luxová Kristýna - péče o zákazníky

obchod nabízel, co jsem hledala, rychlé doručení

Luxová Kristýna - péče o zákazníky

Objednán průtokový ohřívač do zahrady, funguje i na zahradní sprchu , i když se musí dost přiškrtit proud vody, jinak super rychlé doručení, spokojenost.

Luxová Kristýna - péče o zákazníky

• Reaguje okamžitě, spolehlivost a velice rychlé dodání zboží.

Nakupoval jsem zde poprvé a obchod doporučuji. Rychlé jednání a dodání zboží. Dokonce i na dotazy odpovídá okamžitě a pan Blažek natočil video jak a co čistit, konkrétně u tepovače.

Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz

Opravdu pro nás není klišé, že zákazník je u nás na 1. místě. Moc děkuji za krásnou recenzi, máte již na mne číslo, pane Miloslave a kdybyste cokoliv potřeboval, či Vám nebylo jasné, kdykoliv pište, volejte.

Jan Blažek, majitel obchodu

Vše proběhlo v pořádku, komunikace, dodání. Jsem spokojená.

Luxová Kristýna - péče o zákazníky

Rýchlosť dodania a aj kvalitní zbozi

• Rychlé doručení
    • Zboží v pořádku

• cena
    • rychlost dodání
    • nekvalitní nábytek
    • polský nábytek přelepený německou nálepkou

Eshop funguje dobře, ale nabízí i nekvalitní zboží (odráží se to na ceně, ale až takový paskvil jsem nečekal). Mnou zakoupený nábytek (Halmar psací stůl Baru a komoda Simon) je nekvalitní a prakticky nesmontovatelný. Na montáž si připravte truhlářské nářadí a hlavně nervy ze železa.

Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz

Nábytek Baru a Simon není nekvalitní, ale připouštím, že občas se u zákazníků objeví některé díly, které jsou buď nekvalitně vyrobené či vadné. V těchto případech posíláme obratem díly nové a bezvadné. Je škoda, že se o problému dozvídám až z recenze a říkám to všem a stále : pokud máte jakýkoliv problém, obratem zavolejte, napište, či jakkoliv nás kontaktujte, ať to můžeme vyřešit hned. Když jste nábytek již smontoval, bude těžké díly vyměnit.

Budu Vás kontaktovat a dáme vše do pořádku

Jan Blažek, majitel obchodu

• A jednoduché a rychlé objednání a ještě rychlejší dodání. Děkuji a doporučuji

• ok.

Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz

Děkujeme za Vaše hodnocení.