Jednalo se o nabídku 7 let starých pneu, což na eshopu neuvádí. Naštěstí na to upozornili před odesláním, což je jedno malé, ale bezvýznamné plus.
- nabízí pneu za krásné ceny ... akorát je nemají :-)
- zboží uváděné skladem expedují do 2-10 prac. dnů takto si opravdu nepředstavuji skladovou položku
- po tel. dohodě potvrzení mi prý zboží odesílají obratem = telefonát v úterý a předání do přepravy v pátek ....wtf?
objednávku jsem zrušil, objednal v neděli u konkurence a v úterý mi zboží došlo od konkurence..... nic od tohoto prodejce nebrat! Skladové zboží = expedice 2-10prac dnů = normálně si to kupují jinde a pak teprve přeposílají! Objednávku zrušíte telefonicky a za 2 dny Vám dojde sledovací číslo, že bylo zboží předáno do přepravy...nechápu.
- Již nikdy!!! Nevrací peníze za případný přeplatek!!!
- Prapodivné jednání!!! Pneumatiky vás vyjdou nakonec dráž než kdekoliv jinde :-(
- Slibují a pak trvá dodání. Po urgencích zboží dodají a zpětně naúčtují manipulační poplatky tak, aby nemuseli vracet peníze!!!
- Faktura s vyčíslením manipulačního poplatku není zatím, ani po urgencích, dodána. Tj. neoprávněné obohacování.
Jsem velmi znepokojena jednáním na hranici podvodného jednání. Obchod jedná velmi mile, ale pak dodání trvá déle než je v podmínkách. PO urgencích zboží dodají, ale v případě, že uhradíte vyšší částku než odeberete zboží (jednalo se o záměnu zboží ihned po uhrazení faktury v den vystavení faktury, tj. zboží nebylo ani připraveno k vyskladnění ).
Obchod vystavil fakturu druhou po urgencích, které trvaly 10 dní. Druhá faktura byla na nižší částku, ale rozdíl odmítli vrátit. Tj. netuším, jak řeší v účetnictví. -
týden po objednání pneumatik bez jakékoliv komunikace; telefonicky jsem se dotazovala a bylo mi sděleno, že zboží předávají přepravci; 11 dní od objednání - žádná komunikace, zboží doposud nedodáno
Nedoporučuji, objendla jsem si 3 penu s DOT2016 jednu s aktuálním DOT. Místo toho mi přišly čtyři gumy s DOT 2016.Několikrát jsem musel sám volat do obchodu abych zjistil informace o řešení reklamace. Nakonec mi byla vrácena částka, která však neodpovídala rozdílu mezi pneu s DOT 2016 a standardním prodejem. Při přebírce byly gumy spáskovány tak aby nebyl DOT vidět.
ve vsem je problem
Dobrý den pane Sitáre,
problém není v ničem pokud nechcete porušovat zákony EU.
Urputně jste nás tlačil do nezákonného obchodu a to až neodbytným diktátorským způsobem. Požadoval jste cenu bez DPH, zaslat do Prahy a fakturovat na Slovenskou firmu, což zákony EU nedovolují. Vaše jednání a určování si pravidel - nákup zboží bez DPH v ČR na firmu Slovenskou bylo již za hranici trestného činu daňového podvodu.
S pozdravem Kamil Adamus -
- Pohotové jednání
- Technik při přezouvání pneumatik zapomněl dotáhnout 1 kolo... Parádní zážitek!
- Neuvěřitelné sedření disků při přezouvání pneumatik...
Dobrý den paní Neprašová,
tato recenze je opravdu zavádějící a pro nás ostudná. Ono by vše možná bylo jinak, kdybychom mohli sedřené disky vidět, včetně toho kola, o kterém tvrdíte, že nebylo dotažené. Volali jsme Vám, mluvili s Vámi, chtěli jsme, abyste přijela a my se mohli podívat, co se doopravdy stalo či nestalo. Jenže Vaše vyhýbavé odpovědi a výmluvy, proč se nestavit nám nedovolily vše prohlédnout a Váš názor potvrdit či vyvrátit. Mechanik se mi také zmínil, že při výměně pneumatik jste mu říkala, že jste si odřela disk jak jste jela po prázdném kole. Je to škoda, protože takové věci se nesmí stávat a zvlášť u nás, kde mechaniky hlídá a neustále na vše upozorňuje jeden perfekcionalista. Celá tato věc je mi podivná, ale nedáváme od tohoto problému ruce pryč. Máme nejmodernější technologie a vybavení pneuservisu, patky strojů opatřeny plastovými chrániči proti poškození disků, kalibrované momentové klíče, s kterými kontrolujeme šrouby kol dvakrát na všech kolech. Zákazníkům provádíme službu zdarma: kontrola dotažení kol po ujetí 30 - 50km, tato služba Vám byla také nabídnutá. Na tyto věci jsem opravdu pedant a denně personál poučuji, kontroluji atd. Dbám na to, abychom zákazníkům nabízeli a prováděli služby na profesionální úrovni. Opravdu je mi líto za tento názor, i za to co se stalo, pokud se toto stalo u nás. Také je mi líto, že jsem neměl příležitost celou věc posoudit a vidět kola, případně najít chybu, ať na naší straně či jinde. Pevně věřím, že nic podobného se u nás nebude opakovat, respektive nebude už žádná pro nás ostudná recenze.
S přáním hezkého dne Kamil Adamus -
Cena dopravy byla po vytvoření objednávky zdražena o více než 2.000,- Kč i když v objednávce již byla cena za dopravu započítána. Po připočítání přirážky jde o dost drahý obchod. Škoda času.
Dobrý den pane Doležale.
Objednal jste si 6 kusů NÁKLADNÍCH PNEUMATIK s celkovou hmotností cca 400 kg, u kterých bylo napsáno:
Pokud máte v objednávce nákladní, zemědělské a nadrozměrné pneu, výslednou cenu dopravy si s vámi odsouhlasíme při potvrzení objednávky.
Toto upozornění vidíte během objednávání a také v konečné rekapitulaci objednávky, která Vám je posléze automatiky odeslána
na Váš e-mail:
V košíku máte položku, jejíž cena dopravy se liší podle váhy (viz cena dopravy).
Výslednou cenu dopravy nadrozměrných, nákladních a zemědělských pneumatik nad 30kg/ks si s vámi odsouhlasíme po dokončení objednávky telefonicky.
Je nám líto, že jste si upozornění, které se několikrát zobrazilo nevšiml.
Monika Konkolská -
- nevím
- nepravdivé, neúplné info na eshopu
- nebylo možné objednat 1 ks pneu za cenu uvedenou v eshopu, pouze s příplatkem cca 28 %
- Dobrá komunikace
- U dvou objednávek nabízené zboží nebylo skladem.
Dobrý den pane Niederle.
Objednal jste si pneumatiky, které byly staršího data výroby a poslední 2 kusy.
Bohužel si tyto pneumatiky o chvilku dříve objednal jiný zákazník, o čemž jsme Vás informali. Sice e-mailem, protože telefon jste nám nezvedal.
Druhou objednávku jste udělal na pneumatiky opět se starším rokem výroby, které ani nebyly skladem, na což Vás náš systém upozornil a bylo napsáno i u produktu.
V následných e-mailech jsme Vám nabízeli pneumatiky v obdobné kvalitě i cenové relaci. Bohužel, pneumatiky Continental s rokem výroby 2009 za cenu 763,- Kč, již nejsme schopni zajistit, za což jsme se Vám omluvili.
Na tyto e-maily jste nereagoval.
S přáním hezkého dne za tým NejenPneu
Monika Konkolská -
Objednal jsem si pneu kvůli tomu že jsem je potřeboval rychle napsáno bylo expedice do jednoho pracovního dne v neděli objednal v utery že se to vyřizuje ve čtvrtek jsem to zrušil pač nebili na skladě smuten ani se nikdo neráčil mne informovat já potřeboval nejpozději do patku přezout v sobotu jsem odjížděl na cestu 1000km . Ve čtvrtek v 11hod dopoledne jsem objednal u firmy všenaauto.cz a v patek v 9:00hod byli doma a ještě doprava zdarma.
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- nedodali zboží
pneumatiky které mají na webshopu nejsou schopni dodat
Dobrý den pane Jaroslave Berane,
Vaše nepravdivá informace ostatním zákazníkům a záporné hodnocení nás velice poškozuje, ale toho jste si vědom.
Netuším co Vás vede k tak nedokonalé lži a záměrnému poškozování naši živnosti, ale je to velmi nefér k celému našemu kolektivu, který se snaží všem vyjít vstříc, jak nejlépe to jde.
Vy jste u nás udělal objednávku, kterou jste následně zrušil s tím, že jste objednal špatný rozměr. Byl to záměr k umožnění nás takto následně ohodnotit?
S přáním hezkého dne a jen dobrých úmyslů přeje
Kamil Adamus -
- Výsledná cena byla jiná nežli bylo sjednáno na e-šopu !!!!!!!!!!!!!! Místo jednoho poštovného,platil soused o jedno poštovné navíc !!! Já osobně jsem nemohl zásilku přebrat,tak jsem to zařídil se sousedem a ten to musel doplácet ze svého.Pro mě nepříjemná věc,s kterou jsem předem nepočítal.Přeji pěkný den!!!
Sjednaná zásilka na e-šopu nesouhlasila s požadovanou cenou od dopravce!!!
Byla totiž účtovaná dvojí částka na dopravu.V e-šopu byla kalkulace jen na jeden balík !!! Nepříjemná situace pro souseda,který to přebýral,nemněl tolik peněz,co po něm chtěl dopravce. -
- Cena za poštovné byla navýšena bez předchozího upozornění - což je zásadní problém, protože důvod, proč jsem si tento obchod vybral, byla právě cena za doručení.
Nevěřte ceně poštovného, které obchod udává na svých stránkách, zejména pokud objednáváte 17´pneumatiky. Základní slušnost je alespoň se telefonicky spojit se zákazníkem a vysvětlit důvod nyvýšení ceny, než pouhé poslání faktury, která cenově neodpovídá objednávce.
- nesprávné uvádění ceny za dopravu pneu
- neochota uznat chybu
Klamné informace o ceně poštovného. Z důvodu dobré ceny za pneu a hlavně poštovného jsem objednal právě na tomto obchodě. Došlo mi potvrzení objednávky s danou cenou. Když pak zboží přebírala zásilková služba, došla mi už jiná cena pro převzetí! Místo 254,- nově za 508,- Kč. Když jsem pak volal do obchodu o co jde, tak údajně jsou pneu nadrozměrné a údajně to uvádí při objednávce, že se cena může změnit...Prošel jsem si to znovu a neuvádějí! Navíc podle jejich ceníku mě vyšly dráž 17tky než 18 a vetší! Stale si obhajovali nějaké větší rozměry...nesmysl! Klamné informace uvádějí!
Stále mi nebylo doručeno zboží, když jsem tam volal bylo mi řečeno,že ještě zboží nepřišlo a budou mě kontaktovat, přitom na stránkách měli napsáno zboží skladem.
- Když ptačka lapaji pěkně mu zpívají.
- Sliby se slibuji - blazni se raduji
Jak muzete byt tak drzí slibovat dodani max do 7 dnu,když to nesplníte.
vživotě od Vas již nic nekoupim a každeho budu varovat.
Doufam,že pneu jsou prave ne vyrobene nekde v jeskyni v Afganistanu.
To by mě u Vas vubec nepřekvapiloReakce obchodu NejenPneu.cz
Dobrý den, pane Bocek/Boček,
je mi moc líto, že jste nebyl s naší službou spokojen na rozdíl od velké většiny našich zákazníků. Nicméně Váše nespokojenost nemá žádnou spojitost s naší službou...............
Náš slíbený termín byl dodržen, a to o 2 dny dříve, než jsme Vám v potvrzení objednávky psali, čili Vaše zboží bylo odesláno 5. pracovní den od objednání. Objednal jste si prémiové pneumatiky BRIDGESTONE A005 225/55 R19 99V a nevím o tom, že by Bridgestone či kterýkoliv jiný výrobce pneumatik vyráběl v jeskyni a v Afghánistánu :-). Naše operátorky nejsou na nikoho drzé a mají mnoho kladných ohlasů na velmi příjemný a pohodový rozhovor se zákazníkem.
Nevím proč, ale ve vaší recenzi cítím plno vzteku a zášti, která s námi vůbec nesouvisí. Přeji vám pohodový a klidný den plný jen příjemných událostí.
S pozdravem a přáním krásného dne Kamil Adamus. -
Velmi špatná komunikace ze strany prodejce. Neodpovídá na volání ani mail.
Dobrý den, pane Havlíku,
pneumatiky máte už dávno doma.
Někteří zákazníci nečtou námi zaslané emaily, nelze se jim dovolat, a nasledně napíšou podobnou recenzi.
Tak jak jsme vás v emailu informovali o termínu expedice, tak jsme splnili.
Před odesláním jsme se Vám pokoušeli několikrát dovolat ohledně DOT, ale bez úspěchu. Ale nakonec vše dopadlo dobře :-)
S přáním hezkého dne
Kamil Adamus -
- lháři
- klamou zákazníky
- nezvedají telefon
Objednané plneu měli údajně skladem. Minulý týden v pátek mi paní voalala že pneu budou odesíat nejpozději v úterý. Po moji urgenci ve sředu vytvořili štítky na přepravce GLS a objednávku jakoby odeslali. Do dnešního dne pneu GLS nenačetla na svozovém depu tudíž zboží není stále odeslané. V tomto eshopu určitě nedoporučuji nakupovat a již zde nikdy nenakoupím.
Reakce obchodu NejenPneu.cz
nyní jsem kontroloval zásilky s vašim zbožím a zjistli jsem, že 2 pneumatiky byly zásilkovou službou omylem nasměrovány na jiné depo - závlek. Kontaktoval jsem je s tímto problémem a požádal o urgentní doručení všech 4 pneumatik na vaší adresu.
Omlouváme se za chybu GLS.
S přáním hezkého dne
Kamil Adamus