• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

Koberec jsem obdrzel a hrozný výrobek..Kruh není kruh ,ale ohlodana hrůza.....Opravdu tuhle firmu nedoporučuji..PS...zlatá barva vypadá také jinak..Přiložil bych foto ,ale nelze přidat

Dobrý deň,
    za nás to rozhodne taká hrôza nebola. Každopádne ponúkali sme Vám výmenu za nový kus čo ste odmietli a tak isto ste mali možnosť bezplatne koberec vrátiť. Poslali by sme po neho kuriéra a vrátili by sme vám peniaze. Taktiež ste túto možnosť nevyužili takže asi taký hrozný výrobok to nebol.
    S pozdravom Dávid Šubjak Nej-Koberce.cz

• Koberec stále zvlněný , špinavý a s kazem

Dobrý deň,
    ospravedlňujeme sa za komplikácie s objednávkou no sme si vedomý jedine malinkého kazu ktorý ste nám posielali na e-mail. O zvlnený sme vám písali že koberec stačí nechať pár hodín rozvinutý na podlahe a on sa vám pekne vyrovná. Ohľadom toho že je špinavý ste nám nepísali nič a je to tak pre nás novinka. Každopádne na základe toho kazu sme vám ponúkli zľavu z koberca prípadne výmenu za nový kus alebo vrátenie finančných prostriedkov. Vybrali ste si vrátenie finančných prostriedkov a tak sme poslali kuriéra aby koberec od vás vyzdvihol a následne keď príde k nám budeme vám vracať peniaze.
    S pozdravom Dávid Nej-Koberce.cz

• Zboží má jinou barvu než na obrázku a popisu, není to šedá ani zdaleka

Dobrý deň,
    podľa nás ten behúň vyzerá totožne s fotkou na našej stránke. Mierne farebné rozdiely sú však samozrejme možné. Rozhodne má však sivú/antracitovú farbu.
    S pozdravom Dávid Nej-Koberce.cz

První a poslední nákup v tomto obchodě!!!

Dobrý deň,
    môžeme vedieť aj dôvod vašej nespokojnosti? Kontaktujte nám prosím e-mailom.
    S pozdravom Dávid Nej-Koberce.cz

Koberec neodpovídal kvalitě uváděné na e shopu

Dobrý deň prajem,
    v prípade že vám koberec nevyhovuje môžete využiť našu bezplatnú službu vyzdvihnutia koberca kuriérom u vás na adrese s následným doručením ku nám. Nasleduje vrátenie peňazí na vami zadaný bankový účet.
    S pozdravom Dávid Nej-Koberce.cz

objednaný koberec není doručený, stále mi jen píší, že jej nemůžou dostat od výrobce.

Dobrý deň,
    koberec je už u nás akurát sa omeškali rohožky, objednávku vám budeme odosielať kompletnú prípadne ak vás koberec súri môžete nás kontaktovať a odošleme vám ho ihneď a rohožky potom keď prídu. Mali by prísť každým dňom, hlásili sme výrobcovi že neprišli už pár dní späť. Posielali sme vám akurát automatický e-mail s informáciou o meškaní objednávky a to z dôvodu daných rohožiek, ospravedlňujeme sa za meškanie.
    S pozdravom Dávid Nej-Koberce.cz

Domnívala jsem se, že kupují behoun, tj po čem se běhá a dostala jsem hnusný hadr s vysokými chlupy, letěl rovnou do kontejneru.

Dobrý deň,
    v prípade že vám koberec nevyhovoval nemuseli ste ho hádzať do koša ale stačilo nás kontaktovať a my by sme poslali kuriéra aby koberec vyzdvihol a následne by sme vám vrátili peniaze. Druhá vec je že tento koberec z kolekcie Essence sa predáva často a zatiaľ sme naňho nemali žiadne negatívne ohlasy.
    S pozdravom Dávid Nej-Koberce.cz

Mizerná komunikace, zboží objednáno a zaplaceno před 14-ti dny a vůbec žádná reakce, může stat cokoliv, Ale je potřeba komunikovat.

Dobrý deň,
    ale my sme s vami komunikovali a písali sme vám že daný behúň má dobu odoslania 5-10 pracovných dní. Ospravedlňujeme sa však za meškanie, pred Vianočné obdobie bolo hektické a výrobcovia nestíhali :(

• Rychlá komunikace
    • Ztracená objednávka

Zbozi dosud nedorazilo. Obchod měl prověřit, ale nemám zpětnou vazbu o zjištění, co je s objednávkou. Platila jsem ihned.

Dobrý deň,
    ospravedlňujeme sa za systémovú chybu. Výrobca nám neposlal objednaný koberec pre vás. Už to promptne riešime aby nám ho čo najskôr do poslal. Predpokladám že v priebehu tohto týždňa koberec k nám dorazí a budeme vám ho ihneď odosielať. Budete informovaná e-mailom o odoslaní objednávky. Ešte raz sa ospravedlňujeme za meškanie a komplikácie s objednávkou.
    Ďakujem, s pozdravom Dávid Nej-Koberce.cz

• Rychlost
    • Nevhodně zabaleno!!
    • Koberec pomačkaný
    • Na obrubě vytrhnutá oka-kazový!

Zboží bych si příště neobjednala

Dobrý deň,
    koberec bol balený v originál balení od výrobcu. V prípade že s ním nie je niečo v poriadku kľudne nás prosím kontaktujte e-mailom, budeme to riešiť.
    S pozdravom Dávid Nej-Koberce.cz

Komunikace nic moc. Expedici slibuji do 4-5 dni, pocitejte dvojnasob. Koberec dosel s velkou viditelnou vadou z vyroby, neshodli jsme se na kompenzaci formou slevy, resp. jeji vyse, budeme koberec vracet - bohuzel pro nas zbytecny cas a prace, kterou s tim budeme mit.

Dobrý deň prajem,
    ako sme aj uviedli v e-mailovej komunikácii, je nám ľúto že mal koberec výrobnú vadu. Žiaľ pred odosielaním sme si to nevšimli na koľko bol originálne zabalený od výrobcu a takéto prípade sú naozaj ojedinelé. Každopádne posielame kuriéra aby koberec od vás vyzdvihol a v čo najkratšom čase posielame nový kus ktorý pred odoslaním poriadne skontrolujeme. Ospravedlňujeme sa za komplikácie.
    S pozdravom Dávid Nej-Koberce.cz

Nemohu ohodnotit, protože zaplacené zboží stále nepřišlo. Nebylo ani sděleno v jaké fázi se doručení nachází.

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa za meškanie, výrobca nám zabudol váš koberec odoslať. Ihneď sme ho urgovali a v najbližších dňoch by nám mal doraziť. Je možné že dorazí aj dnes. Pred odoslaním budete informovaná e-mailom.

• Rychlé dostání zboží
    • běhoun zapošili úplně jinou barvou než je koberec

Objednala jsem si šedo-bílí běhoun. Na zapošití stříhaných stran, ale dali hnědo-bílou nit (silon). To jsem opravdu nepochopila.

Dobrý den přeji,

běhouny obšívame barevných chemlonem (nití) která je nejblíže k odstínu běhounu.

S pozdravem David Nej-Koberce.cz

• Po měsíci mi bylo oznámeno, že je koberec vyprodaný, jestli chci jiný

nespolehlivost

Reakce obchodu Nej-Koberce.cz

Velice se vám omlouváme za systémovou chybu :(

David Nej-Koberce.cz

Koberec mi byl doručen,ale byl složen do krychle a totalně zlamaný . ČEKAL JSEM HO SMOTANEJ V ROLI.

Dobrý den přeji,

Na kolik jste si objednali nadrozměrný koberec museli jsme vám to odeslat složené v kostce. Koberec stačí nechat rozprostřen na podlaze a pěkně se vyrovná.

S pozdravem David Nej-Koberce.cz

Koberec není červený jasně jako na obrázku ale je spíše vinovy.

Dobrý den přeji,

V případě že vám koberec nevyhovuje můžete nás požádat do 14ti dnů o vrácení zboží. Objednáme kurýra a ten ho od vás bezplatně vyzvedne. Následně když bude koberec u nás vrátíme vám peníze.

S pozdravem David Nej-Koberce.cz

• tváří se že mají zboží skladem ale po objednání jej objednávají na Slovensku. Dodáno po 19 dnech po objednání a zaplacení

Dobrý den přeji,

Zboží je na externím skladě u výrobce. Doba odeslání byla při produktu 10-12 pracovních dnů. Zboží jsme vám odeslali na 12ty pracovní den. Věříme že jste se zbožím spokojen.

S pozdravem Dávid Nej-Koberce.cz

• Dobrá komunikace při delším dodání v řídili na poště reklamaci
    • Přijatelná cena, řekla bych, že odpovídá kvalitě produktu
    • Koberec na míru my 150x150
    • Koberec neodpovídal popisu píší kvalitní koberec 7 mm výška, přitom koberec má v místě obšití pouze 5 mm a výška koberce bez obšití tak max 2mm
    • Koberec nemá ze spodu protiskluzovou úpravu, budeme muset pořešit sami, jinak je do dětského pokoje NEBEZPEČNÝ!!!
    • Závěrem bych řekla, že ačkoliv koberec cenou odpovídá tomu co přišlo, tak spokojená nejsem. Řekla bych, že klamou zákazníka. Slibují cenu za kvalitu, kterou nejsou schopni splnit. Všem doporučuji si raději připlatit. My zaplatili 618,-Kč za koberec 150x150 cm s dopravou 756,-. Moje mamka za kvalitní dětský koberec zaplatila 900,- Kč. Takže raději připlatit!!!

Dobrý den přeji,

Děkujeme za hodnocení. V případě že nejste se zbožím spokojená mohla jste nás kontaktovat a objednali bychom kurýra aby koberec od vás bezplatně vyzvedl. S dětskými koberci Sweet Town máme zatím jen dobré zkušenosti.

S pozdravem David Nej-Kobece.cz