Nabízené zboží neměli a peníze ještě nevrátili.

• na obuv venku neprší
    • nekvalitní plast
    • kroutí se, problém při každém zavírání botníčku
    • neúměrně vysoká cena oproti kvalitě

• jediná výhoda je v tom, že vrátili platbu
    • obchod nabízí zbiží, které nemá skladem ani není dostupné

• Cena
    • Komunikace se zákazníkem - milý personál
    • Sada talířů částečně prasknuta
    • Objednávala jsem zboží které bylo “skladem” protože jsem potřebovala svou objednávku obdržet co nejrychleji, nakonec se objevilo ze jedno zboží skladem nebylo, musela jsem čekat delší dobu.

Nabízí zboží, které nemá

Délka se neshoduje s délkou na jídlonosiči, je delší o 4 cm a tvarem vůbec nevyhovuje tak, aby udržela misky nad sebou . Jsou uvolněné, větší a jídlo - třeba polévka - se z nich lehce vylije. Pro mě - vysloveně - vyhozené peníze. Promiňte, ale je to tak. Budu si muset zakoupit zcela nový jídlonosič. Byl to jídlonosič UH 3 x 1,5 l LAZET, je nový, ale držák na něm praskl. No nic.

Reakce obchodu NašeObchody.cz

děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Kontrolovali jsme držák a měl by být opravdu pro jídlonosič Lazet 3 patra. Rádi vše vyřešíme k Vaší spokojenosti buď výměnou nebo vrácení peněz.

Václav

Úmyslně posílají uplně jiné zboží,zkouší co lidi vydrží.

• reagují rychle
    • pošlou něco jiného

Zboží jsem zaplatil a nebylo mě dodáno !!!!

Reakce obchodu NašeObchody.cz

moc děkujeme za hodnocení. Osobně jsem nyní kontroloval firemní bankovní účet a platbu jsme od Vás dosud neobdrželi. Objednávku jsme dostali 19. 3. s platbou převodem a 23. 3. jsme Vám zaslali připomenutí platby. Na e-mail jste nám zatím neodpověděl a platbu také neodeslal. Věřím, že muselo dojít k nějakému nedorozumění.

Druh platby můžeme určitě změnit například na dobírku a objednávku Vám rádi zašleme. Stačí, když nás kontaktuje na [email protected].

Přeji krásný den
    Vašek

Pet dnu od ovjednavky mi na zakaznicke lince bylo sdeleno, ze zbozi maji a zitra nejpozdeji pozitri odesilaji balicek. Po tydnu stale nic a tak jsem objednavku stornovala a v emailu mi sdeleno, ze storno prijimaji a omlouvaji se, ale zbozi jeste stale nebylo naskladneno ‍♀️

Zboží objednáno a zaplaceno 23.9.2020, dodnes (5.10.2020) nemám zboží ani žádnou zprávu. Jsem nespokojená a zklamaná.

• Zboží je zaplaceno a stále ho nemám

Reakce obchodu NašeObchody.cz

moc děkujeme za hodnocení a omlouvám se za prodlení s dodáním zboží. Do budoucna se budeme snažit zlepšit naši expedici. V posledních 2 měsících předěláváme systém skladování a budeme v tom pokračovat, abychom se zlepšili. Budeme se těšit na další návštěvu.

• Doposud nic nepřišlo

Reakce obchodu NašeObchody.cz

velmi se omlouváme za delší dodací lhůtu. Měli jsme u objednané položky problémy s dostupností. Budeme se podobným situacím do budoucna předcházet.

Ještě jednou se omlouvám za zdržení a budeme se těšit na případný další nákup, abychom se zlepšili reputaci.

Přeji krásný den
    Václav

• při telefonickém jednání byla paní vždy ochotná a milá
    • Polévková mísa byla značně znečištěná zejména na okrajích hran. Ty jsem musel houbičkou důkladně umýt. Mísa byla evidentně špatně skladována. Navíc byla v krabici na které byl nápis keramický odpařovač tedy pochybuji o původním určení jako polévková mísa o tom svědčí i fakt, že v nádobě chybí výřez pro naběračku. Nakonec kupuji novou mísu a tuto si nechám na chalupu (jsem línej vracet)
    • Zboží přišlo se zpožděním po 2 urgencích

Reakce obchodu NašeObchody.cz

moc Vám děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Mísa je opravdu určená jako polévková. Bohužel od tohoto konkrétního výrobce není ani jedna mísa opatřena výřezem/otvorem pro naběračku. Omlouváme se za způsobené komplikace, budeme se snažit naše služby zlepšit, aby k podobným problémům nedocházelo. Rádi Vám dodatečně poskytneme slevu na zakoupen zboží. V případě zájmu nás prosím kontaktujte na e-mail.

Václav

• Dlouhá doba zboží muselo být vráceno špatně rozměry a žádná výměna peripetie na České poště která dle pokynu mne daných zástupci obchodu byla mylná.posta nechtěla zboží odešla.

Reakce obchodu NašeObchody.cz

děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Budeme se snažit naše služby zlepšit, aby nedošlo k dalším podobným problémům. Bohužel vrácení zboží přes Českou poštu je trochu komplikované. Například Zásilkovna má tuto službu lépe nastavenou.

Omlouváme se za komplikace a přeji Vám krásný den
    Václav

Víko jednoho jídlonosiče je promáčklé, druhý je v pořídku.

Reakce obchodu NašeObchody.cz

velmi se omlouvám za komplikace se zbožím. Rádi Vám jej bezplatně vyměníme. Prosím kontaktujte nás na e-mail uvedený na faktuře. Zašleme Vám nový jídlonosič a při předání by přepravce odvezl ten poškozený.

Vašek

• obchod pouze přijal platbu platební kartou a po dvanácti dnech zatím ještě nepotvrdili objednávku.

Reakce obchodu NašeObchody.cz

mnohokrát děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Vaši objednávku jsme přijali 28. 4. 2019. Součástí objednávky bylo také zboží, u kterého jsme avizovali dostupnost do 10 dní, jelikož zrovna nebylo skladem. Zásilku jsme expedovali 7. května 2019, což je 9 od objednání. Budeme se snažit lépe na našem e-shopu prezentovat dostupnost jednotlivých výrobků, aby byla více zřetelná. Věřím, že toto nedorozumění budeme mít možnost v budoucnu napravit a dáte nám opět šancí. Děkujeme za Vaši objednávku a ať Vám zboží dobře slouží.

Za NašeObchody.cz
    Vašek

• Vše pečlivě zabaleno, dobré ceny
    • Špatná komunikace, dlouhá dodací lhůta

Po objednávce zboží 1.12. přišel automatický mail ovšem bez jakýchkoli údajů a od té doby nic, takže od tohoto obchodu uz nic neočekávám.

• Objednaný výrobek nebyl skladem. Nabídli mi doručení za týden o cca 400,- dráž.