- Nůž šéfkuchaře (poměrně drahý) byl doručen poškozený - ulomená špička. Rozhodně to nebylo dopravou, nůž již byl v takovém stavu zabalen a odeslán
- Dvě z šesti misek, co jsem si objednal byly hodně zašlé a poškrábané (asi dlouho ležely někde na polici jako výstavní kusy). Bohužel se nepodařily mytím vyčistit.
- O nedostupnosti části objednávky jsem se dozvěděl až po týdnu od objednání
Můj první a určitě poslední nákup v tomto obchodě. Mám pocit, že hřeší na to, že zboží zákazník uvidí až doma nebude se mu chtít reklamovat...
- Dlouhé dodací lhůty - nepřišlo všechno - muselo se reklamovat
- Pouze cena která avšem není vše.
- Přístě si připlatím a mám zboží dříve a s komunikací.
- Žádné info a objednávce.
- I při zboží skladem doručení doručení trvá týden.
Reakce obchodu NašeObchody.cz
mnohokrát Vám děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Kontroloval jsem přehled e-mailů a dle všeho Vám měly být doručeny všechny naše informační e-maily. Žádný e-mail se nám nevrátil. Buď mohla být zadána nesprávná e-mailová adresa anebo naše e-maily mohly skončit v nevyžádané poště.
Velmi se omlouvám za zdržení s doručením zásilky. Na zboží nám přišlo více objednávek a museli jsme doobjednat další kusy. Bohužel během státních svátků jsme měli nepravidelné zásobovací cykly, což ovlivnilo expedici některých zásilek.
Ještě jednou se omlouvám a věřím, že na nás nezanevřete. Přeji Vám krásný den
- Žádné
- Doručení
Už 10 dní čekám na doručení a stále nic.
Reakce obchodu NašeObchody.cz
mnohokrát Vám děkujeme za hodnocení a poskytnutou zpětnou vazbu. Zboží bylo již minulý týden připraveno na naší prodejně k převzetí. Bohužel jsme Vám, ale zapomněli odeslat informační e-mail a SMS. Chci se Vám omluvit za způsobené komplikace a zdržení. K objednávce jsem Vám uplatnil slevu jako malou kompenzaci. Věřím, že na nás nezanevřete a v budoucnu nás opět navštívíte.
NašeObchody.cz -
- příchytky nedrží...během pár vteřin pustí...povrch je dukladně čistý.....a objednal jsem si jiný uchyt než přišel.....
Reakce obchodu NašeObchody.cz
mnohokrát Vám děkujeme za hodnocení. Velmi se omlouvám za problémy s madlem. Měli jsme u produktu zastaralý obrázek. Došlo ke změně barevného zpracování madla. S přichytáváním madla jsme dosud problémy nezaznamenali. Vždy prosím zkontrolujte, že je povrch odmaštěný a rovný, a že přísavky nepřesahují například přes spáry mezi keramickým obkladem. V případě problému nás určitě kontaktujte.
Děkujeme Vám a přeji Vám hezký den
- Rychlost.
- Když nemají objednané zboží,pošlou cokoliv.
Objednány bílé dozy na mouku.Dorazilo 5 zelených,3 béžové.Výměna prý není problém,ale budou asi až v létě,tak nám je pošlete zpátky a až budou,my vám je pošleme.Peníze si zatím ponechají.Mají zákazníky za pitomce?
Dobrý den pane Martine,
děkujeme Vám za hodnocení a poskytnutou zpětnou vazbu. Na našich stránkách máme vyobrazenou dózu v zelené barvě. Kontroloval jsem stav objednávky a zprávu o Vašem požadavku na barvu jsme neobdrželi. Bohužel nemáme možnost výběru barev, proto zasíláme ty produkty, které máme aktuálně k dispozici.
Věřím, že na nás nezanevřete a opět nás navštívíte, abychom si napravili reputaci.
NašeObchody.cz -
Nekomunikace, nepotvrzení objednávky, zřejmě nemají o mé peníze zájem.
Dobrý den pane Jirko,
velmi Vám děkuji za hodnocení a zpětnou vazbu. Na základě Vašeho příspěvku jsem prověřovali, proč Vám nepřišly žádné informace. Bohužel Vám nebyly doručeny informační e-maily, což mne velmi mrzí a omlouvám se za komplikace. Je naši chybou, že jsme si toto neohlídali.
Nicméně věřím, že na nás nezanevřete a opět nás v budoucnu navštívíte. Budeme se snažit naše služby, aby se zbytečné chyby neopakovaly.
Ještě jednou děkuji za hodnocení a omlouvám se za komplikace. Přeji Vám pěkná den
NašeObchody.cz -
- Uvadeli, ze TV je na sklade, pritom jiz nebyla dostupna.
Reakce obchodu NašeObchody.cz
děkujeme Vám za hodnocení. Ano bohužel jsme měli špatně vedenou položku, kterou jste si objednal. Chyba nastala na naší straně. Objednanou TV jsme zinventarizovali a evidovaný počet kusů skladem jsme opravili.
Velmi se omlouváme za vzniklé komplikace. Chyby se nám občas stávají.
Přeji Vám krásný den a věřím, že na nás nezanevřete.
NašeObchody.cz -
Byla mi započtena cena za dopravu i když byla zdarma a po dvojí urgenci mi ještě nebyla vrácena
jak bylo slíbenoReakce obchodu NašeObchody.cz
děkujeme za hodnocení a komentář. Ano velmi se Vám omlouvám za tuto komplikaci. Chyba nastala v našem systému, již jsem to nechal prověřit naším programátorem. Teprve včera byla připsána na náš účet platba za dobírku od přepravní společnosti, peníze jsem Vám obratem přeposlali. Ověřoval jsem to u naší účetní. Peníze by Vám měla být připsána již dnes nebo zítra.
Omlouvám se ještě jednou, věřím, že na nás nezanevřete a opět nás navštívíte.
Přeji hezký den a ať Vám zboží dobře slouží
NašeObchody.cz -
- nabízí produkty, které potom není schopen dodat
- dlouhá doba dodání (i s přihlédnutím k státním svátkům)
- není možné kontrolovat stav objednávky, chodí pouze e-maily
- při objednávce není zřejmé, zda-li je platba zdarma nebo za 99,- (u způsobů plateb se ukazuje cena za doručení)
Obchod nedoporučuji. Objednal jsem více zboží, jednu z nich nebyli schopni doručit, zbytek přišel relativně pozdě a ani s komunikací jsem nebyl spokojen.
Reakce obchodu NašeObchody.cz
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Velmi se omlouvám, že jsme měli problémy s vyřízením Vaší objednávky. Konve jsme bohužel neměli skladem, což jsme Vám dávali vědět, měli jsme chybu v našem systému. Cena dopravy a platby je patrná v objednávkovém košíku, kdy jsou viditelné rozdíly při platbě předem, dobírkou, atd. Ovšem je pravda, že toto nemáme rozděleno. Je vidět pouze celková cena při odlišných kombinacích dopravy a platby.
Budeme se snažit zlepšit naše služby a věřím, že nás v budoucnu opět navštívíte, abychom si napravili reputaci.
NašeObchody.cz -
Polovinu věcí neměli, musela jsem objednávku zrušit
Reakce obchodu NašeObchody.cz
děkuji Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. U Vaší objednávky jsme bohužel měli skladem jiné barvy produktů než jste si přála. Objednávka se tedy zdržela v důsledku naskladnění požadovaných barev. Bohužel nás zklamal i dodavatel, který nám zaslal jiné barvy než jsme objednali a taky jiný počet kusů. Bohužel toto byla nešťastná objednávka, kdy se sešlo více problematických okolností. Přijměte proto prosím omluvu a dárkový poukaz, který Vám zašlu na e-mail.
Budeme rádi, když nás v budoucnu opět navštívíte, abychom si mohli napravit reputaci.
- Slušné ceny
- Nekomunikují
Objednávala jsem v pátek 10.6. ale nepřišlo žádné potvrzení o přijetí objednávky. Domnívala jsem se, že jsem zadala špatně mailovou adresu, tak jsem jim psala s žádostí o zaslání podkladů k platbě. Nepřišlo nic, ani do spamu, musela jsem tedy objednávku zrušit, na to také nikdo nereagoval.
Reakce obchodu NašeObchody.cz
děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu našeho e-shopu.
Osobně jsem nyní zkontroloval co se s Vaší objednávkou dělo a jak probíhala komunikace. Jako dopravu jste si zvolila osobní odběr na Uložence s platbou při převzetí.
V systému jsem si dohledal, že bohužel na Vaši adresu nebyly doručeny informační emaily, což se ojediněle stává. Tuto skutečnost jste nám sdělila v e-mailu v pátek 10. 6., kde jste se dotazovala na informace k e-mailům a k platbě. Na tuto zprávu jsme Vám odpovídali v pondělí 13. 6. s potřebnými údaji. Vše tedy mělo proběhnout správně.
Je mi líto, že jste s námi měla špatnou zkušenost. Budeme se snažit napravit náš systém pro odesílání e-mailů a přijmout opatření. Nicméně informace jsme Vám zaslali v dodatečném e-mailu.
NašeObchody.cz -
špatná komunikace,doba dodání také velmi špatná
Reakce obchodu NašeObchody.cz
děkujeme za hodnocení našeho obchodu a zpětnou vazbu. Osobně jsem s Vámi objednávku řešil ihned po jejím vytvoření, kdy vznikl problém s nedostupností jednoho zboží. Nyní jsem zpětně dohledával, kde na naší straně nastal problém. Bohužel jsem si špatně předal informace s mými kolegyněmi na prodejně, kde jste měla osobní odběr. Zboží bylo připraveno k vydání 2 dny potom, co jste vytvořila objednávku, až na výše zmíněný 1 kus. Tím, že jsme si špatně předali informace a kolegyně si myslela, že je nutno vyčkat na chybějící kus zboží, tak došlo k velkému zdržení. Za svou chybu se Vám omlouvám. Doufám, že Vám zboží i tak dobře poslouží.
NašeObchody.cz -
Z obchodu dorazilo zboží rozměrově jiné, než deklaruje.
Reakce obchodu NašeObchody.cz
velmi se omlouvám za komplikace se zbožím. Bohužel jsme měli na webu špatný údaj v popisku produktu. Ten jsme opravili a provedli jsme kontrolu popisků ostatních produktů ve stejné kategorii.
NašeObchody.cz -
- Nedodá PŘESNĚ POŽADOVANOU VĚC!!!!!!!!!!!!!!
- CHAOS v objednané věci
váš obchod nabízí nabíjecí adaptér pro LCD monitory 100-240V/12V 4A 48W. Přitom mi přišel adaptér 100-240V 1A W? s koncovkou úplně odlišnou!!!!! Takže na nic! Ještě že mám ten kabel, který vyhovuje, proto objednávku nevracím. Měli by jste věnovat 100krát více pozornosti co nabízíte a co dodáváte. Takhle by jste objednávání přez internet zlikvidovali. Nevím, jestli si ještě někdy něco vůbec objednám.!!!!!
Reakce obchodu NašeObchody.cz
velmi se omlouvám za komplikace, které Vám vznikly. Zpětně jsem dohledával Vaši objednávku a vše jsem kontroloval. Dle naší evidence jsme Vám odeslali správné zboží, které bylo objednáno. Informace uvedené u produktu na našem e-shopu jsou taky správné. Vzniklý problém se budeme snažit objasnit a vyřešit.
NašeObchody.cz -
- Protože nenapíší jestli tohle zboží mají nebo ne a zákazník čeká a neví jestli mu to pošlou.
Reakce obchodu NašeObchody.cz
velice nás mrzí hodnocení zákazníka. Ten si asi při objednání espressa nevšiml, že u produktu je uvedeno předpokládané datum naskladnění 20.1. a že v okamžiku jeho objednávky není skladem : http://www.naseobchody.cz/#q=delec680m&page=1
- Pokud chcete dostat jiny produkt nez jste si objednali tak ten obchod doporucuji.
- Nevedi co prodavaji.
Udelali obchod ale nemi prodavat. Nemaji prehled co vyvesi k prodeji.
- Žádné
- Klamání zákazníka.
Nedoporučuji tento obchod, neboť mylně uvádí, že je zboží skladem, které pak ve skutečnosti není.
- není uveden počet kusů, které jsou k prodeji....potom je zákazík překvapen, že zboží, které jde objednat, nakonec není
- nabídl zboží, které jsem hledala
- reagoval až na urgenci odpovědí, že zboží nebude...