• Rychlost dodání
    • Kvalita produktů
    • Rychlá a vstřícná Online podpora
    • Dobrá komunikace
    • Žádná

Jsem moc spokojená s tímto eshopem a především s jejich produkty. Zboží je vždy skladem a rychle dodáno. Zkoušela jsem i jinou podstatně levnější zahraniční značku, která se dá sehnat pouze za hranicemi a byla jsem velmi zklamaná s kvalitou. Velmi jsem litovala koupě a přešla jsem zpět k produktům Naše mléko, která je pro mě zárukou dobré kvality.

Milá Silvie,
    děkujeme vám za recenzi, jsme opravdu rádi, že vašemu miminku Naše mléko vyhovuje a že jste s námi spokojená. Vyrábíme jej z kvalitních surovin, nepoužíváme palmový olej, GMO suroviny, ani kravské složky.

Pěkný den tým Naše mléko

• Rychlé dodání
    • Cena

Dobrý den Kateřino,
    děkujeme za vaši recenzi, jsme rádi, že jste s námi spokojená, rychlá expedice, kvalita našich výrobků a v neposlední řadě i cena, kterou se stále snažíme držet i přes vysokou inflaci, toto jsou naše priority. Věříme, že i nadále budete vy i vaše mimiko s námi spokojené.

• zakoupeno v Naše Mléko před 3 týdny

• Kupujeme stále, protože miminku chutná.

Dobrý den Romano,
    děkujeme za vaši recenzi a věrnost, jsme moc rádi, že vašemu miminku Naše mléko vyhovuje.

• zakoupeno v Naše Mléko před 4 týdny

• Český produkt, který našemu miminku pomáhá už několik měsíců. Než jsme poznali Kozí mléko, tak malá hodně trpěla na bolavé bříško.

Milá Jitko,
    děkujeme vám za recenzi, jsme moc rádi, že vašemu miminku Naše mléko vyhovuje a pomáhá, na bolavá bříška jsme specialisté :-) kozí mléko se v bříšku sráží do jemných vloček a takto jemná trávenina snáz prochází trávicím traktem miminka, což zabraňuje bolestem bříška.
    Pokud budete potřebovat radu nebo pomoc, jsme tu pro vás.

Krásné dny vám přeje tým Naše mléko

• Opravdu rychlé dodání

Reakce obchodu Naše Mléko

jsme moc rádi, že jsme splnili vaše očekávání ohledně expedice, kolegové dělají co mohou, aby vaše objednávky byly u vás co nejdříve.

Hezký den Naše mléko

• zakoupeno v Naše Mléko před 1 měsícem

Rychle dodani, vysoka kvalita, spokojene brisko meho miminka, dekuji

Milá Maruško,

děkujeme za krásnou recenzi, jsme rádi, že máte spokojené miminko. Kozí mléko se v bříšku sráží do jemných vloček, které se snáze vylučují a miminka tak netrpí na bolesti bříška.

• Dobré ceny
    • Rychlé dodání

Kvalitní kaše

Reakce obchodu Naše Mléko

děkujme za vaše hodnocení, jsme moc rádi, že Kozí kaše vašemu miminku vyhovují. Ceny se i přes inflaci snažíme držet stejné.

• Rychlost
    • Výběr
    • Kozí produkty, které nazatěžují miminka
    • Možnost i cestovních balení, bez kterých už si nedokážu představit vylety

Milá Pet,
    moc vám děkujeme za krásnou recenzi, jsme opravu rádi, že jste objevila výhody našich výrobků z kozího mléka. Malá balení jsou super buď na vyzkoušení nebo jak píšete, na cesty. Snažíme se tak zamezit případnému plýtvání jak jídlem, tak vašimi penězi a samozřejmě vám také usnadnit cestování a výlety s miminkem.

• Spokojenost.

Dobrý den Romano,

děkujeme za recenzi, jsme rádi, že jste spokojená, pokud budete v budoucnu potřebovat poradit, jsme tu pro vás.

rychlá dodávka

Reakce obchodu Naše Mléko

Dobrý den, děkujeme vám za recenzi, jsme rádi, že jste s naší expedicí spokojená, snažíme se, aby objednávky byly u vás co nejdříve. Věříme, že stejně tak spokojená budete s našimi produkty.

Krásné letní dny vám přeje tým Naše mléko

• Rychlé doručení
    • Cena vs. kvalita je lepší, než u jiných značek, které ani nemají tak kvalitní složení
    • Nevím

Původně jsme používali nutrilon nenatal, ze kterého syna bolelo břicho, měl problém se stolicí, kdy se bez pomoci nebyl schopen vyprázdnit a hodně po něm blil. Záchvaty pláče byly na denním pořádku. Takže když syn mohl konečně nenatal vysadit, koupila jsem mu kozí mléko od firmy Naše mléko. Díky kozimu mléku máme teď doma spokojené dítě.

Reakce obchodu Naše Mléko

Milá Silvie, děkujeme vám za krásnou recenzi, jsme opravdu rádi, že Naše mléko vašemu synovi vyhovuje. Kozí mléko je lépe stravitelné a svým složením i více podobné mléku mateřskému, navíc má díky nižšímu obsahu alfa s1 kaseinu (hlavní alergen kravského mléka) nižší alergenní zátěž. Naše mléko vyrábíme v jižních Čechách z plnotučného kozího mléka a svým složením odpovídá legislativě EU.
    Přejeme vám i vašemu synovi hodně zdraví a společné radosti
    tým Naše mléko

• Zboží bylo v pořádku.

Dobrý den Romano,

děkujme za recenzi, jsme rádi, že jsme splnili vaše očekávání a že jste s našimi produkty spokojená. Přihlaste se k odběru novinek, kde vás budeme pravidelně informovat nejen o slevách a novinkách, ale přidáváme i recepty.

Spokojenost

Reakce obchodu Naše Mléko

jsme moc rádi, že jste s naší prací a hlavně našimi produkty spokojená. Pokud budete v budoucnu cokoli potřebovat, jsme tu pro vás.

Skvělé kaše bez lepku

Dobrý den Petro,
    děkujeme za milou recenzi, vyrábíme 4 druhy bezlepkových Kozích kaší bez ochucení nebo ochucené, v receptech na webu najdete i různé recepty a tipy, aby vaše děťátko mělo rozmanitý jídelníček.

Děkujeme za důvěru a přejeme hezké letní dny, tým Naše mléko

• zakoupeno v Naše Mléko před 3 měsíci

• Rychlé vyřízení objednávky, vše dobře zabaleno.

Reakce obchodu Naše Mléko

děkujeme vám za vaši recenzi, snažíme se, aby vaše objednávky byly co nejdříve expedovány.

• zakoupeno v Naše Mléko před 3 měsíci

Mléko přišlo během jednoho dne, klukum moc chutná

Hezký den,
    děkujeme vám za recenzi, snažíme se expedovat co nejrychleji. Nejvíc nás těší spokojenost dětiček a jejich rodičů.

• Kvalitní kaše

Reakce obchodu Naše Mléko

Děkujeme za vaši recenzi, vše pro vás vyvíjíme i vyrábíme s maximální péčí a důrazem na kvalitu v jižních Čechách. Spokojenost zákazníků je pro nás opravdu důležitá.

• zakoupeno v Naše Mléko před 4 měsíci

• objednávám u GOLDIMu již poněkolikáté, vždy maximální spokojenost

Sušené kozí mléko je lahodné chuti, lze použít na pití, ale i do jídla, např. ovesné vločky, sušené mléko, lžička kokosu, lžička kakaa, zalít teplou vodou, atd.

Milá Miluše,

moc vám děkujeme za krásnou recenzi a za vaše tipy pro ostatní zákazníky. Jsme opravdu rádi, že jste spokojená.

• zakoupeno v Naše Mléko před 4 měsíci

• česká výroba
    • kvalita
    • rychlé dodání

Reakce obchodu Naše Mléko

děkujeme za recenzi, jsme moc rádi, že většina zákazníků oceňuje kvalitu a také českou výrobu, děláme vše proto, aby to tak bylo stále. Pokud budete potřebovat poradit využijte chat, e-mail nebo telefon, jsme tu pro vás.

• zakoupeno v Naše Mléko před 5 měsíci

• rychlost dodání
    • kvalita zboží

Reakce obchodu Naše Mléko

Dobrý den Moniko, děkujeme za vaši recenzi, kvalita zboží je pro nás priorita, jsme proto rádi, že jsme splnili vaše očekávání. Pokud budete v budoucnu cokoli potřebovat, neváhejte se na nás obrátit.

Pěkný den vám přeje celý tým Naše mléko