spolehlivost,serióznost
Reakce obchodu Nářadí na zahradu
Moc Vám děkujeme za kladné hodnocení. Budeme se těšit na Váš další nákup buď v naší kamenné prodejně v Libuni u Jičína
Team naradinazahradu.cz -
- Objednala jsem,druh platby jsem svolila na dobírku,protože jsem potřebovala ještě objasnit nějaké věci. Pan byl ochotný a vše mi vysvětlil. Obchod doporučuji!
- Dost velký problém a následně komplikace mi spusobila doprava. Zboží jsem měla obdržet už v pátek. To však volali,že kamna jsou pořád v Praze že je nea že je zavezou hned v pondělí. Ani v pondělí jsem balík neobdržela,s omluvou ze opet někde zůstal.
nebo v internetovém obchodě http://www.naradinazahradu.cz
Za komplikace způsobené při přepravě zásilky se Vám moc omlouváme a doufáme, že příště proběhne vše k Vaší plné spokojenosti.
Team naradinazahradu.cz -
Nepravdivě uvedeno zboží skladem, kdy po několika dnech následné storno objednávky ze strany obchodu.
Reakce obchodu Nářadí na zahradu
Omlouváme se Vám za chybně uvedenou dostupnost u produktu, který jste v našem e-shopu objednával. Chyba se stala při přenosu dat od našeho dodavatele.
Brousí a maká perfektně
- nízké ceny
- nepravdivé informace o dostupnosti
- nepravdivé potvrzení objednávky
Objednával jsem bojler, který byl skladem. Třetí pracovní den mi přišlo potvrzení o vyřízení objednávky a předání zboží na expediční sklad s informací, že mě bude kontaktovat dopravce kvůli převzetí zásilky. Čekal jsem, že to bude každou chvíli, ale několik dní se nic nedělo. Po 10 pracovních dnech jsem se dotázal, kde to uvázlo, že se mi dopravce stále neozval, a bylo mi odpovězeno, že zboží budou teprve naskladňovat. Sám od sebe se mi neozval nikdo, naopak mi potvrdili, že je vše ok a připraveno k vyzvednutí dopravcem! Omluva žádná, pouze poděkování za pochopení - které v tomto případě rozhodně nemám. Takže jsem u nich objednávku zrušil, objednal jinde a do 3 pracovních dnů měl zboží doma.
Reakce obchodu Nářadí na zahradu
Omlouváme se Vám za komplikace spojené při vyřízování Vaší objednávky. Chyba byla způsobena mylně zaslanou informací na expediční sklad. Objednané zboží bylo uskladněno na našem meziskladu a nikoliv na centrálním distribučním a proto došlo k této prodlevě při vyřizování.
- vstřícnost,solidnost a rychlost
- platba dobírkou
- ochota firemního dopravce
Team naradinazahradu.cz -
- doručení zboží, které je uvedeno jako skladem, po 12-ti dnech je opravdu příliš
Reakce obchodu Nářadí na zahradu
Omlouváme se Vám za delší doručovací lhůtu. Ke zdržení Vaší zásilky došlo na depu u přepravní společnosti.
- ochota a rychlost
- Komunikace
Celková spokojenost s obchodem
Vše v pořádku.
Super
- rychle a včas
- Neslušné jednání
V obchodě jsem objednal žebřík, který avizovali skladem k dodání do druhého dne. Po dvou dnech mi bylo oznámeno, že bude k dostání až za týden. Odpověděl jsem, aby vzhledem k situaci zvážili alespoň malou slevu a že v kladném případě tedy počkám. Odpověď dvěma slovy "objednávku stornujeme", bez pozdravení, bez oslovení, bez vysvělení.
Reakce obchodu Nářadí na zahradu
V případě Vaší objednávky došlo k tomu, že stejně jako Vy objednal zboží i jiný zákazník. Byl jste informován, že k doskladnění dalších kusů dojde do týdne. Požadoval jste za toto dodatečnou slevu, které jsme Vám ovšem nabídnout nemohli, jelikož zboží které jste objednal prodáváme pouze s minimální obchodní marží a tudíž by jsme Vám jej museli prodat pod naší nákupní cenou a toto je samozřejmě nepřijatelné. Jestli se domníváte, že jednání z naší strany bylo neslušné, tak se Vám tímto dodatečně omlouváme.
- Velmi vstřícný přístup k zákazníkovi.
- Rychlé doručení
+420 736 157 290 -
Nakupoval jsem poprvé, vše proběhlo v pořádku.
+420 736 157 290 -
Jeden z mnoha dobrých obchodů s dobrou nabídkou.
+420 736 157 290 -
- Dodáno do dvou dnů i přesto, že jsem popletl místo převzetí
- Rychle dodani
- Způsob dopravy
- Komunikace
Objednal jsem v pátek, potvrzení jsem dostal obratem tentýž den odpoledne, v pondělí bylo předáno dopravci, v úterý u mě na zahradě. Co chtít více?
+420 736 157 290