- nemám
Objednala jsem 17.7.2022 dnes je 24.7.2022 a ještě jsem zboží dosud neobdržela. U jiných prodejců mám lepší zkušenosti mám zboží do druhého či třetího dne od objednání doma. Dle sledování zásilky trčí 3 dny v Hradci Králové
- Rychlé jednání
- Slušně komunikuje
Mohla by být zboží lépe zabaleno
Rychlé dodání,dobrý výběr!
- Nevím
- Slibovali zboží,málo komunikace,museli jsme zrušit obj.,ať tak dlouho nečekame.
zboží "skladem" bylo ve skutečnosti na objednáním u výrobce
- dodání zboží obratem
spolehlivý obchod, nakupuji zde pravidelně
- Zbozi ,,skladem,, neni tak uplne na sklade !
- Nezájem
Přes avizovanou dobu dodání mi zboží nebylo doručeno,nebyla ani žádná informace o náhradním termínu dodání.Při mém telefonickém dotazu o stavu objednávky mi bylo řečeno že má objednávka není zaregistrována,přesto že paní věděla podle čísla objednávky mé celé jméno!!!
Když jsem řekl že má sestra( a to nelžu) objednala stejný produkt za stejnou cenu u konkurence o dva dny déle a má jej už doma a že tedy odstupuji od objednávky ,řekla mi paní skoro nadšeně "tak jo:):):)"
Naivně jsem si myslel že třeba uslyším je to naše chyba uděláme vše abyste to měl co nejdříve-asi mají kšeftů dost a další nepotřebují -
Zatím nemůžu hodnotit, až dorazí objednaný kotel.
- Rychlost dodání
okamžitě dodáno.
obchod nekomunikuje
- Přehledné stránky
- Velký výběr
- kvalitní zboží
- Rychlé doručení
Můj první a rozhodně ne poslední nákup. Přehledná nabídka e-shopu, rychle doručení, dobra komunikace. Určitě doporučuji.
- Nespolehlivost
- Lživé informace na webu ohledně dodání / dostupnosti
- Několik eshopů s identickým zbožím pod jedním majitelem
Obchod který inzeruje zboží v akci a v počtech 5ks a více skladem, ale není schopen toto zboží dodat. Po týdnu kdy mi byla sdělena dostupnost neznámá stále inzerují to samé zboží jako skladem a navíc v akci.
- Lze se dostavit osobně
- Vše O.K.
- Zboží
- Zboží odpovídá představám a očekávání. Doporučuji.
Velmi dobrá komunikace. Byli ochotni opravit moji chybu v objednávce, která byla v jejich neprospěch. Velmi vstřícný obchod. Určite budu doporučovat známým a obchodním partnerům. Doporučuji všem.
rychlé a spolehlivé