Přeprava sice rychlá ale co z toho když vše přišlo nekvalitní prep a primer vůbec nepomáhá aby akrylové nehty drželi

Reakce obchodu NaniNails.cz

děkujeme za recenzi. Výdrž modeláže závisí také na správné přípravě nehtu a správném postupu, pokud potřebujete poradit, neváhejte kontaktovat naše zákaznické oddělení.

www.naninails.cz

Účtování poplatků za bezplatnou přepravu, strhávání plateb z bankovního účtu prostřednictvím bankovní karty s následným zrušením obchodu pro nezaplacení

Reakce obchodu NaniNails.cz

děkujeme za recenzi. V případě jakéhokoliv problému s platbou neváhejte ihned kontaktovat naše zákaznické oddělení.

www.naninails.cz

Po zaplacení mi hned druhý den přišla sms, že je balík k vyzvednutí v OC Letmo Brno. Objednávala jsem dva laky, připravený byl jen jeden a druhý nebyl vůbec na prodejně. Paní prodavačka byla velice nepříjemná a za chybu se ani neomluvila.

Reakce obchodu NaniNails.cz

děkujeme za recenzi. Velmi nás tato situace mrzí, vše důkladně prověříme, kde nastal problém a zajistíme, aby se to již neopakovalo.

www.naninails.cz

Objednávku jsem vytvořila 19. 12. 2022, hned jsem ji zaplatila převodem z účtu a dne 27. 12. 2022 mi obchod napsal, že objednávka není uhrazena, že ji ruší, takže mám zaplacené zboží a zboží nikde.

Reakce obchodu NaniNails.cz

děkujeme za recenzi. není možné, že jste zapomněla na variabilní symbol? Bez něj se nám platba nespáruje, kontaktujte prosím naše zákaznické oddělení, kde spolu vše vyřešíme.

• Nepříjemná prodavačka

Reakce obchodu NaniNails.cz

děkujeme za recenzi. Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti, budeme rádi za jakoukoliv zpětnou vazbu či bližší informace, které nám můžete poskytnout na naši infolinku, děkujeme.

ACRYL SE SRÁŽÍ A DROLÍ NA NEHTECH A CELKOVĚ VŠE MOC MALINKÉ

Reakce obchodu NaniNails.cz

děkujeme za recenzi. Pokud potřebujete poradit, jak při modeláži postupovat nebo máte nějaké poznatky k produktům, neváhejte kontaktovat naše zákaznické oddělení, moc děkujeme,

www.naninails.cz

Продавцы не очень хотят общаться с иностранцами. Про товар вообще ничего не рассказывают и за гарантию тоже. Не думаю что большие покупки буду делать у вас в магазине.

• Ani po týdnu nemám objednávku

Nemohu být spokojená.

Reakce obchodu NaniNails.cz

děkujeme za recenzi. Objednávky odesíláme do 24 hodin od objednání. Pokud jste platila převodem či kartou, je možné, že se nám platba nespárovala, většinou je na chybě špatný variabilní symbol, kontaktujte prosím naši zákaznickou linku, kde vše spolu vyřešíme.

• Velice příjemná obsluha
    • Zboží nebylo nachystané, museli jsme s prodavačkou dohledávat.

• Loupe se druhý den :(

Reakce obchodu NaniNails.cz

děkujeme za recenzi. Výdrž gel laku závisí na správné přípravě nehtu i na správném postupu. Neváhejte kontaktovat naši zákaznickou linku, kde vám se vším rádi pomůžeme.

www.naninails.cz

Lak mi nevyhovoval. Špatný štětec a hustý. Jinak doprava vporadku. Za mě už další nákup neuskutecnim

Reakce obchodu NaniNails.cz

děkujeme za recenzi. Neváhejte kontaktovat naši zákaznickou linku, kde vám se vším rádi pomůžeme a vyřešíme k vaší spokojenosti.

Porušuje GDPR

Reakce obchodu NaniNails.cz

děkujeme za recenzi. Z komentáře není patrné, jakou konkrétní situaci či problém máte na mysli, prosíme o kontaktování naši zákaznické linky, kde se vám budeme věnovat.

www.naninails.cz

• Rychlá komunikace a odeslání zboží
    • Většina gel laků vydrží max pár dní

Reakce obchodu NaniNails.cz

děkujeme za recenzi. Výdrž gel laku závisí na správné přípravě nehtu i na správném postupu, neváhejte kontaktovat naši zákaznickou linku, kde vám rádi pomůžeme.

• rychlé dodání
    • nedoporučuji gel laky! začaly se hned odlepovat, vůbec nekryjí, jak je uvedeno na fotkách, za mě velké zklamání.

nedoporučuji gel laky! začaly se hned odlepovat, vůbec nekryjí, jak je uvedeno na fotkách, za mě velké zklamání. určitě zde už gel laky nakupovat nebudu.

Reakce obchodu NaniNails.cz

děkujeme za recenzi. Výdrž gel laku závisí na správné přípravě nehtu i na správném postupu. Před použitím je potřeba produkt důkladně protřepat - pigment může být usazen na dně lahvičky. Neváhejte kontaktovat naši zákaznickou linku, kde vám se vším rádi pomůžeme.

www.naninails.cz

Vždycky jsem obchod vychvalovala, ale posledni 2 objednávky nic moc (a ze mezi nimi byl několika měsíční rozestup). V čerstvě otevřených lacích jsou vlakna, necistoty, prach.. Napriklad u bileho laky je to opravdu hodne videt, dřív to takové nebylo. Měli by se při výrobě více zaměřit na prostředí v kterém vyrábějí.

Reakce obchodu NaniNails.cz

děkujeme za recenzi. Moc nás mrzí, že jste zklamaná, produkty můžete samozřejmě zaslat na reklamaci, kde situaci důkladně prověříme.

www.naninails.cz

ZBOŽÍ JSEM MĚLA DRUHÝ DEN, ALE SAMOTNÝ VÝROBEK NESPLNIL OČEKÁVÁNÍ. PO NANESENÍ AKRYGELU NA NEHET GEL NESTVRDNE ANI PO
    TOM CO MÁM RUCE V LED / UW LAMPĚ 2min. DRUHÝ DEN JSOU NEHTY
    ODRBANÉ. ROZHODNĚ VÝROBEK NEDOPORUJI, STEJNĚ JAKO GEL LAKY.
    ZBYTEČNĚ VYHOZENÉ PENÍZE

Reakce obchodu NaniNails.cz

děkujeme za recenzi. Velmi nás mrzí, že nejste spokojena. Problém může být v lampě, která nemusí správně fungovat. Pro upřesnění informací neváhejte kontaktovat naši zákaznickou linku, kde vám pomůžeme vše vyřešit k vaší spokojenosti.

• Velký výběr gel laků
    • Příznivé ceny

Na prodejně mi ztratili objednávku. Paní prodavačka mi sdělila, že objednávka nebyla zaplacena - byla. Měla jsem to uvedeno v e-mailu který potvrzoval objednávku, ale nestačilo to. Tak jsem musela platbu dohledat na svém účtu. Bez omluvy, po 10 minutovém čekání na prázdné prodejně mi paní prodavačka podala naházené laky v sáčku bez omluvy. Zkušenost? Nic moc.

Reakce obchodu NaniNails.cz

děkujeme za recenzi. Za vzniklou situaci se moc omlouváme, důkladně ji prověříme a zajistíme, aby se již neopakovala.

Lak se loupe

Reakce obchodu NaniNails.cz

děkujeme za recenzi. Výdrž našich produktů se odvíjí od správného postupu i přípravy nehtu. Pro více informací navštivte prosím náš web nebo kontaktujte naši zákaznickou podporu.

www.naninails.cz

Po objednani zbozi mi spolecnost naninails posila SMSky ktere jsem si nevyzadal, urcite nezaskrtal, ze neco takoveho chci, apod... To fakt s... a pak ani nevite kde to zrusit/se odhlasit.

Reakce obchodu NaniNails.cz

děkujeme za recenzi. SMS, které zasíláme ohledně stavu vaší objednávky děláme proto, abychom vás informovali o jejich stavu. Pokud si nepřejete dostávat reklamní sms, stačí nám jen napsat na zákaznickou linku a vše vyřešíme.

www.naninails.cz

• prisel mi rozbitej lak

Reakce obchodu NaniNails.cz

děkujeme za recenzi. Pokud vám přišlo poškozené zboží, neváhejte se obrátit na naše zákaznické oddělení, kde vše vyřešíme k vaší spokojenosti.