Přihlásit se a přidat recenzi

• Komunikaci

Reakce obchodu Nabytek-prokazdeho.cz

Dobrý den, z této recenze bohužel nemůžeme určit o jakou objednávku se jednalo a v čem podle Vás byla komunikace špatná. Zavolejte nám prosím, nebo napiště do emailu číslo objednávky a více informací k dané věci.

S pozdravem www.nabytek-prokazdeho.cz

• Ochota, rychlost, vstřícnost, skvěla komunikace.

V tomto obchodě jsem nakoupila postel jelikož jiná objednávka v jiném obchodě mě zklamala. Tento obchod mi vyšel vstříct, jednání férové a rychlé. Zboží došlo v krátké době. Určitě obchod doporučuji.

Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi.

Velmi si jí vážíme a budeme rádi, pokud si nás zvolíte i ke svému dalšímu nákupu. Každý měsíc rozšiřujeme nabídku kvalitního nábytku našeho eshopu.

• Spolehlivost
    • O žádných zatím nevím

DOPORUČUJI

• přijatelná cena
    • velký výběr
    • reagují jen telefonicky
    • obrázky výrobků jsou lehce zavádějící - všude je mylně vyobrazena zábrana, která není součástí
    • neznámé složení nátěru nábytku

Použitelné možná pro přírodní provedení nábytku, s jiným nátěrem jedině s možností dlouhého větrání.

Doporučuji. Inzerovaná doba dodání byla delší pro ty co chtějí zboží hned (2 týdny), nicméně i tak to za týden stihli. Židle je pěkná, přesně splňuje očekávání.

• Spolehlivost
    • Nic

S pozdravem www.nabytek-prokazdeho.cz

• dodávka neobsahovala žádný návod na sestavení truhly,víko bylo poškrabané,celá truhla strašně smrdí lakem,nelze mít v místnosti,žádná faktura v dodávce...

nic moc

• 50 %

• žádný návod na sestavení truhly,žádná faktura v dodávce,truhla tak strašně smrdí lakem,že ji musíme mít na balkoně a ne v místnosti

nevím zda doporučit..truhlu jsem brala na firmu,nutně potřebuji doklad a pokud nevysmrádne,tak ji stejně v salonu mít nemůžu..a jako ženská ji složit bez návodu..no,nic moc..

Po objednání velmi rychlé dodání. Zboží dorazilo v pořádku.
    Postel byla objednávána pro dceru, ještě ji neviděla - narozeninové překvapení, ale určitě bude velmi spokojená, tak jako my.
    Tento obchod doporučuji

Objednal jsem zboží, přišlo potvrzení objednávky a dál už nic. Nikde není žádný předpokládaný termín doručení, dotaz emailem je čtyři dny bez odpovědi.

• Žádné
    • Komunikace, na stránkach uvedeno skladem přitom je to podvod!

Z me strany ne

• Nákup z pohodlí domova
    • Dřevěný rošt jsme museli vrtat nové dirky,předvrtané neseděli
    • Dirky na pružinu také byly navrtány mimo

Obchod proběhl v pořádku,i odvoz, ale doma pak montáž kvůli nepřesnostem byla docela obtížná

• 50 %

• Doposud žádný kontakt. Zboží objednáno před deseti dny. Komunikace 0

Možná se ozve, možná také ne..

• cena výrobku
    • zboží doposud nedorazilo

nikomu obchod nedoporučuji bez komunikace

Naprostá spokojenost, mohu jen doporučit.

• 10 %

• pěkné stránky
    • Dodací lhůta, komunikace obchodu

K poslední recenzi: vymlouváte se na vyprodání stolů v den přijetí objednávky a klamete ostatní, že je vše vlastně již napraveno, že stoly jsou již na skladě. Na skladě možná, bohužel ne u zákazníka je 4.4.2015 a já stále stoly nemám a připomínám, že objednané byly 5.3.2015 a údajně 25.3.2015 byly vámi již odeslané.

• pěkné stránky

na zboží reagovat nemohu, 5.3. jsem objednala dva psací stoly, objednávka byla potvrzena ale bohužel tím zatím vše skončilo a to je dnes 24.3. takže dodací lhůta 2až3 týdnů je velmi orientační. Tohle vědět stoly bych koupila jinde.

Vážená paní Kořistková,
    chtěli bychom Vás infomrovat,že Vám budeme zítra odesílat Vámi objednané zboží.

Bohužel v den objednávní došlo k vyprodání stlů a už je máme opět skladem.

Velice se omlouváme za delší čekací lhůtu

děkujeme za pochopení

s pozdravem

Nabytek-prokazdeho.cz

• Cena
    • Nejasný návod k montáži.

Cena odpovídá kvalitě, nedostatečný návod k montáži.

• široký sortiment
    • přijatelné ceny
    • kvalitní zboží z přírodních materiálů
    • krátká dodací lhůta
    • příjemná komunikace

doporučuji navštívit webové stránky obchodu a vybrat si

• cena, dle pozdější detailnější kontroly se dal obraz jinde koupit cca o 300 Kč levněji.

Dostatečné informace, komunikování ze strany obchodu výborné.