Přihlásit se a přidat recenzi

• Nasla jsem co jsem potrebovala
    • Vyhovoval mi

Nabidka presne vyhovovala mym pozadavku
    Zkusenost mam jen jednu
    Doporucuji tento obchod, vse bylo v poradku.

• velká nabídka a dobrý servis, komunikace

doporučuji - spolehlivý obchod

• Opakované prodlužování dodacího termínu,ani zmínka o slevě za nedodržení termínu

Pokud mohu doporučit nakupujte jinde

• :)
    • OK

OK

Bohuzel jsem si takzvane relaxacni kreslo pred nakupen vevyskousel osobne ale nevim jak komu ale me se v nem nesedi pohodlne a uz vudec ne relaxacne musel jsem si tedy poridit jine od konkurencni firmy a konecne relaxacni to vami dodavane kreslo je velice nepohodlne a tlaci do zad a do stehen

Objednávku jsem cca po deseti dnes zrušil.
    Ačkoli bylo zboží uvedeno skladem, stále se vymlouvali, že jim něco chybí.

• Cena
    • Rychlost dodani
    • Dodrzeni terminu

i pres negativni recenze jsme detem patrovou postel objednali a jsme mile prekvapeni! Obchod je dobry, zadne problemy nebyli, cekaci doba byla uvedena 3-4 tydny, avsak za 2 tydny bylo zbozi doruceno! Takze za nas perfektni!!

• rychlá dodávka nábytku, žádné měsíční čekání
    • žádné

obchod doporučuji, rychlá dodávka, dobrá komunikace obchodu, ochota

• Objednali jsme kontejner č. 193, který byl také fakturován, ale přišel kontejner č. 191, který má trochu jiné rozměry.
    • Natřeno barvou, kterou se již přes týden snažíme vyvětrat na balkoně. Jen doufáme, že v tom není formaldehyd.

Přes zmíněné nedostatky obchod doporučuji.

• Zboží je nekvalitní a navíc pochybuje, že to unese 130 kilového syna.Místy je odřené a přelakované. Dřevo je nekvalitní.Zezadu je materiál zvlněný,lakované partie jsou flekaté. Připadá mi to dělané na kolenou.Zvažuji vrácení, ještě se poradím se synem.

Hledala jsem křeslo s velkou nosností.Nákupu lituji, co říct víc.Těšila jsem se, křeslo jsem dostala k významnému životnímu jubileu.

• Zboží jsem obdržel bez faktury.

• rychlost dodání zboží
  • 10 %

• nabízí zboží, které nemohou dodat
    • slabá komunikace

Objednala jsem si postel po předešlé telefon. domluvě, kdy jsem byla ujištěna, že bude bez problémů do 14 dnů dodána. Ihned jsem ji zaplatila a čekala. Stále se nic nedělo a po několika mých telefonátech (prodejce nekomunikoval), ujišťování a omluvách ze strany prodejce, mi bylo po měsíci sděleno, že postel nemohou dodat a byla mi nabídnuta jiná. Když jsem odmítla a požadovala vrácení peněz opět jsem se musela připomenout! Nakonec mi byly peníze vráceny, naštěstí!! Byla to ztráta času. Komunikace obchodu je velice slabá.

• Rychlost dodání zboží,přijatelná cena.
    • Žádné

Cena zboží,skvělá komunikace,bleskové dodání a všem tento obchod doporučuji

• doma v klidu si vyberu a objednám zboží o které mám zájem a dál se nemusím starat

doporučuji

• nekvalitní zboží

Objednali jsme dětskou postel za 8 tis. To že místy měla nedokonalosti,jako vystouplé suky, místy odloupnutý lak,to bych ještě přežila,aniž bych dávala negativní recenzi,ale ta postel neskutečně zapáchala (velmi výrazný chemický zápach) a to ještě měsíc poté,co jsme ji sestavili.Jsem velmi zklamaná a tady rozhodně neplatí,že kvalita něco stojí :-( Pan Pavel Hlávka KIKTRADE),co se mnou komunikoval před koupí (původně velmi ochotný), na moji prosbu,aby mi vysvětlil,jak může dle jejich popisu nezávadný lak tak zapáchat, samozřejmě nereagoval.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• prohlížení obchodu bylo přehledné a hned jsem si vybral.
    • nevím o žádných slabinách.

Komunikace byla v pohodě.

• Rychlost a přesnost dodání

• Obsah objednávky nebyl 100% ni, chyběly 2 šrouby!!!!