- Zboží nedorazilo
Dobrý den, Petře,
děkujeme za Váš názor.
Zboží jste objednal 11.11. a 12.11. jste od nás obdržel email o stavu Vaší objednávky, kde jsme Vás informovali, že zboží se budeme snažit odeslat do 19.11. V současné chvíli je zboží připraveno k expedici a putuje do Balíkovny.
Pro více informací ohledně Vaší objednávky nás neváhejte kontaktovat - 469 622 944.
Děkuji,
pěkný den, za tým ForLiving,
Míša -
Napsala jsem,aby mi poslali fakturační údaje ,abych mohla zaplatit,ale neposlali.Tak nemohu hodnotit.Za týden jdu do nemocnice na měsíc a balík už nebudu moci přijmout.Doma jsem sama.Tak je to líto,nemohu jinak hodnotit.
Dobrý den, paní Konupková,
děkujeme Vám za Váš názor.
Vaši objednávku jste učinila 28.10. a jako platbu jste zvolila GoPay, což je okamžitý převod.
Z neznámého důvodu okamžitý převod neproběhl což jsme Vám psali 30.10. v emailové korespondenci.
Vy jste se nám neozvala a Vaše objednávka byla stornována. Neevidujeme od Vás žádnou zprávu o změně platby.
Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat na tel. čísle: 469 622 944.
- Nekomunikuje
děkujeme Vám za zpětnou vazbu,
Dne 3.10. jsme Vás kontaktovali prostřednictvím emailu o stavu a době vyřízení Vaší objednávky, která je stanovena
na 1.11. Pro více informací ohledně Vaší objednávky nás prosím kontaktujte na čísle: 469 622 944.
za tým ForLiving
- NIC
- VŠE
Od 7.10.2024 do 16.10.2024 zboží nebylo doručeno, telefon nikdo nezvedá, pracovnice skladu již po 13 hodině není k zastižení, přitom zboží bylo v den objednávky skladem.
Reakce obchodu Nabytek-forliving.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Vaše objednané zboží bylo na našem externím skladě. V tomto případě musíme zboží stáhnout z externího skladu na náš centrální sklad a poté putuje zásilka k Vám na adresu. Zboží bylo doručeno 21.10. 2024.
za tým ForLiving -
zatím mé hodnocení nepramení z objednaného zboží, ale s nekomunikací ohledně objednaného zboží
Dobrý den, Jano,
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu.
Vaše zboží bylo doručeno v pořádku 16.10.2024.
za tým
ForLiving
- Dlouhá dodací doba
Reakce obchodu Nabytek-forliving.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Dne 1.10. jsme Vás kontaktovali v emailové korespondenci o stavu vyřízení Vaší objednávky a datumu nejzazšího termínu doručení. Prosíme o strpení, Vaše zboží bychom měli doručit do 28.11. 2024.
Míša -
- Horší komunikace, dlouhá dodací doba
Vaše zboží bylo v pořádku doručeno 10.10. 2024
- rozumí česky
- povrchnost a nezájem
- Příliš dlouhá objednací doba
Vaše objednávka dorazila v pořádku 25.9. 2024
Pěkný den,
Míša -
Již 2x byl posunut termín dodání a to ještě na neurčito.
děkujeme Vám za zpětnou Vazbu,
omlouváme se za prodlení v doručení Vaše zboží.
Zásilka byla doručena 25.9. 2024
- Dlouhé čekání na doručení
- A když si člověk zaplatí dopravu přímo od vás až do domu,tak bych čekala, že zboží mi bude domu doručeno, a ne že si pro nej budu muset jet 15km….
Po zkušenosti s doručením z tohoto obchodu nakupovat již nebudu.
Reakce obchodu Nabytek-forliving.cz
děkujeme Vám za Vaše hodnocení.
Náš řidič se k Vám snažil dostat ve stanovený čas, vzhledem k veškerým objížďkám na trase Vám navrhnul nový závoz.
Odmítla jste a na Vaše přání vyložil zboží u Vašich přátel právě 15km od Vaší adresy.
Mějte pěkný den,
Za tým ForLiving
Míša -
- Každá třetí dlaždice jiný zelený odstín.
- Dlouhá čekací doba na zbozi.
14 dní čekat na lavici je v dnešní době opravdu dostm zvkášť, když tvrdíte, že zboží máte na skladě.
- Zásilky balí příšerně, vždy se při přepravě zničí
Dlouhá dodací lhůta, nakonec ještě dodání zrušeno z technických důvodů .
- Bohužel od začátku bylo vše špatně. Jednak čekací lhůta se prodloužila o cca 4 další týdny. Když už se konečně ozvali, že pro mě nábytek mají, tak nakonec stejně nedorazili a takto se opakovalo třikrát než jsem zboží konečně dostala. Nakonec mi slíbili 10% slevu za všechny ty peripetie, ale k tomu nakonec taky nedošlo. No, cenu jsem zaplatila, i když měla být nižší než bylo domluveno, ale už si od nich opravdu nikdy nic objednávat nebudu a ani nedoporučuji.
- objednávala jsem 24.7., zboží bylo skladem, při potvrzení byl o něco posunut termín dodání, je po a stále čekám, na email žádná reakce
- Dlouhá dodací lhůta
Na jeden talíř čekat přes týden mi přijde dost dlouho.
Dlouhá dodací lhůta.