Objednávka nebyla ještě ani po týdnu expedována...
Shrnul bych to jako “tragický prozákaznický přístup”. Po cca 10 dnech od zaplacení objednávky jsem obdržel strohý email, kterým mě kdosi z MC upozorňuje, že dodací lhůta produktu jsou další cca 2 týdny. Štěstí, že jsem ty špejle na koncert VŮBEC NEPOTŘEBOVAL
- Zboží neodpovídalo přesně označení ani obrázku
Objednal a zaplatil jsem ladičku, dostal jsem místo toho malé tričko
Reakce obchodu MUSIC CITY
za špatné zboží v objednávce se omlouváme. Včera jsme poslali objednanou ladičku.
[email protected] -
- Místo boss gt1-b mi byl doručen kytarový boss gt1. Balík jsem vrátil a žádal jsem o vracení peněz, na místo toho mi za čtrnáct dní došla zpráva od zasilkovny,že mám u nich balík z music city. Když jsem volal na linku bylo mi řečeno,že jsem chtěl vyměnit za správný (což se nikdy nestalo). Teď už přes měsíc čekám na vrácení peněz
Reakce obchodu MUSIC CITY
omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou a pozdní vrácení peněz, které prověřuji a urguji v naší účtárně.
[email protected] -
- Sortiment, který mám rád už z podstaty, tedy hudební nástroje.
- Používá jako dopravce DPD.
- Informace na jejich webu o "dopravě zdarma nad 2000Kč" není pravdivá, ale platí to pouze při volbě tragické DPD.
- Obchodníci zřejmě nečtou informace z poznámky v objednávce. Následoval zbytečný telefonát, kdy se mě ptal na totéž, co tam měl černé na bílém.
- Ne všechno zboží, které na webu nabízejí jsou schopni skutečně dodat.
- Nedodrželi dohodnutou lhůtu dodání aspoň toho, co mají skladem. Ani po 19 dnech od objednání nemám zboží. ( Údajně na něm bylo nutné udělat drobnou opravu - přebroušení ostrých pražců, což je manipulace na 20 minut. )
- Jejich kamenné obchody jsou v sobotu dopoledne zavřené.
Neschopný, riskantní dopravce DPD + zavádějící informace o "dopravě zdarma" + nabízení zboží, které nemají a nejsou schopni sehnat + nedodržení ( už i tak natažené ) lhůty pro předání zboží, které mají skladem + zavřené prodejny v sobotu.
- Jediná výhoda je,ze to bylo rychle dodáno
- Zboží přislo polorozbalené. Obouchane. Naštěstí produktu se nic nestalo
Reakce obchodu MUSIC CITY
Omlouváme se, poškození mohlo vzniknout během přepravy. Objednávka byla expedována z centrálního skladu, kde je zboží originálně zabalené od výrobce. Věříme, že příště bude zboží včetně obalu dodáno v perfektním stavu.
Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za pochopení.
[email protected] -
- Produkt je inzerován jako nový a přitom se je poškozený!
- Obchod není schopen říci, jak bude cena snížena.
- Stáhne si z karty okamžitě celou částku a vůbec nekomunikuje.
- Vrácení peněz trvá týden!
Neseriózní jednání. Rozhodně neduporučuji nakupovat přes e-shop
Reakce obchodu MUSIC CITY
omlouváme se, objednané zboží bylo vystavené na prodejně, což bohužel nebylo uvedeno v popisu produktu. Peníze jsme Vám minulý týden vrátili zpět.
[email protected] -
Přišlo mi úplně jiné zboží než jsem si objednal
Reakce obchodu MUSIC CITY
omlouváme se za špatně poslané zboží. Pošleme znovu, bude Vás kontaktovat oddělení reklamací.
[email protected] -
Nemůžu říct nic špatného na chování obchodu, ale nakoupil jsem tam drobnosti a protože mají úplně jiný sortiment než kytary.cz, vzal jsem místo osvědčených věcí nějaké jiné. Možná jsem měl špatnou ruku, ale nic z toho nákupu mi nesedělo - popruh tvrdý a klouzavý, držák na trsátka na kytaře nedrží kvůli slabému lepidlu, ladička taky nic moc.
Reakce obchodu MUSIC CITY
je nám líto, že nejste se zakoupenými produkty spokojen. Do 30 dní je možnost zboží zakoupené na e-shopu vrátit bez udání důvodu.
[email protected] -
- Zboží bylo skladem, což nebyla pravda
Proběhla smršt emailů, jak obj. přijali, pak zpracovávají, pak dokončují a za 3 dny, kdy jsem už myslel, že zásilka přišla, mi volali, že nemají ale mohou poslat něco obdobného.
Reakce obchodu MUSIC CITY
za mylnou skladovou dostupnost objednaného zboží se omlouváme. V těchto dnech očekáváme naskladnění nových kusů.
[email protected] -
Za deset dní stále nic nedorazilo. To je snad v dnešní době dost nenormální.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- vstřícnost a služnost při řešení problémů
- přehlédli moji objednávku, našli ji o měsíc později
- zmatky s platbou - zásilka rozdělena na 2, o doplatek, který jsem měl platit na dobírku jsem se musel znovu přihlásit
E-shop má evidentně nespolehlivý systém správy objednávek
- Chybí český návod
po platbe kartou mi volal prodejce, ze zbozi neni kompletni, objednavku zrusil. Penize jste mi jeste nevratili,
- Nedokážu posoudit
- Neaktuální údaje na webu
Chtěl jsem si kopit monitory a po hodinovém hledání jsem si je konečně objednal kde se uvádělo že mají 4ks skladem. Na druhý den mi napsali že je nemají skladem ale že je budou mít za 14 dní. Tak jsem objednávku zrušil a objednal u alzy kde jsem je do druhého dne měl sice za trochu víc peněz ale téměř okamžitě.
Zhruba před dvouma týdnama jsem objednávala a zaplatila objednávku s tím že to mělo přijít během 3 4 dnů během následujících dnů mi napsali že daná věc není na skladě a jestli to nechce vyměnit tak jsem na to odpověděla že nechci a kvůli tomu jsem stornovala objednávku a doteď mi nepřišli peníze zpět už to jsou tak dva týdny co na to čekám ani odpověď na e-mail který jsem jim psala ohledně toho aby mi vrátili peníze jsem nedostala odpověď
Vaše platební brána je naprosto tragická, už nikdy více. Ani na čtvrtý pokus se platba nepodařila, u konkurence ihned napoprvé během pár sekund. Také pokud nakupuji na firmu, je už naprosto samozřejmé, že pokud zadám ICO, zbytek udaju se vyplní automaticky. Jste sto let za konkurencí.
- Obchod neplní podmínky, které slibuje.
Nabízená možnost vrácení zboží do 30 dnů od zakoupení u tohoto prodejce nefunguje. Je to jen neplatný slib.
- Na primy telefonni dotaz ohledne doruceni dostanete nespravnou odpoved
- Predani jedne veci dopravci velikosti 10 x 6 cm trva vice nez 24 hodin
- Nemoznost zmeny adresy dodani